Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Aszony E72-t kapott tõl...a jézuskától.
Úgy vettük ki a dobozból hogy a teljes EU térkép rajta volt a 4GB-os micro SD-n, dobozban autós tartóval... ezt hívom én szolgáltatásnak!

De a világ bármely pontja letölthetõ ingyen...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Bent jártam ma a Telenornál, azt mondta a nõci, hogy csak a Nokiaval tudok aktív net csatlakozás nélkül GPS-ezni. Ha ez igaz, akkor vagy megveszem a Nokia 5230at, vagy inkább hajlok arra, hogy egyelõre nem veszek semmit.

mint fentebb írtam, androidra van térképem, úgyhogy azon is tudnál net nélkül navigálni ;) netet max a gyorsabb pozicionáláshoz használna naponta 1x, amikor letölti a mûholdak röppályáját. úgyhogy ez ne legyen akadály, fõleg, hogy a nokiához is le kell tölteni a térképeket, e52höz csak keletEU volt ingyé', meg egyáltalán elérhetõ, androidra meg van egészEU...

De egy hivatalos boltban sosem fogja azt mondani neked az eladó, hogy töltsd le torrentrõl a navigációs programot, de a 3.9.0.12-nél frissebbet, és a térképcsomagnál vigyázz, mert a 3.9.0.12-höz tartozó zip vírusos, az oroszoknál van hozzá jófajta crack, és kapcsold ki az automatikus frissítést, meg ilyenek...

ez a poszt nagyon ül :D btw férfi eladóval találkoztam már ilyennel :D

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Szinte csak a GPS érdekel benne! Track-eket csinálni meg ilyenek!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
jó: GPS, ingyen OVI Navigáció, Symbian oprendszer (a V2 verzióban van autós tartó )
rossz: gagyi rezisztív kijelzõ, egypálcikás kamera, árához képest elég kevés a tudása...vagy egy izmosabb kamera vagy egy WiFi kéne bele. Én a WiFi hiánya miatt nem vettem meg. de ha navigálni kell akkor arra jó.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
NOKIA 5230-ról mondjatok tapasztalatot! Jót és rosszat egyaránt!
Elõre is kössz !!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nokiás Opera Mini 5.1-bõl hogy lehet kinyerni az elfelejtett jelszavamat? (ha lehet?)
Benne van lementve, de amit a google dobott (tools/options és ott lesz) az nem jó, mert csak törölni lehet, amit nyilván még kevésbé szeretnék.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Ennyi is.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Olvasd el amit írt Dózer és értelmezd! "Bent jártam ma a Telenornál, azt mondta a nõci, hogy csak a Nokiaval tudok aktív net csatlakozás nélkül GPS-ezni."
Ez nem arról szól hogy legális-e a program.
Csak úgy.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De egy hivatalos boltban sosem fogja azt mondani neked az eladó, hogy töltsd le torrentrõl a navigációs programot, de a 3.9.0.12-nél frissebbet, és a térképcsomagnál vigyázz, mert a 3.9.0.12-höz tartozó zip vírusos, az oroszoknál van hozzá jófajta crack, és kapcsold ki az automatikus frissítést, meg ilyenek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Annyiban azért igaza volt a nõcinek, hogy ingyenesen csak a Nokia ad offline navigációt a telefonjához.
A Sygic, TomTom, Garmin, stb. mind-mind fizetõs cucc. Az illegális dolgokat meg ugye nem reklámozzuk a fórumon ;)
De ha tévednék, szóljatok...

Most aktív net kapcsolatról volt szó nem azon hogy valami ingyenes-e vagy nem.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
...csak segítek...:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Annyiban azért igaza volt a nõcinek, hogy ingyenesen csak a Nokia ad offline navigációt a telefonjához.
A Sygic, TomTom, Garmin, stb. mind-mind fizetõs cucc. Az illegális dolgokat meg ugye nem reklámozzuk a fórumon ;)
De ha tévednék, szóljatok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Bent jártam ma a Telenornál, azt mondta a nõci, hogy csak a Nokiaval tudok aktív net csatlakozás nélkül GPS-ezni. Ha ez igaz, akkor vagy megveszem a Nokia 5230at, vagy inkább hajlok arra, hogy egyelõre nem veszek semmit.

Gratulálok a nõcinek!
Dózer, most komolyan! Olvass kicsit utána a dolgoknak! Nem csak a Nokia képes net nélkül navigálni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Bármelyik symbianos okos telcsire fel lehet tenni a garmin mobile xt-t.
Annak nem kell net.
...nokia Symbian.

Nokiaprogramok • Téma megtekintése - Garmin Mobile XT

Fel lehet tenni sok mindent, de a Nokia-n ott van a saját navigációja, és azt hekkelni se kell, hogy ingyen legyen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
öcsémnek ilyen van, egész korrekt kis telefon, nincsen vele nagy gond....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

amúgy arra kell gps hogy legyen esetleges "szorult helyzetben" segítség :), napi melóhoz rendszeresen , vagy bringára ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Bármelyik symbianos okos telcsire fel lehet tenni a garmin mobile xt-t.
Annak nem kell net.
...nokia Symbian.

http://www.nokiaprog...wtopic.php?t=45

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Esetleg ez? Bár az E52 képernyõje kicsi lesz hozzá, meg valahogy a 5230-on furcsán futott, meg talán kicsit sokat tud. De arra nem esküdnék meg, hogy tud statisztikát...
Vagy ez jobb lehet az E52-höz, mert nem érintõképernyõhöz készült... Ebben van statisztika is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Solution (Symbian) - Downloadvagy nokiaprogramok.hu ;)

Köszi mûködik. Nem találtam benne valószínûségszámítást és Statisztikát. Keresgélek még. I-phone-ra rakott egyet a haver az durván tudja a dolgokat.