Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A mobilszolgáltatótól lehet kérni saját elõfizetéshez olyan szintû részletes számlát, amin telefonszámok is vannak (kimenõ hívásokra)?
...vagy ez nem az a film? :)
(Kerestem az ászf-ben, de nem találtam ilyet.)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
samsung wave y-ról tudna nekem valaki mondani pár szót, jó/rossz tapasztalatot? esetleg alternatívát? köszi!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Tudtok olyan alkalmazást mobilra (Nokia E52, symbian), amivel kiválthatnám az alap ébresztõt?
Zeneszám van beállítva, de csak 1 percet játszik belõle.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát a defy+ -t csak akkor ha rengteget játszol vagy filmet nézel rajta, volt már olyan is hogy szombaton elmentem elfelejtettem kikapcsolni éjszakára de azér vasárnap még megnézteem rajta egy teljes filmet +játszottam rajata és elég sokat neteztem. Vas este 10 kor értem haza és akkor még bírta. Az asszony mini projával ezt abszolult lehetetlen lenne megcsinálni és arról azt írják hogy 40%al tovább bírja mint a go.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

A go-t néztük az asszonynak is azonban ha már átlag felhasználó vagy reggeltõl estig teljesen lemerül.

de minden,nem? htc vajon jobban bírja?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

xperia go-t próbált már valaki? az meg a htc one v vagy mi az a hajtott aljú között örlõdõm..ötletek?

A go-t néztük az asszonynak is azonban ha már átlag felhasználó vagy reggeltõl estig teljesen lemerül.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

Ja! Durva, hogy a 8910-es még most is cirka 25.000 Ft.
Nokia 6800-m is volt.

itt van egy ilyen a fiókban..mûkõdõ mindennel, meg egy 8110i is szintén minden mûködik, firestarter csengõhangal.) a lunáról nem is beszélve .)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
xperia go-t próbált már valaki? az meg a htc one v vagy mi az a hajtott aljú között örlõdõm..ötletek?

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Nekem olyan problémám lenne,hogy immár 2. nap nem tudok a Motorola motoluxe és az Lg optimus L7-es készüléke között dönteni..már mindent "átnyálaztam",de tanácstalan vagyok mint egy kisközség!Ki tudtok e segíteni?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
köszönöm!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ma szerettem volna egy új akkut venni a telefonomhoz (nokia 6300). a boltos srácnak nem volt megfelelõ bl-4c típus készleten. ajánlotta, hogy jó lesz a bl-5c is. fizikailag picit nagyobb, de szerinte tovább bírja. belemenni tényleg belement a telefonba, de nem volt bizodalmam a dologhoz. szakértõi vélemény?

Tökéletes választás, kicsit csiszolni kell az akku szélén a pontos illeszkedésért. Édesanyám ezüstjében ez szolgál legalább másfél éve.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
ma szerettem volna egy új akkut venni a telefonomhoz (nokia 6300). a boltos srácnak nem volt megfelelõ bl-4c típus készleten. ajánlotta, hogy jó lesz a bl-5c is. fizikailag picit nagyobb, de szerinte tovább bírja. belemenni tényleg belement a telefonba, de nem volt bizodalmam a dologhoz. szakértõi vélemény?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Megoldódott. a go launcher - go locker párost használom, amik úgy tûnik, hogy átírták az alap settings menüt is (ez lehetséges?) így most a go locker-ben kellett beállítani.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

igen, én is ott gondoltam, de ott 4 verzió van: none, pattern, pin, password

akkor erre csak pislogni tudok... hanyas op rendszer? Akárhogy is, ez annyira alap, hogy benne kell lennie valahol. Szerintem használatit kéne lapozgatni? ;)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Sajnos a telefonom idõ elõtt lemerült, így egy komolyabb track elveszett. Ezt szeretném utólag pótolni. Az alkalmazás a sports-tracker, ennek van import lehetõsége. Már csak egy jó alkalmazás kellene, amivel utólag is fel lehet vinni egy track-et, aztán export gpx-be. Budai-Pilis volt a túra, mtb, tehát a gugli nem igazán jó. A tuhu-n én nem boldogulok. Tudtok ajánlani v.mit?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
igen, én is ott gondoltam, de ott 4 verzió van: none, pattern, pin, password

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Mi? Hogy? Nem értem. Nem találod a screenlock-ot? Defy-on így éred el: Settings/Location & security/Screen lock. Ha be van pipálva van, ha nincs bepipálva nincs screenlock.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
nem kerül pénzbe, de a gps-t használó program beállításainál is érdemes letiltani az online üzemmódot (lehet, hogy kicsit lassabban találja meg a mûholdakat, mert nem a netrõl frissíti a pozícióadatokat, de ez legyen a legnagyobb baj)

Trance

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
egyszerûen nem találom azt a beállítást a gyári menüben. úgyhogy telepítettem ezt:
https://play.google....vbGFicy50Y2MiXQ..

ezzel egy baj van, hogy bejövõ hívásnál elõször kioldom a telefont, majd utána a zöld gombbal felveszem.

plusz egy kérdés:
indulok a gardatóra, és a netet nyilván kikapcsolom a telefonon. viszont ha már ott tekerek, meg városnézek, akkor kéne a gps. ha az be van kapcsolva, akkor az kerül nekem pénzbe, oder nem?

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

Azt mivel tudom kivédeni, hogy ha tekerek, és/vagy nagy melegben csörög a defy, és kiveszem a zsebembõl, akkor sok esetben vagy felveszi magát, vagy kinyomja a hívót? Sõt néha, fel is hívok embereket a bringásmez zsebébõl... Go Launcher és Go Locker fut rajta.

screenlock aktiválva van??? Mert ha igen, akkor csak elhúzással tudod felvenni, ha meg nincs akkor meg a sima answer gombbal és akkor elõadhatja magát az amit írsz.