Gio-t szerintem nem veri, max a kamera felbontásban és anyagminõségben.Kinezet, osszerakas tenyleg nagyon kiraly, ezert megerte. A gordulekenysegben, sebessegben vartam tobbet - sajat elkepzelesemhez kepest. A Galaxy minit es gio-t persze siman veri, tehat a penztarcamhoz kepest jo dontes volt.
Lassan kezdek megbaratkozni vele, sikerult szinte minden szukseges progit fellelnem (foleg okosba) az officetol a navigacion at a jatekokig, hogy otthon erezzem magam.
Egyébként a HTC-tõl még mindig ódzkodnak a hazai vevõk. Nagyon nem ismerik a márkát. Karácsonyi idõszak alatt volt hogy kihívásként próbáltam eladni HTC-t, de ritkán sikerült. Viszont aki eleve úgy jön be hogy HTC-t szeretne azt körülbelül semmi más nem érdekli. És még azt figyeltem meg, hogy aki HTC-t vesz az kicsit igényesebb a kiegészítõkkel kapcsolatban. Nem sóherkedik a tokon és a kijelzõvédõn.
Tegnap végül is beneveztem egy tabletre! régóta szemeztem a Huawei S7 Slim-el, és végül egy WiFi-s verzió mellett döntöttem. féltem tõle hogy letiltja a szolgáltató ha esetleg az elõfizetõ nem fizeti. Netet meg meg tudom osztani a telefonról, így tudok rajta netezni.
Remélem szombaton megkapom.