Egyik haverom/csapattársam beszól: az N95-öt suliba szoktam vinni, az N96-ot meg akkor viszem, ha valami menõ helyre megyek.

Más:
Miért nem hívnak fel elõtte, hogy nem kell-e nekem? :cry:
Nem a telefonnak, hanem az átfordulós cuccnak a nevére gondoltam.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nonika 6500 classicrol valtottam, soha nem volt ezelott tapizos telcsim. haverek iphonejat demoztam parszor de kb ennyi. sms iras jol megy, de forumozok is rola, es nem mondod meg hogy melyiket gepelem itthonrol es emlyiket a telcsirol. szal abszolut nem gond. nem utok felre billentyut gyakrabban mint a normal gombos telefonon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A winmobile nekem tul keszekusza volt. Nokia menu utan minden bonyolult, de pl a fajlkezeles naon nem jott be. Ezen meg semmi nem okozott gondot megtalalni.
Nemtom miaza radio rom
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
attol fugg melyik. nem mind egyforma am...
az elso HTC-m pl tokre nem jott be, vissza is tertem a Nokiahoz. de most uj van, es ez mar jobb. vagy legalabbis tobb olyan funkcioja van amit tudok hasznalni. az elozonek is sok funkcioja volt, de nem er semmit ha azok teged nem erintenek. szal erted.
meg kell hozza a mobilnet nagyon.
Nem, vettem egyet a vateráról, de törött kijelzõvel érkezett meg(a gyerek szerint nem volt az eredetileg) , a posta meg nem vállalta el... most ott tartok, hogy a srác kifizette a kijelzõt.Érdekes... nekem két hét alatt itt volt... vettél egy rossz kijelzõs cuccot, aztán most feljavítod?
6220C... nem próbáltam.
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szept 21.-e óta nem érkezett meg a kijelzõm az ebay-en keresztül... Azóta is van egy féltéglám.
Meg mindenben kenterbe veri.
Álomtelefon... lol