tévedni emberi dolog. mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférõl.
de a szerelem ereje mindent legyõz! - és visszamászott
tévedni emberi dolog. mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférõl.
mondhatnád, mert nem igazán érdekelne :bananadan..... Ennyi erõvel én is mondhatnám az említett 3210-re, vagy mire, hogy persze, hogyne, el is hidjem hogy mûködött miután átment rajta azzal a járgánnyal? ...
a villamos nem megy át rajta, hanem kinyomja a kerék alól. próbáltuk mi is, hogy követ rakunk a mozdony (máv) kereke alá, de semmi. kiesik oldalra, és kész. a forintost kilapítja, de a telefont ugyanúgy kinyomná, nem menne át rajta. szerintem.
egy fingom sincs hány tonnás (de legalább 20) villamos.
ami még az 1ft-osból is mm papírt csinál....
nah mind1!
Nekem volt anno 1 nokia 3210esem (asszem), kiesett a zsebembõl, miközben egy peugeot j5-be(kisbusz) szálltam be... Természetesen rá is tolattam ahogy kell :clap:....
amugy volt egy teszt, ahol régi csúcskategóriás készülékeket (pana gd90, nokia 8810, ericsson t68, stb) vetettek alá mindennnek, hogy mit is bírnak, többek között valaki farzsebben hordta, és mindig ráült, kimosta mosógépben egy ruhájával, ledobtáka tizedikrõl (!) leöntötték kólával, stb. a pana nyert. mindez után még volt térerõ, és lehetet hivást kezdeményezni.... azt hiszem a mobilvilag.hu-n van a teszt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
pont kell egy cigónak egy szarrátört amugy alapbol is enyhén szólva vacak telefon porrátört változata.
arra nem gondoltál inkább hogy ezzel simán csak pluszmunkát adtatok egy közterület-tisztaságmánágernek?
ennyi a rejtély kulcsa.
elolvasva az általános iskolás huligáncsíny leírását, nemhiszem, hogy a környezetvédelem lebegett végig a szemük elõtt...
OK, köszi! Ha esetleg eljön az ideje, lehet hogy megkereslek privátban.Nem rossz, bár szoftveres gondjaid valószínûleg lesznek vele. Ha használtat veszel nézd meg hogy lehetõleg 5.27-es legyen rajta, az a legújabb. Nokia 6500 Ft-ért tolja fel a szoftot erre a tipusra! A BL-5C aksik is hamar megadják magukat.
Nem rossz, bár szoftveres gondjaid valószínûleg lesznek vele. Ha használtat veszel nézd meg hogy lehetõleg 5.27-es legyen rajta, az a legújabb. Nokia 6500 Ft-ért tolja fel a szoftot erre a tipusra! A BL-5C aksik is hamar megadják magukat.Hali!
Ugyan nem bringás telefon, de 6600-val van valakinek tapasztalata? Elõre is kösz!
Péter
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!