Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A Nokia egyébként elõszeretettel csinál a szabványtól eltérõ jack csatikat, és alkalmasint kiírja hogy "nem megfelelõ tartozék". Az androidos telknál is ez a mizéria van mostanság, sajnos a Galaxy modellek is 2 különbözõ csatival jönnek. ez lehet az oka annak hogy olyan mintha kontaktos lenne.
.

A töltõkrõl már ne is beszéljünk, ugye.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Megvettem tegnap az E6-00-t. Meg kell még szokni az érintõ képernyõt, néha az alatta lévõt veszi be, mint amire nyomni szándékozok :) Ami eddig nem tetszik: órát nem tudok kirakni a képernyõre amikor nem használom a telefont, fél percig kiteszi képernyõ kímélõként, aztán eltûnik. A másik, 3,5-ös jag dugós a fülhallgatója, mûködik, viszont ha a Monster Beats fejhallgatómat dugom rá mintha kontakt hibás lenne, egyszer az egyik oldali szól, egyszer a másik...néha jó, de amint megmozdul a csatlakozó...Nem mintha ez katasztrófa lenne, nem terveztem zenelejátszónak használni.
Furcsa, hogy mobilról tudok netezni :) Látja az itthon routert is. Weblapok külön készülnek amúgy mobilra, vagy a normál weblapot tölti be? Espn soccernet-en akartam megnézni egy eredményt, de az a weblap nagyon nem úgy nézett mi, mint a normál verzió.

Elvileg lehet órát kirakni. Beállítások, Témák, Kijelzõvédõ és ott. Vagy az áruházból szedd le a Nokia Sleeping Screen progit.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

S II-õvel hogy tudok képet lementeni? Ezt még a régi LG-m is tudta, de ezen sehogy se találom

http://www.youtube.com/watch?v=r8wIKoQa6Pk&feature=youtu.be

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
S II-õvel hogy tudok képet lementeni? Ezt még a régi LG-m is tudta, de ezen sehogy se találom

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Megvettem tegnap az E6-00-t. Meg kell még szokni az érintõ képernyõt, néha az alatta lévõt veszi be, mint amire nyomni szándékozok :) Ami eddig nem tetszik: órát nem tudok kirakni a képernyõre amikor nem használom a telefont, fél percig kiteszi képernyõ kímélõként, aztán eltûnik. A másik, 3,5-ös jag dugós a fülhallgatója, mûködik, viszont ha a Monster Beats fejhallgatómat dugom rá mintha kontakt hibás lenne, egyszer az egyik oldali szól, egyszer a másik...néha jó, de amint megmozdul a csatlakozó...Nem mintha ez katasztrófa lenne, nem terveztem zenelejátszónak használni.
Furcsa, hogy mobilról tudok netezni :) Látja az itthon routert is. Weblapok külön készülnek amúgy mobilra, vagy a normál weblapot tölti be? Espn soccernet-en akartam megnézni egy eredményt, de az a weblap nagyon nem úgy nézett mi, mint a normál verzió.

Hát gratula hozzá! Használd sokáig!
A kijelzõ elég sokat eszik, ezért kapcsol ki. ezt sajnos nem lehet elkerülni.
A 3,5mm-es jack csati meg csak méretre szabvány sajnos, a csatlakozás lábkiosztásában már elég sok eltérõ szabvány van. A Nokia egyébként elõszeretettel csinál a szabványtól eltérõ jack csatikat, és alkalmasint kiírja hogy "nem megfelelõ tartozék". Az androidos telknál is ez a mizéria van mostanság, sajnos a Galaxy modellek is 2 különbözõ csatival jönnek. ez lehet az oka annak hogy olyan mintha kontaktos lenne.
A weben a normálisabb lapoknak már van mobilra optimalizált változata is. ezek kisebb méretûek és máshogy vannak tördelve, hogy kényelmesebb legyen olvasni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
https://market.andro...3d&rdot=1&pli=1
Régi klasszikus ingyen 2 napig!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
androidos mobilra rá lehet valahogy varázsolni garmin mapsource térképet? Esetleg a turistautak.hu térképét?
Vagy van valami más normális megoldás szintvonalas térképekre, utakra, ami offline?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A szolgáltatói árak nem fognak szerintem lejjebb menni. Ha új modell jön, majd akkor csökken esetleg az elõzõ ára. Pláne az iPhone esetében. Én meg is lepõdtem, amikor az 1 éves készülékemet drágábban adtam el, mint amikor vettem.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mobilguruk: Mennyiben várható, hogy az ünnepek után lejjebb kúsznak az iPhone árak? Vodafone nagyon durván el van szállva az árakkal, a T-mobile még talán vállalható lenne ( max 5k havidíj - 8 gb-os iPhone 4 bõven elég lenne ) , de a barátnõm is a Vodás, így ha nem muszáj, nem váltanék.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Oké, megoldottam :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ha a marketbõl vásárolok dolgot pénzért és teszek fel egy új romot, de feleslegesnek érzem backup-olni az alkalmazást (pl.: HD Widgets), akkor újra letölthetem ingyen, vagy ismét ki kell fizetni az árát? Gondolom inkább az elõbbi, de azért megkérdezem már :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Android Lost
legjobb telefonelvesztõs app amit eddig láttam.
netrõl lehet vezérelni: wifi/gps ki-be kapcs, gps koordinátákat küld, fotót küld, tts-csel megszolaltatja a telót .), üzeneteket olvas stb stb
ja és ingyér :)

ma megvettem a slideIT keyboardot. elsõre fura, de tán megszokással tényleg egyszerübb mint pötyögtetni

Nekem ez a kedvencem: https://www.theftawa....srv?step=start
Bár nem ingyenes.....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Android Lost
legjobb telefonelvesztõs app amit eddig láttam.
netrõl lehet vezérelni: wifi/gps ki-be kapcs, gps koordinátákat küld, fotót küld, tts-csel megszolaltatja a telót .), üzeneteket olvas stb stb
ja és ingyér :)

ma megvettem a slideIT keyboardot. elsõre fura, de tán megszokással tényleg egyszerübb mint pötyögtetni

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Ez az akció már kezd kicsit elhalni...rendszerint visszadobják az akció elején leolcsózott alkalmazásokat. Vettem azért 1-2 3D-s játékot, ha lesz valami tabletem legyen mivel ökörködni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is megvettem a bw-t teljes áron. plusz egy nappal lecsúsztam az adw.launcher pro-ról... azt is vehettem meg teljes áron

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
no.
felkúszott szépen kiessel. zsiros. amugy a szarabb felbontás miatt ugy tünik gyorsabb ez a mini mint az én optimusom .)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

galaxy minire létezik hivatalos 2.3.4 ?
t-mobileos.
odinos mókát kihagynám, de jó lenne ha legfrisebb rendszer lenne rajt.

Van, nálam kb 1.5hónapja fut, ramból kicsit többet elvesz, de sokkal stabilabb mint 2.2.
(amúgy kb 1 hétre rá dobta fel kies, miután itt kérdeztem hogy valamit rosszul csinálok hogy nincs frissítés pedig már kéne lennie:D)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ránézek kiessel aztán ha nem megy akkor hagyom. ez is leányé.
de elvileg jobb a power managemant az gingerbreadnél.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
2.2 van rajta dominós ez is a szerviz lehet, hogy tudja frissíteni de mivel a barátnõmnek ez is elég egyelõre nem foglalkozom ezzel
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.