Én meg most adtam el a 4-es Almát és váltottam HTC Sensation-re. Brutál. Sokkal 'eye candy'-bb az egész miskulancia és ez az Android is eddig nagyon meggyõzõ. Nem régóta használom, de ha hülye hasonlattal akarok élni, akkor iPhone eddig magázódott velem, a HTC-vel meg elsõ lépéstõl fogva tegezõdünk. Jobban magaménak érzem eddig ezt a rendszert, mint az iOS-t. És hát ez is vas, meg üveg, meg olyan hw van alatta, hogy öröm és boldogság vele az élet
Nem volt még Androidom, szóval tudtok mondani "e nélkül nem tudsz létezni!" programokat? Gondolok elsõsorban rendszer szintû motyókra (task manager és társaik).
Üdv a droidosok között!
"Must Have" progikról mindenkinek más az elképzelése.
Az én listám:
Elsõdlegesen a Launcher Pro. sokat kipróbáltam, de ennek a logikája és kinézete áll hozzám a legközelebb.
Beautiful Wdgets Na ez az amit te HTC-n nem fogsz használni, pont úgy ahogy az elõbb említett launchert sem. mivel ezek a szenszes kinézetet próbálják utánozni.
Tasker - Teljesen automatizálni lehet vele az egész rendszert
Advanced Task Killer- feladat kezelõ (bezáró) app
3G Watchdog - Mobilnet forgalomfigyelõ
Astro - fájl menedzser
Barcode Scanner - a neve magáért beszél
Endomondo - sportoláshoz adatmániásoknak edzés és útvonalrögzítõ
GPS Status - hasznos kis GPS alkalmazás
AnySoft Keyboard - véleményem szerint a legjobb billentyûzet
Menetrendek - mer tömegközlekedek
Skype - há mer egyértelmû hogy kell...bár évente egyszer ha használom.
Lookout - biztonságiszisztem...víruskeresõ,adatmentõ, telefon lokalizáló
Theft Aware - legjobb az elveszett telefon elõkerítésére, még akkor is mûködik ha kicserélik a SIM-et a készülékben. SMS-el lehet irányítani az ellopott készüléket(lokalizáció,hívás továbbítás,zárolás, teljes törlés stb...)
Meg egy pár játék....