rob: nehéz ügy minden egyre szarabb ahogy a méretük csökken, és ezen még az sem javít ha veszel egy 3650-et. Mindenképpen ezek közül valami ebben a sorrendben: Nokia, Samsung, Sonyeri. Nokiából nem sok van aminek szép kijelzõje, Samából ne vegyél szétnyithatót de fõleg ne az E7xx sorozatot, SE bõl az új sorozat állítólag egész jó K, F, S, stb, de a T610-630 párosból se sokat javítottam, pedig van belõlük rendesen (itt a fórumon is). Ennyiért én csak akkor vennék magamnak telcsit ha nagyon tudnék vigyázni rá.
savanyugabi: sztem Lord_Leslieé az uccsó :-D, vegyél neki 3310/3330-at ugyanaz a kezelése menüje és a mai napig a legjobb telefon amit gyártottak. Ha Ni-MH akku van benne 2000Ft-nál többet ne adj érte, én most vettem bringázáshoz egyet ezeré...beleizzadni jó az.
Lord_Leslie: másik vége: Fót :-( viszont ha jössz Pestre akkor onnan egy köpés. Sajnos ha bepattintod még nem fog rezegni. Inkább keress egy pécsi gsm szervizt és alkudj rendesen 1000nél többet ne adj érte 4 csavar ki be csavarás, és néhány egérkattintás az egész. A motor meg bruttó 613Ft. A tulaj meg örüljön hogy megszabadul tõle. De ha gondolod elpostázom...
conor1326: van 1 a polcon, viszont két matrica van rajta 6210 és 6310i. A 6310i van felül de nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy az. A kettõ közt csak elektronikában van eltérés. Kipróbálni nem tudom mert pillanatnyilag nincs 6310i-m. Nagyker listában viszont van.
kolyok8: M65-höz még nem láttam, de a nagykerek nem is nagyon foglalkoznak már 2SIM hátlapokkal :-( A Siemens telefonok megbízhatók, de nem minden Siemens amire az van írva (S40, ST55, ST60, C62...)
Albertfish: Próbáld ki többféle kártyával, mert a 7110-ben még 2db végfok volt 900MHz és 1800MHz, ha egyikkel se megy akkor tuti nem vf. szerintem akkor eldobhatod, ha valamelyik megy akkor lehet, de nem biztos h meg lehet javítani, csak kérdés megér-e ez neked vagy 7-8e Ft-ot.
Üdv mindenkinek: voti