Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Started by
MG
, 2002. March 09. 00:37
Posted 2004. October 22. - 21:50
én nemtudom bizti menstruálok, vagy folyamat félreérthetõ vagyok vagy akármi, de nem állt szándékomban ismét vitát szülni csak véleményt nyilvánitottam.
bátyus azóta 3510-t használ szép, jóde úgy vagyok vele, hogy amig a jelenlegi nem fekszik ki addig õ marad.
jahmeg ha tartósság & extrém helyzetek:
szokott kapni céges telefont és valami kicsike nokija, pontos típust nem tudok és rárakta a teherautóra, majd ahogy elindult leesett és átgurult rajta, olyan...2tonnával?
megrepedt az elõlap azon kivül semmi.
ellenpélda:
bár telefonokról volt szó ;D de volt anno egy Alcatel 311-em, ami kiesett a nadrágzsebembõl, a kijelzõjével ráesett egy kavicsra és ...
javítattás helyett inkább eladtam és vettem használtan mást...
bátyus azóta 3510-t használ szép, jóde úgy vagyok vele, hogy amig a jelenlegi nem fekszik ki addig õ marad.
jahmeg ha tartósság & extrém helyzetek:
szokott kapni céges telefont és valami kicsike nokija, pontos típust nem tudok és rárakta a teherautóra, majd ahogy elindult leesett és átgurult rajta, olyan...2tonnával?
megrepedt az elõlap azon kivül semmi.
ellenpélda:
bár telefonokról volt szó ;D de volt anno egy Alcatel 311-em, ami kiesett a nadrágzsebembõl, a kijelzõjével ráesett egy kavicsra és ...
javítattás helyett inkább eladtam és vettem használtan mást...
Posted 2004. October 22. - 21:43
Elmondanék 1 nagyon 1x megoldást
Nekem már jó pár éve van 1 spulni WC papírom már jól megpuhította az idõ vasfoga:Pén ebbe szoktam elhelyezni a telót. Persze a hátizsákomban van. Múltkor akkorát taknyoltam 1kerekezés közben mint atom. Teli háttal a betonra... 10percet fetrengtem mire fel tudtam állni... ekkor eszembe jutott a teló... de a SPULIN WC PAPÍR megvédte Olcsó megoldás és több szempontból hasznos!! Ajánlom mindenkinek
ugyanezt eljátszottam csak a család digi fotómasinája volt a hátitatyóban. alig mertem kinyitni a táskát hogy megnézzem mi maradt a gépbõl. de láss csodát nem lett semmi baja. gondolom a tok ilyenkor is sokat segít
telefon meg mindig zsebben ahogy thez írta. egyszer egy esõ dh alkalmával is ottmaradt. tök élveztem a bicózást, MINDENEM, de szószerint mindenem vizes volt mikor tekertünk hazafele akkor jutott eszembe, hogy jé a teló meg a zsebemben. megnéztem...semmi baja...
máskor meg belecsusztam egy kis patakba. mellig elmerültem. teló zsebben. vizbõl kiszáll, teló elõvesz, KI SE KAPCSOLT ;D okos fejjel gondoltam, h majd akkor én kikapcsolom és kipucolom, persze utána nem akart bekapcsolni. aztán megszáradt és azóta is müködik! kopkopkop.
SE T100. szeretem
Posted 2004. October 22. - 21:41
Jah igaz
Nekem ez a harmadik telefonom amit a hegyre viszek..az elsõ egy 3330-as széttört a tündéren a régi discmanemmel egyetemben a köv egy 6210..régi rossz tönkrement..a mostani meg bírja mint a gép..mert tömzsi és duci..
Meg nem esek rá
Nekem ez a harmadik telefonom amit a hegyre viszek..az elsõ egy 3330-as széttört a tündéren a régi discmanemmel egyetemben a köv egy 6210..régi rossz tönkrement..a mostani meg bírja mint a gép..mert tömzsi és duci..
Meg nem esek rá
Posted 2004. October 22. - 21:38
L&L.
most nem erre akartam utalni, hogy kinek milyen státusztelefona van. jó telefon nem = gazdag, régi telefon nem = szegény.
(mint ahogy az sem, hogy valaki volvóval jár, miközben nicns pénze bútorokra, rezsire, de a státusz autó megvan)
de azért énis szeretek egy azért valami jobb telefonnal mászkálni. igen, a 3210 az, ami sosem betegszik meg.
de azért nem mindenki az olcsóságra, tartósságra törekszik.
mellesleg ahogy hallottam, a hasonlo kategóriás nokiák kb ugyanígy bírják.
3510i, stb.
de itt a telefon cipelésérõl volt szó
most nem erre akartam utalni, hogy kinek milyen státusztelefona van. jó telefon nem = gazdag, régi telefon nem = szegény.
(mint ahogy az sem, hogy valaki volvóval jár, miközben nicns pénze bútorokra, rezsire, de a státusz autó megvan)
de azért énis szeretek egy azért valami jobb telefonnal mászkálni. igen, a 3210 az, ami sosem betegszik meg.
de azért nem mindenki az olcsóságra, tartósságra törekszik.
mellesleg ahogy hallottam, a hasonlo kategóriás nokiák kb ugyanígy bírják.
3510i, stb.
de itt a telefon cipelésérõl volt szó
Posted 2004. October 22. - 21:36
persze jó dolog a fotó meg minden, pl ma is jól jött volna, de majd a Züzifal topicban elmesélem ;D
de lehet nélküle élni
de lehet nélküle élni
Posted 2004. October 22. - 21:34
Posted 2004. October 22. - 21:31
tegyük fel jól szituált ember, akkor egy 3210-essel biciklizzen? meg biciklizés közben is jó elõvenni, picit nyomogatni oszt kész...
öö nemtudom mennyire tartozok a jól szituált kategóriába de 3210-em van.
mér? olcsó volt használtan, bátyámnak ilyen volt így hallotam és láttam vele kapcsolatban, hogy mit is bír
valamint nekem nem az a lényeg hogy 25325235színû kijelzõ meg ilyen csengõhang olyan csengõhang...
funkcionalitás és kész...
Posted 2004. October 22. - 21:22
Elmondanék 1 nagyon 1x megoldást
Nekem már jó pár éve van 1 spulni WC papírom már jól megpuhította az idõ vasfoga:Pén ebbe szoktam elhelyezni a telót. Persze a hátizsákomban van. Múltkor akkorát taknyoltam 1kerekezés közben mint atom. Teli háttal a betonra... 10percet fetrengtem mire fel tudtam állni... ekkor eszembe jutott a teló... de a SPULIN WC PAPÍR megvédte Olcsó megoldás és több szempontból hasznos!! Ajánlom mindenkinek
Posted 2004. October 22. - 21:01
Nekem tatyó a nyerõ..nem merem a zsebemben hordani alapból sem a telit mert félek hogy elfonnyadnak azok a dolgaim amiket sokat és szívesen használok ;D
egyébként atom-tok adamantiumból ;D
egyébként atom-tok adamantiumból ;D
Posted 2004. October 22. - 20:58
Vagy veszel egy puha tokot, abba bedobod ha bicózni mész és kész. Nagyonrégi bikmakkban volt valami speed stuff márkájú tok esõvédõ huzattal...
Amúgy övtáska? szerintem viszonylag védett,nem? ???
Amúgy övtáska? szerintem viszonylag védett,nem? ???
Posted 2004. October 22. - 20:54
de ha valaki nem csak kerékpározik?
tegyük fel jól szituált ember, akkor egy 3210-essel biciklizzen? meg biciklizés közben is jó elõvenni, picit nyomogatni oszt kész...
2 telefon meg addig jó ötlet, amíg csak ötlet.
utána meg ott fog állni a polcon továbbra is, mert áááá, nem csak bicózni megyek, ezért a jobbat viszem, meg ááá, kicserélni a simet, elfelejti az órát, ami amúgy tök pontos volt meg etc.
jó telefon kell, jó helyre elrakni (lehetõleg táskába, védett helyre) és kész. nem kell pont rá esni.
(nekem a legvédettebb hely mindig is a nadrágom zsebe volt, persze MINDIG (ez nagyon fontos!) kijelzõvel a lábad felé.
mert ha véletlenül rá is esel, akkor is csak a hátlap sérül, ami cserélhetõ(jó esetben) és nem a 1x-2x ezres kijelzõ fog bezúzódni.
2 telefon meg addig jó ötlet, amíg csak ötlet.
utána meg ott fog állni a polcon továbbra is, mert áááá, nem csak bicózni megyek, ezért a jobbat viszem, meg ááá, kicserélni a simet, elfelejti az órát, ami amúgy tök pontos volt meg etc.
jó telefon kell, jó helyre elrakni (lehetõleg táskába, védett helyre) és kész. nem kell pont rá esni.
(nekem a legvédettebb hely mindig is a nadrágom zsebe volt, persze MINDIG (ez nagyon fontos!) kijelzõvel a lábad felé.
mert ha véletlenül rá is esel, akkor is csak a hátlap sérül, ami cserélhetõ(jó esetben) és nem a 1x-2x ezres kijelzõ fog bezúzódni.
Posted 2004. October 22. - 11:28
Tök mindegy milyen a telcsid (lehetöleg olcsó), max vegyél neki, mint én, 1 tokot (a legolcsóbbat). Az sokat véd.
Fölösleges a bike-ozás miatt valami extra telefonra költeni. Az enyém (Erikfia T20) 3,5 éve birja. De mondom, a tok nagyon sokat véd rajta.
De lehet, hogy más nem igy gondolja
Fölösleges a bike-ozás miatt valami extra telefonra költeni. Az enyém (Erikfia T20) 3,5 éve birja. De mondom, a tok nagyon sokat véd rajta.
De lehet, hogy más nem igy gondolja
Posted 2004. October 21. - 19:39
Posted 2004. October 21. - 19:17
hmm sorry... közben megtaláltam a keresõt is ott van fent abban a bûvös menüben
de látom te is elolvastad amit irtam nah...
kcisit átirom mer igy nincs sok értelme. mégeccer sorry...
de látom te is elolvastad amit irtam nah...
kcisit átirom mer igy nincs sok értelme. mégeccer sorry...
Posted 2004. October 21. - 19:12
írhatnám azt is, hogy keresõ megminden.....
De minek?
ha falra hányom a borsót többet ér, mert legalább beb@szok, mint állat és könnyebben megtalálom a nyitott topicokat.... :-X
De minek?
ha falra hányom a borsót többet ér, mert legalább beb@szok, mint állat és könnyebben megtalálom a nyitott topicokat.... :-X
Posted 2004. October 21. - 19:07
hi
a telefonom a 3. akkuját zabálja meg, 1 év alatt, szoval mán haldoklik valszeg. egy 8310röl van szó..
nem tud sokat, de viszonylag kicsit.
a kérdés: ki mit használ:
- amire nem kell vigyázni
- nem siemens
- bicózáshoz is jó, mert zsebben van (szoval nemárt, ha birja az nedvességet, meg a kisebb fizikai megrázkódtásokat)
- türhetõen néz ki
- lehetõleg infrás, bár ez nem annyira fontos
az, hogy színes e nem érdekel, hajtogatós ne legyen, mert az undorító divatcucc meg amugy se elég strapabíró. az se árt ha eccerü a menüje és nem sárgán/pirosan világít ;D
vagy ilyen nincs is ? ;D
nokia fan vagyok, szoval az 5510 (?)est nézegettem, csak õ meg nem túl szép és szintén elég oldskoolnak számít már. mondjuk ez nem zavar.
nah addig olvasgatok aztán legfeljebb törlök ...
a telefonom a 3. akkuját zabálja meg, 1 év alatt, szoval mán haldoklik valszeg. egy 8310röl van szó..
nem tud sokat, de viszonylag kicsit.
a kérdés: ki mit használ:
- amire nem kell vigyázni
- nem siemens
- bicózáshoz is jó, mert zsebben van (szoval nemárt, ha birja az nedvességet, meg a kisebb fizikai megrázkódtásokat)
- türhetõen néz ki
- lehetõleg infrás, bár ez nem annyira fontos
az, hogy színes e nem érdekel, hajtogatós ne legyen, mert az undorító divatcucc meg amugy se elég strapabíró. az se árt ha eccerü a menüje és nem sárgán/pirosan világít ;D
vagy ilyen nincs is ? ;D
nokia fan vagyok, szoval az 5510 (?)est nézegettem, csak õ meg nem túl szép és szintén elég oldskoolnak számít már. mondjuk ez nem zavar.
nah addig olvasgatok aztán legfeljebb törlök ...
Posted 2002. August 12. - 09:16
Posted 2002. August 12. - 09:15
Posted 2002. August 12. - 09:07
hát az úgy volt, hogy.... ;D
Komolyra fordítva a szót: 6210-es, csak az most szervízbe van, mert van egy olyan hibája, hogy nem mindíg tud tárcsázni, és nem mindenkitõl kapom meg az sms-t, tehát bizonytalan a telefon erõsen.
Valszeg leejtettem, és elmozdutlt az antenna, vagy mi. Most egy csere 3310-essel nyomom, ami nem olyan rossz, csak má unom, mint állat. :
SAMSUNG T100 RULEZ!!!! -ezt ne feledd! ;D
Komolyra fordítva a szót: 6210-es, csak az most szervízbe van, mert van egy olyan hibája, hogy nem mindíg tud tárcsázni, és nem mindenkitõl kapom meg az sms-t, tehát bizonytalan a telefon erõsen.
Valszeg leejtettem, és elmozdutlt az antenna, vagy mi. Most egy csere 3310-essel nyomom, ami nem olyan rossz, csak má unom, mint állat. :
SAMSUNG T100 RULEZ!!!! -ezt ne feledd! ;D
Posted 2002. August 11. - 22:01
Tsá, zyl!
végigolvasva ezt az egész topic-ot nem nagyon láttam, hogy neked milyen telcsid is van?
Írd má meg léccike!
végigolvasva ezt az egész topic-ot nem nagyon láttam, hogy neked milyen telcsid is van?
Írd má meg léccike!