Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Lord_Leslie: másik vége: Fót :-( viszont ha jössz Pestre akkor onnan egy köpés. Sajnos ha bepattintod még nem fog rezegni. Inkább keress egy pécsi gsm szervizt és alkudj rendesen 1000nél többet ne adj érte 4 csavar ki be csavarás, és néhány egérkattintás az egész. A motor meg bruttó 613Ft. A tulaj meg örüljön hogy megszabadul tõle. De ha gondolod elpostázom...

hát Pest felé szerintem olyan 6hét múlva járok, de ha még aktuális lesz (mindkét részrõl) akkor sííkítok :)
azt jól érzem, hogy maga a motor 600Huf és a beszerelésre kérnek 1000huf-ot?
(vagy 400at?)

savanyug: Pécsen bizományiban 5ér láttam 3210-t meg van bátyámnak is egy eladó, csakháááát izé.. már többször volt földhöz vágva mint ahány alkatrésze van.

Ha viszed szólj h Te vagy az adok kerékpáros kedvezményt!

végre egyszer nem negatívan vagyunk diszkriminálva :juhu:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
tam: mennyire vágod a németet?
van itt pár szímenszes dolog:
http://mobiletuning.de/

jameg:
mobile.box.sk
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem egyáltalán nem nagy, csak kicsit annak tûnik, de ugyanakkora, mint az M35, ME45... stb...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a telcsi tényleg jó. haver most vett egyet, nézegettem. Szép képe van, nagyon. (szebb, mint a st60-amé) De maga a telefon méretben nekem már sok. Zsebbe kicsit nagy. Meg nekem nem is létszükség, hogy ütésálló legyen, amilyen gyakran én eldobálom, még mindegyik kibirta. (ilyen téren pl 3310 rulez)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
http://communication...NrNrNrN,00.html

Csak hogy tisztázzuk... És tényleg ajánlom mindenkinek! Csak jót tudok mondani róla, meg sokkal szebb, ha nincs benne az a kis narancs, hanem sima szürke-fekete... És nem látszik igazán, hogy mekkora a kijelzõje, de pl a 6610-esnél minimum 2x akkora! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ó nagyon köszönöm.
majd beszélek faterral hogy mikor tudok menni, sztem hétvége körül.
EZER köszönet:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
albertfish: az egész telefonpiac kezd behalni :-((((((((

kolyok8: M65=Siemens, mindjárt olvasom.

tamaska: Ha jól látom Gigateles, a kódja G6610. Holnap megnézem mire jó.

conor1326: Már kipróbáltam mûködik 6310i-vel. Németh Kálmán út 19/a (a Tour minden évben itt megy el a bolt/házunk elõtt) Ny: H-P:10-17, Szo:10-12. Ha viszed szólj h Te vagy az adok kerékpáros kedvezményt! Rendes ár 2990, 2000be viheted.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Õõõ... Olyan, mint a GPRS, csak más... A lényeg, hogy csomó adatcserét csak azon végezhetsz... :)

off: és sztem a 15perc módosíthatóságot is meg kéne növelni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
módosítás téma passz.

miaza jáva port?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Mivel nem tudok módosítani:
tam: lehet hogy java-portot kell nyitni rajta mint pl c55-nél....

sztem jó az a kétkártyás hátlap 6310-be és 6210-be is:
http://cgi.ebay.co.u...6354863762&rd=1
ezért...;)
mennyibe kerül?

OFF: miért nem lehet módosítani? rákkattintok és nem hozza be a szöveget, szürke marad a szövegdoboz...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Hol van az a telefonos boltod Fóton?
mert ha adsz címet meg nyitvatartást akkor elmegyünk érte aztán vagy jó vagy nem...
ha nem akkor lehet rendelni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elvileg gprs-es sztem. Ez arra van, hogy a mobilban lévõ modemmel netezzél a gépen. Így néz ki. soros portos.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, akkorlehet, hogy nokia M65?!?! :) Azért bízom benne, hogy siemens... :)

Voti: van egy privátod... :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen akor elvileg valamivel mennie kell...

kösze majd meglesem

esetelg olyan hogy retró telefon piac nem kezd beindulni?

8110i meg egy ös motorola lenen :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

hamár van egy ilyen mobiltudósunk kérdek én is:

van egy siemens st60-am, vettem vhozzá kábelt (nem usb) meg töltöttem le hozzá a siemens honlapról szoftvert, de mégse ismeri fel a gép a telcsit. hol rontottam el?

Milyen a kábel? Nem szervizkábel véletlenül? GPRS-t tudja a kábel?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Albert: ívesen váll fölött. Nekem volt 6110-em, és ugyanezt produkálta, a 6210-ek is emiatt lettek kukaérettek hamar. Eltelt az idõ felettük.

Igen de 6210nek 1 végfoka van ha behal=kuka, de jó öreg 7110nek még 2 van és lehet h vígan elmegy még 1 darabig vodával...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hamár van egy ilyen mobiltudósunk kérdek én is:

van egy siemens st60-am, vettem vhozzá kábelt (nem usb) meg töltöttem le hozzá a siemens honlapról szoftvert, de mégse ismeri fel a gép a telcsit. hol rontottam el?

RAUH-Welt
B E G R I F F

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
rob: nehéz ügy minden egyre szarabb ahogy a méretük csökken, és ezen még az sem javít ha veszel egy 3650-et. Mindenképpen ezek közül valami ebben a sorrendben: Nokia, Samsung, Sonyeri. Nokiából nem sok van aminek szép kijelzõje, Samából ne vegyél szétnyithatót de fõleg ne az E7xx sorozatot, SE bõl az új sorozat állítólag egész jó K, F, S, stb, de a T610-630 párosból se sokat javítottam, pedig van belõlük rendesen (itt a fórumon is). Ennyiért én csak akkor vennék magamnak telcsit ha nagyon tudnék vigyázni rá.

savanyugabi: sztem Lord_Leslieé az uccsó :-D, vegyél neki 3310/3330-at ugyanaz a kezelése menüje és a mai napig a legjobb telefon amit gyártottak. Ha Ni-MH akku van benne 2000Ft-nál többet ne adj érte, én most vettem bringázáshoz egyet ezeré...beleizzadni jó az.

Lord_Leslie: másik vége: Fót :-( viszont ha jössz Pestre akkor onnan egy köpés. Sajnos ha bepattintod még nem fog rezegni. Inkább keress egy pécsi gsm szervizt és alkudj rendesen 1000nél többet ne adj érte 4 csavar ki be csavarás, és néhány egérkattintás az egész. A motor meg bruttó 613Ft. A tulaj meg örüljön hogy megszabadul tõle. De ha gondolod elpostázom...

conor1326: van 1 a polcon, viszont két matrica van rajta 6210 és 6310i. A 6310i van felül de nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy az. A kettõ közt csak elektronikában van eltérés. Kipróbálni nem tudom mert pillanatnyilag nincs 6310i-m. Nagyker listában viszont van.

kolyok8: M65-höz még nem láttam, de a nagykerek nem is nagyon foglalkoznak már 2SIM hátlapokkal :-( A Siemens telefonok megbízhatók, de nem minden Siemens amire az van írva (S40, ST55, ST60, C62...)

Albertfish: Próbáld ki többféle kártyával, mert a 7110-ben még 2db végfok volt 900MHz és 1800MHz, ha egyikkel se megy akkor tuti nem vf. szerintem akkor eldobhatod, ha valamelyik megy akkor lehet, de nem biztos h meg lehet javítani, csak kérdés megér-e ez neked vagy 7-8e Ft-ot.

Üdv mindenkinek: voti

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Albert: ívesen váll fölött. Nekem volt 6110-em, és ugyanezt produkálta, a 6210-ek is emiatt lettek kukaérettek hamar. Eltelt az idõ felettük.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hi

nekem meg egy olyan lenen hogy 7110be mi lehet az oka hogy hol van térerõ hol nincs?!
Szervízben azt mondák hogy végfok hibás.Szoftver frissítés már volt a Nokiánál.
Azzal nincs gáz.
Szóval valami tipped van hogy mit lehet vele kezdeni!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!