Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2004. December 28. - 20:54
Posted 2004. December 04. - 22:14
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2004. December 04. - 22:07
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 04. - 17:56
A kamera felbontasa nem tul jo, de ez telefon, ugysem kell bele.
I`m as fast as nobody!
Posted 2004. December 04. - 17:47
Posted 2004. December 04. - 17:38
Posted 2004. December 04. - 15:49
illetve a samsung is eldöcög.
valamint régen tudott az ericsson is jókat csinálni, csak mióta olyan idióta volt, hogy összeállt azzal a szintén csak ps2-ben nagyon jó, de telefont nem igazán gyártani tudó sony-val... azóta az sem.
Üdv Thez, sziasztok!
Csak a Sonyt és az Ericssont szeretném megvédeni...
A J7-es és a J70-es Sonyt is használtam évekig, megszokást igénylõ a tekerentyûje és olyan mangásan japános a menüje, de nagyon használható, kezes kis telefonok voltak.
Amit én Outdoor tevékenységekre használok, az az Ericsson R310-es (cápauszony) na szerintem az az igazi elnyûhetetlen telefonkészülék példaképe. Megfelelõen hangos a hangszórója, robusztus és jól használható, egy hibája van, a menüje lassúsága.
Amúgy pedig egy SonyEricsson T630-ast használok a mindennapokban, amit szintén minõségi és jó, szép telcsi.
Üdv: Bagi.
Posted 2004. December 04. - 15:48
Egyébként éppen valamelyik nap olvastam az origón, hogy a németek nem akarnak fizetni a Siemensnek, mert sok a gond a mozdonyaikkal.
Posted 2004. December 04. - 15:32
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2004. December 04. - 14:34
Siemens-bõl SL45i hívõ voltam, volt 2 is, messze megelõzte a korát és gond se volt vele, de egyet elloptak, eyget meg én vesztettem el, az útódját képezi SX-1-nek meg "kicsit" sokkalom az árát, így SE T630-am lett, ami teljesen OFF mert bringázáshoz soha nem viszem magammal !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2004. December 04. - 14:31
valamint régen tudott az ericsson is jókat csinálni, csak mióta olyan idióta volt, hogy összeállt azzal a szintén csak ps2-ben nagyon jó, de telefont nem igazán gyártani tudó sony-val... azóta az sem.
Posted 2004. December 04. - 14:28
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 04. - 14:04
csak kicsit költséges vicc. szerintem.
i: internet kompatibilis, azaz van rajta wap.
bár itthon csak i-set lehetett kapni, sima m35 nemvolt.
30 centirõl leesve széttört az elõlapja, fél év után pedig akkucsere.. nem bírta. új akkuval is kb 2-3 napokat sem bírt, a végén naponta töltés..
és az az idióta nagyonnemdiszkrét vinnyogás, amit a telefon levág némított állapotban is ha le van merülve.. áh. német marhaság. utána vettem egy másik simeneset is, st55, szerencsére attól is meg tudtam szabadúlni.. siemens jókat gyárt.
mozdonyt, walkmant, de a telefon... az nem az erõssége.
Posted 2004. December 04. - 12:34
Itthon látott már valaki nokia 6310i-hez kétkártyás hátlapot?
mert létezik, de én még itthon nem láttam...
Posted 2004. November 11. - 12:11
a lényeg: az m35i mindent kibír, mert ezen kívûl kapott néhány pofont, itt-ott már eltorzúlt a burkolata de szerencsére mindíg volt otthon p120-as csiszolóvászon
ui.: na jóóó, az sms-t egy kicsit nehéz kibogarászni a plexi miatt de úgyse függök a telefonomtól, és ha nagyon akarnak közölni valamit majd felhívnak
Posted 2004. October 22. - 23:52
Posted 2004. October 22. - 22:36
és mivel bringás topic..
ha a vázad megkarcolodik, arról is levakarod? ;D
Posted 2004. October 22. - 22:34
LOL ;D
amugy én is szeretek kötekedni, de csak viccvõl, azt meg így írásban nem naon lehet szal inkább :-X
persze azér nyugat rulz! 8)
(remélem most elindul a vita, hogy hol jobb lakni, meg mér:) )
on
van telefonom és ezüst színü volt, de elkezdett lekopni róla a festék ezér inkább 6órai munkával lecsiszoltam az egészet és így most szép fehér és nem tud tovább kopni ;D
Posted 2004. October 22. - 22:09
azelõtt elõfizetõs volt + sokat telefonált ---> kapott egy csöpp kedvezményt
és igen még bírja a telefonja.. még nem vágta oda ;D
Posted 2004. October 22. - 22:06
mivel itt nincs egy nyugati megyékbõl jövö arc sem(kivéve matt) ezért nem kezdett el vitatkozni senki.
(ugyeugye?) de matt meg arc, mivel csetes )
na szal csak visszatereltük a telefonokat a tartósság szempontja felé a státusztelefonok felõl
van amit megéri javítani, van amit nem
de látod, a bátyád is egy nokia mellett döntött, ami bírja is... nem is nagyon extra telefon, mégis színes, egész okos, mi kell még.
jóez (én is ma újítottam egy ilyet)