A Defy-t megcsinaltatom majd, amikor hazamegyek, juniusban. Remelem, nagy baja nincs. Nagyon szeretem, de igy nem lehet hasznalni, hogy szinte hozza sem lehet nyulni, mert kikapcsol...
Viszont gondolkozom egy Galaxy SII vasarlasan is. Mivel itt vagyok az USA-ban, olcsobban hozza tudnek jutni. A kerdesem, hogy milyen tipust kellene venni? Otthon akarom hasznalni rendes telefonkent termeszetesen, ezert a fuggetlenitesben kellene jartassagot szereznem, illetve, hogy pontosan melyik tipus fuggetlenitheto (a szolgaltato nem nagyon erdekel otthon). Lattam Skyrocket verziot, International unlocked-ot... de gondolom, a gyarilag fuggetlenitettek dragabbak is, illetve, mintha nem is ugyanaz lenne a specifikacioja. Szoval varom az otleteket!
Egyebkent megint "beAppleozodtem".
Most egy iPad2 WiFi+3G-s (egy "3G-s kis laptop" remenyeben vettem, ami megbizhato, es az akkumulatora is jo) keszulekrol (gyarilag fuggetlenitve van, ugyhogy elvileg otthon is mukodni fog) nyomulok egy Zagg Folio Keyboard tokkal. Ez egy nagyon jo kiegeszito. Teljesen olyan, mint egy kis laptop. Azonban sajnos 5.1-hez, A5-os keszulekekhez nincs jailbreak, ami szivas. Ez tenyleg egy borton a keszuleknek. Meg regebben volt egy 3G-m, jailbreakelve. Nagyon meg vagyok elegedve az Apple keszulekekkel, mert nagyon megbizhatoak, de jailbreak nelkul nem igazan lehet kihasznalni.
Szoval most nagyon varom az iPad2 5.1 jailbreaket, vagy legalabb azt, hogy downgrade-elni lehessen, mert ez igy nem koser.
Illetve van egy iPod Classic 7th Generation 160GB-m is.
Akksija nagyon jo; 160GB zenenek: ezt meg nem kell magyaraznom, milyen sok.
Persze az a tobb, mint tizezer szam sem foglalja el a felet, meg nem is hallgatom az osszeset, de azert jo, hogy van, meg egyszer ratoltod, aztan nem kell foglalkoznod vele, hogy most rajta van-e vagy nincs.