Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

6303-nál a Maps funkcióért télleg fizetni kell?
hogyan mûködik amúgy pontosan ez a térkép?a mobilhálózat cellái alapján méri be a helyzetet vagy GPS vevõvel?

N97-nél 180 nap járt most hozzá. De annyira ne sirasd, mert bár a 3.XX-es OVI Maps-ek térképe messze a legrészletesebb eddig azok közül, amit használtam (Sygic, nDrive, Garmin), de a tervezési algoritmusa nem a legjobb és akkor még enyhén fogalmaztam :). Abban a Garmin eddig a legjobb. (értve persze a symbian navikra, iGO-t nem használtam túl sokat, így ahhoz nem hasonlítanám)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
45 nap van ra

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a paypal megmondja hogy meddig kell varnod. ha tul sokat varsz lejar az idod, es megussza az elado feedback nelkul. no es akkor nem kapsz semmit.

szal en lepnek minel hamarabb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

paypal dispute esetleg?

A végén az lesz.Majd eldöntjük mi legyen. Még a köv. hetet kivárjuk.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szept 21.-e óta nem érkezett meg a kijelzõm az ebay-en keresztül... Azóta is van egy féltéglám.

paypal dispute esetleg?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

hogyan mûködik amúgy pontosan ez a térkép?a mobilhálózat cellái alapján méri be a helyzetet vagy GPS vevõvel?

A Nokia 6710 Navigatorhoz járt a készülék élettartamos licensz, de ezt le kellett a telefonnal tölteni a netrõl, mármint a licensz fájlt, a Maps 3 már telepítve volt. A fájl letöltéséig az úgynevezett ingyenes felhasználás volt érvényben ami azt jelenti, hogy a programmal lehetett böngészni a térképet és akár útvonalat is tervezni de a menet közbeni navigáláshoz már csatlakozott volna a jó édes anyjához a jogosultságomat ellenõrizni.
Ha a GPS vevõd A-GPS, akkor cellainformációkkal bikáz rá inditáskor a mûholdak belövésére, de így alig 2 másodperc a holdak megtalálása. Magában a mobilhálózat nem elég.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szóval én szeretem a Kaisert. Meg ha lesz pénzem, akkor bevásárlok eBay-rõl ilyen cuccokat,

Szept 21.-e óta nem érkezett meg a kijelzõm az ebay-en keresztül... Azóta is van egy féltéglám.

Fúú... 6220 Classic az egy álomtelefon. Gratula hozzá!
De végül egy HTC Kaiser lett... a QWERTY billentyûzet, az ár(használtan vettem) döntött. Meg azért a kijelzõje is nagyobb.

Meg mindenben kenterbe veri.
Álomtelefon... lol

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szóval én szeretem a Kaisert. Meg ha lesz pénzem, akkor bevásárlok eBay-rõl ilyen cuccokat, mint például: vízálló karra tehetõ tartó, vésztartalék elem, autós szett, meg ugye új hangszóró, meg 3,5 jack adapter.

Gondolkoztam 2800 mAH-s akksin is, de elég hülyén nézne ki ilyen púposan. Mondjuk cserébe több, mint kétszer olyan hosszú ideig bírja, mint az eredeti 1350 mAH-s...

nekem ilyen adapterem van most a Magic-hez, meg anno a S710hez vettem, de ahoz nem mukodott. Kaiserhez is jo elvileg. jar hozza egy fules, de jack van benne, szal azt dugsz ra amit akarsz. zenethallgatni jo, mert nem kell kivenni a zsebedbol. plusz mikrofon, felvesz/lerak stb. es nagyon jo minosegu. nem ugy mint azok a sima usb-jack atalakitok, amik az ebayen par dollarert kaphatok. multkor vettunk egyet egy sony ericcsonhoz, hat katasztrofalis volt. igazi ipari hulladek froccsontott gagyi.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

passz. arra pont nincs igényem
de ir valami opcionális külsõ gps egységet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Helló!
3 telefon közül nem tudok választani:Nokia 2700 6300 és 6303
valakinek van akármelyikkel kapcsolatban tapasztalata?
ha igen írjátok már meg mert télleg nemtok választani

egy jó hónapja jött egy 6303 classic , egyelõre q.jó-nak tûnik. kb mindent tud ami nekem kell, nem is olyan gagyi apró, egész jól el tudom kezelni a billentyüzetet a nagy kacska ujjaimmal. jó nehéz (egy része fém a háznaj) ....szal tecc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Helló!
3 telefon közül nem tudok választani:Nokia 2700 6300 és 6303
valakinek van akármelyikkel kapcsolatban tapasztalata?
ha igen írjátok már meg mert télleg nemtok választani
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... a maga 190 grammjával nem tartozik a legkönnyebbek közé(pl. csinálhatták volna carbonból is... :D), de tényleg van benne minden, ami nekem kell.
Mondjuk egy 1,5 méteres zuhanástól(zsebbõl aszfaltra) betört a kijelzõje, szóval nem kell nagyon ejtegetni. Meg most új mini usb to 3,5 jack adaptert kéne vennem, mert az sem mûködik. Meg valószínûleg a hangszórója is károsodott az esés következtében, mert nem valami tiszta, de mondjuk a GPS érthetõ.
Egyik haveromnak HTC Wizardja van... az is csinált érdekes dolgokat... pl. nem lehetett tölteni, ha ki volt kapcsolva. Vagyis, ha úgy lemerült, hogy nem lehetett bekapcsolni, új akksit kellett vennie. De elvitte szervizbe, aztán jó lett.

Szóval én szeretem a Kaisert. Meg ha lesz pénzem, akkor bevásárlok eBay-rõl ilyen cuccokat, mint például: vízálló karra tehetõ tartó, vésztartalék elem, autós szett, meg ugye új hangszóró, meg 3,5 jack adapter.

Gondolkoztam 2800 mAH-s akksin is, de elég hülyén nézne ki ilyen púposan. Mondjuk cserébe több, mint kétszer olyan hosszú ideig bírja, mint az eredeti 1350 mAH-s...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jo telcsi az a kaiser csak nekem mar ujkoraban is tul feltegla volt.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Fúú... 6220 Classic az egy álomtelefon. :) Gratula hozzá!
De végül egy HTC Kaiser lett... a QWERTY billentyûzet, az ár(használtan vettem) döntött. Meg azért a kijelzõje is nagyobb.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
tegnap meglett a 6220
vettem hozzá egy garmin tx-t.
a régi 6288hoz képest egy pár dolgot nem találok. pl. billentyûzár beállítás.
de majd kitanulom.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mindketto el egyszerre /bejovo hivas sms/
van egy alapertelmezett ennek valtasa egy ujrainditasba kerul.

hivasnal sms-nel egy gombbal lehet atterni a masik sim-re

adathivas mms es ilyen temak csak az alapertelmezet simrol mukodnek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egyébként hogy váltasz a két SIM között? Van egy ilyen menü?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
eddig jo a samu
d780 lett

kicist mas, mint nokia.
de az utobbi idoben nalam jaro nokiak is furak azert

es egy telefont hordok csak geco dejo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Mármint mi az a tahó? Nekem ez nem tiszta.Sosem használtam ilyen cuccokat.

kb. igy müxik :). Bringázásra is o.k, + a magassági profil is hozzájön, sebesség stb.
http://http://www.yo...h?v=mCQvqUlMe4g

A pulzus dolog egy kicsit eltúlzott, azthiszem csak 1-2 modelhez volt opció

Samsung

egy tesztet olvastam 2-3 hete ott a samsung 8.... as (magas árklasszis) volt a gyöztes, a középben valami Samsung 7... és az olcsobak közt is sami volt a teszt nyertes.

Nokia meg nemkell a politikájuk miatt. a német állam meg is b@sta öket, több 100 millit kellet nekik visszafizetni , miután kiraktam több ezer embert GERbe és elmenter RO-ba.
Ott is lejátszák ezt és pár éven belül tovább állnak.
De ez csak egy példa, mindenbe igy van ez.Sajnos