mondjuk ez olyan dolog, hogy van egy dopod [htc tulajdonaban allnak ha jol tudom] markaju taviranyitom, nagyon tuti kis cucc, ilyen ni
mini USB-s. meg nagyon regen a winmo-s S710 HTC-hez vettem, de sajna kiirta hogy nem kompatibilis [S730hoz lett volna jo]. Egyszer kesobb a kezembe akadt, probabol radugtam a Magic-re [akkor 1.6 android volt rajta - donut?] es mukodott. meg is orultem neki, kezeli a hivast, zenelejatszot, hangero, minden. Aztan frissitettem az androidot Froyo-ra, onnantol nem ismerte fel. A Tattoo-n szinten 1.6 van a mai napig, az se ismeri fel. igaz annak van 3.5-os kimenete, valoszinuleg azert.
csak ugy mondom, hogy cegen belul is vannak anomaliak
mas tema. olvasgattam xda developersen, es ket dolgot tudtam meg. egyreszt hogy a voda uk-s htc magic-ek gyarilag fuggetlenek, es hogy az angolban imei feketelistazott telefon mas orszagokban vigan mukodik. szoval
elvileg otthon csak belecsattintok egy simet es mukodni fog mindenfele mokolas nelkul.
ennek ellenere [vagy epp ezert] valami tuningot szeretnek vegrehajtani rajta amitol "jobb" lesz. milyen iranyban nezelodjek amit itthonrol egy usb kabel es egy laptop segitsegevel meg lehet valositani? cyanogenmod?