Bevallották, hogy nem bírják olyan sebességgel gyártani (samsung) az AMOLED kijelzõket, mint amennyire vitték a készülékeket, így átálltak egy sony fejlesztésre.
Rengeteg tesztet elolvastam, egyikben ez fogyaszt kevesebbet, másikban az, az oled kicsit jobban látszik napfényben és mindenféle szögekbõl, az slcd viszont kicsit kontrasztosabb színeket rajzol, a másik teszt szerint meg fordítva.
Nagyjából tök ugyanolyanok...
Nekem Amoledes van, egy ismerõsnek Slcd-s, észre sem venni a különbséget, csak onnan tudtam meg, hogy mondta
Hát ezt én is tudom...de most komolyan! Nem fix darabszámra szerzõdtek le a HTC-al? Szal meglepõ hogy egy terméken belül gyakorlatilag 2 különbözõ minõségû fõdarabot használnak.
Mondjuk abból a szempontból mind1 hogy melyik jobb és melyik rosszabb. A Galaxy S-nek van jelenleg a piacon a legjobb kijelzõje. Ha kipakolok 3 telefont az asztalra (Desire,C7,Galaxy s) akkor rendszerint vagy a C7 vagy a Desire nyer. Viszont ha bekapcsolom õket akkor a C7 és a Desire megy vissza a dobozba pihenni. A Galaxy S kijelzõje nagyon meggyõzõ.
Egyébként anyagminõségben a desire nagyon bejövõs, meg a gombsor is bejön.
A C7 még mindig tetszik.3 dolog miatt nem gyõztem magam tökéletesen: Symbian,Nokia, és az elõlapon a gombsor körül a díszítõpanel mindegyiken mozog (engem zavar ha egy ilyen áru telefonon nem tökéletesek az illesztések. 5db-ot bontottam ki mert azt gondoltam hogy egyedi "probléma" de nem.).