Ericsson GH 688 akksiért mentem be egy helyi használt telós boltba, a tulaj közölte, ilyen akksit már nem gyártanak. Neten megnéztem, szerencsére lehet még kapni. Mondtam is neki, akkor rendelek netrõl. Hú az fúj, meg ott szarok vannak blabla...
Aztán beszélgettünk telókról, azt mondta, hogy õ Nokia párti volt mindig, de a Samsung leverte a Nokiát. Igen, tudom itt is ezt mondtátok.
A fickó szerint a Samsungokon futó térkép pontosabb és jobb, mint ami a Nokiákon. Ez igaz lehet? Amúgy még mindig nem vettem telefont, annyira nem sürgõs. Samsunk Galaxy Minit ajánlgatta nagyon, hogy az milyen jó, meg csak 35 ezer.
Nokia 700 ast nagyon leszólta. Mondjuk amennyibe nála kerül (90 ezer) annyit tényleg nem ér meg. Az a baj, nagyon a kereskedõ beszél belõle, az jó, ami nála van, ami nincs, az szar. Túlságosan nem bízom benne, egyszer átbszott egy javításnál, használt szart épített be, de azért néha meghallgatom a véleményét. Defy-rõl azt mondta, sokat hoztak hozzá javításra. Meg hogy az Európai Motorola az nem ugyan az kacatabb mint az USA-i.
Lehet mégsem vetem el a Samsungot.