Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én nemtudom bizti menstruálok, vagy folyamat félreérthetõ vagyok vagy akármi, de nem állt szándékomban ismét vitát szülni csak véleményt nyilvánitottam.
bátyus azóta 3510-t használ szép, jóde úgy vagyok vele, hogy amig a jelenlegi nem fekszik ki addig õ marad.
jahmeg ha tartósság & extrém helyzetek:
szokott kapni céges telefont és valami kicsike nokija, pontos típust nem tudok és rárakta a teherautóra, majd ahogy elindult leesett és átgurult rajta, olyan...2tonnával?
megrepedt az elõlap azon kivül semmi.
ellenpélda:
bár telefonokról volt szó ;D de volt anno egy Alcatel 311-em, ami kiesett a nadrágzsebembõl, a kijelzõjével ráesett egy kavicsra és ...
javítattás helyett inkább eladtam és vettem használtan mást...

;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Elmondanék 1 nagyon 1x megoldást :P

Nekem már jó pár éve van 1 spulni WC papírom már jól megpuhította az idõ vasfoga:Pén ebbe szoktam elhelyezni a telót. Persze a hátizsákomban van. Múltkor akkorát taknyoltam 1kerekezés közben mint atom. Teli háttal a betonra... 10percet fetrengtem mire fel tudtam állni... ekkor eszembe jutott a teló... de a SPULIN WC PAPÍR megvédte :) Olcsó megoldás és több szempontból hasznos!! Ajánlom mindenkinek

ugyanezt eljátszottam csak a család digi fotómasinája volt a hátitatyóban. alig mertem kinyitni a táskát hogy megnézzem mi maradt a gépbõl. de láss csodát nem lett semmi baja. gondolom a tok ilyenkor is sokat segít :)

telefon meg mindig zsebben ahogy thez írta. egyszer egy esõ dh alkalmával is ottmaradt. tök élveztem a bicózást, MINDENEM, de szószerint mindenem vizes volt :D mikor tekertünk hazafele akkor jutott eszembe, hogy jé a teló meg a zsebemben. megnéztem...semmi baja...
máskor meg belecsusztam egy kis patakba. mellig elmerültem. teló zsebben. vizbõl kiszáll, teló elõvesz, KI SE KAPCSOLT ;D okos fejjel gondoltam, h majd akkor én kikapcsolom és kipucolom, persze utána nem akart bekapcsolni. aztán megszáradt és azóta is müködik! kopkopkop.
SE T100. szeretem :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jah igaz
Nekem ez a harmadik telefonom amit a hegyre viszek..az elsõ egy 3330-as széttört a tündéren a régi discmanemmel egyetemben ;) a köv egy 6210..régi rossz tönkrement..a mostani meg bírja mint a gép..mert tömzsi és duci..
Meg nem esek rá ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
L&L.
most nem erre akartam utalni, hogy kinek milyen státusztelefona van. jó telefon nem = gazdag, régi telefon nem = szegény.
(mint ahogy az sem, hogy valaki volvóval jár, miközben nicns pénze bútorokra, rezsire, de a státusz autó megvan)
de azért énis szeretek egy azért valami jobb telefonnal mászkálni. igen, a 3210 az, ami sosem betegszik meg.
de azért nem mindenki az olcsóságra, tartósságra törekszik.
mellesleg ahogy hallottam, a hasonlo kategóriás nokiák kb ugyanígy bírják.
3510i, stb.
de itt a telefon cipelésérõl volt szó ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
persze jó dolog a fotó meg minden, pl ma is jól jött volna, de majd a Züzifal topicban elmesélem ;D
de lehet nélküle élni ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem me az hogy fotózzon szépen meg legyen kicsi és MOTO ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tegyük fel jól szituált ember, akkor egy 3210-essel biciklizzen? meg biciklizés közben is jó elõvenni, picit nyomogatni oszt kész...

öö nemtudom mennyire tartozok a jól szituált kategóriába de 3210-em van.
mér? olcsó volt használtan, bátyámnak ilyen volt így hallotam és láttam vele kapcsolatban, hogy mit is bír
valamint nekem nem az a lényeg hogy 25325235színû kijelzõ meg ilyen csengõhang olyan csengõhang...
funkcionalitás és kész...

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Elmondanék 1 nagyon 1x megoldást :P

Nekem már jó pár éve van 1 spulni WC papírom már jól megpuhította az idõ vasfoga:Pén ebbe szoktam elhelyezni a telót. Persze a hátizsákomban van. Múltkor akkorát taknyoltam 1kerekezés közben mint atom. Teli háttal a betonra... 10percet fetrengtem mire fel tudtam állni... ekkor eszembe jutott a teló... de a SPULIN WC PAPÍR megvédte :) Olcsó megoldás és több szempontból hasznos!! Ajánlom mindenkinek

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem tatyó a nyerõ..nem merem a zsebemben hordani alapból sem a telit mert félek hogy elfonnyadnak azok a dolgaim amiket sokat és szívesen használok ;D
egyébként atom-tok adamantiumból ;D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Vagy veszel egy puha tokot, abba bedobod ha bicózni mész és kész. Nagyonrégi bikmakkban volt valami speed stuff márkájú tok esõvédõ huzattal... :o
Amúgy övtáska? szerintem viszonylag védett,nem? ???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ha valaki nem csak kerékpározik?
tegyük fel jól szituált ember, akkor egy 3210-essel biciklizzen? meg biciklizés közben is jó elõvenni, picit nyomogatni oszt kész...
2 telefon meg addig jó ötlet, amíg csak ötlet.
utána meg ott fog állni a polcon továbbra is, mert áááá, nem csak bicózni megyek, ezért a jobbat viszem, meg ááá, kicserélni a simet, elfelejti az órát, ami amúgy tök pontos volt meg etc.

jó telefon kell, jó helyre elrakni (lehetõleg táskába, védett helyre) és kész. nem kell pont rá esni.
(nekem a legvédettebb hely mindig is a nadrágom zsebe volt, persze MINDIG (ez nagyon fontos!) kijelzõvel a lábad felé.
mert ha véletlenül rá is esel, akkor is csak a hátlap sérül, ami cserélhetõ(jó esetben) és nem a 1x-2x ezres kijelzõ fog bezúzódni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Tök mindegy milyen a telcsid (lehetöleg olcsó), max vegyél neki, mint én, 1 tokot (a legolcsóbbat). Az sokat véd.
Fölösleges a bike-ozás miatt valami extra telefonra költeni. Az enyém (Erikfia T20) 3,5 éve birja. De mondom, a tok nagyon sokat véd rajta.
De lehet, hogy más nem igy gondolja

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
No problémó csikánó... ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm sorry... közben megtaláltam a keresõt is ott van fent abban a bûvös menüben ;)
de látom te is elolvastad amit irtam nah...
kcisit átirom mer igy nincs sok értelme. mégeccer sorry...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
írhatnám azt is, hogy keresõ megminden.....
De minek?
ha falra hányom a borsót többet ér, mert legalább beb@szok, mint állat és könnyebben megtalálom a nyitott topicokat.... :-X :)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hi

a telefonom a 3. akkuját zabálja meg, 1 év alatt, szoval mán haldoklik valszeg. egy 8310röl van szó..
nem tud sokat, de viszonylag kicsit.
a kérdés: ki mit használ:
- amire nem kell vigyázni
- nem siemens
- bicózáshoz is jó, mert zsebben van (szoval nemárt, ha birja az nedvességet, meg a kisebb fizikai megrázkódtásokat)
- türhetõen néz ki
- lehetõleg infrás, bár ez nem annyira fontos

az, hogy színes e nem érdekel, hajtogatós ne legyen, mert az undorító divatcucc ;) meg amugy se elég strapabíró. az se árt ha eccerü a menüje és nem sárgán/pirosan világít ;D

vagy ilyen nincs is ? ;D
nokia fan vagyok, szoval az 5510 (?)est nézegettem, csak õ meg nem túl szép és szintén elég oldskoolnak számít már. mondjuk ez nem zavar.

nah addig olvasgatok ;) aztán legfeljebb törlök ...

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
OK  ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
nem feledem!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
hát az úgy volt, hogy.... ;D
Komolyra fordítva a szót: 6210-es, csak az most szervízbe van, mert van egy olyan hibája, hogy nem mindíg tud tárcsázni, és nem mindenkitõl kapom meg az sms-t, tehát bizonytalan a telefon erõsen.
Valszeg leejtettem, és elmozdutlt az antenna, vagy mi. Most egy csere 3310-essel nyomom, ami nem olyan rossz, csak má unom, mint állat.  ::)
SAMSUNG T100 RULEZ!!!! -ezt ne feledd!  ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Tsá, zyl!

végigolvasva ezt az egész topic-ot nem nagyon láttam, hogy neked milyen telcsid is van?
Írd má meg léccike!