Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2005. április 17. - 11:38
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 16. - 20:33
pannonos volt. (nem olyan régen)
kössz a segítséget
Írta 2005. április 16. - 19:29
kolyok8: T9-es szótár a szoftver része, frissítéskor az is cserélõdik. Ha Siemensék gyártottak magyar nyelvû t9-es szótárt ehhez a tipushoz, akkor frissítés után már rajta is lesz a telcsiden:)
Írta 2005. április 16. - 09:43
Egy utolsó kérdés: t9-et lehet infával rátölteni? És honnan? Meg létezik abból "magyar" verzó, vagy legalább valami olyan "szócsomag", ami tartalmazza az ékezeteket?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 16. - 09:39
Írta 2005. április 15. - 14:39
Kérdésem lenne ... nekem is Siemens M65 ösöm van ... szal ha frissítek szoftvert akkor elvesznek-e belõle az adatok vagysem ... garancia lesz-e rá utána is vagy sem ... és hogy a frissítés menete csak annyi hogy rátöltöm azt kész !? vagy van valami spéci dolog amit jó ha tud az ember ?
Szintén a www.siemens-mobile.com oldalról legálisan lelehet tölteni M65-höz Mobile Phone Manager-t, amivel a telefonodrol lehet lementeni az adatokat. Kell hozzá adatkábel, a programon belül adat/ mentés , és a gépedre menti a cuccaidat. Utána bármikor vissza is töltheted a telefonodra az adatokat.
Ezt, javaslom akkor is , ha nem szoftverelésrõl van szó, pl. csak úgy, mert ha bármi történik a telefonoddal, nem vesznek el a számaid. Én a mentet adatokat még CD-re is ráírom, biztos ami biztos. Sajnos jártam már pórúl, és elveszett az összes telefonszámom.
A program a telefonod beállításait is menti, és ha minden oké, visszatöltéskor azokat is visszaállítja..
Uj szoftverkor az adatok elvesznek, mindenképp elötte mentés, frissitéskor nem biztos, nekem meg maradt de elötte szintén mentés.:bell:
Írta 2005. április 15. - 11:00
kolyok8: most beszéltem a T-Mobilos szervizes barátommal, nem kérhetnek pénzt érte egy fillért sem, ha a garancia él (garjegy megvan, nincs külsõ vagy szoftveres beavatkozás). Ha nem akarják megcsinálni kérd a vásárlók könyvét, mindjárt menni fog;)
Ano: adatok elvesznek, egy gombnyomás az egész.
yola: én mondtam a 15-öt mert nagykerem drágán adja, de keletinél a Thököli GSMben megveheted, vagy webáruházukban megrendelheted 10990Ft: http://www.mobiltele...n&alkategoria=n
edit: most látom, hogy GLS ingyen házhoz viszi
Siemensekhez elég az adatkábel
Írta 2005. április 15. - 10:21
Írta 2005. április 15. - 09:59
Írta 2005. április 15. - 09:18
Írta 2005. április 15. - 08:25
Szertnék Siemens M65-ös telefonomra szoftverfrissítést, de a boltokban ezt drágán adják/csinálják. Van infraportom, ha esetleg valkinek lenne ismerõse, aki tud szftvert küldeni, azt megköszönném. Elég sürgõs! Kössz!
Én M65-t használok. A szoftverfrissités-t megtudod tenni úgy is, hogy felmész a www.siemens-mobile.com oldalra és onnan feltudod frisisteni. Egy baj van vele, elõfordulhat , hogy a frissités angolnyelvû lesz a telefonodon. Amúgy legutobb a 41 SW volt az oldalukon, amit lehetet frissiteni.
Természetesen adatkábel szükségleltetik hozzá.
Infraporttal tényleg nem lehet szoftvertfrissiteni, sem ujabb verziót rátölteni.
Bike-o-meter-rõl tudok egy - két infot adni, PL.felhasználásról. Tudok boltot is ahol árulják.
Írta 2005. április 15. - 07:47
Írta 2005. április 15. - 07:12
Bar nekem nokiara 2000e bol csinaltak szakboltban
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 14. - 21:42
És infrával nem lehet megoldani?!?! Hûûû... Kezedek bekattanni..
Írta 2005. április 14. - 21:33
Szertnék Siemens M65-ös telefonomra szoftverfrissítést, de a boltokban ezt drágán adják/csinálják. Van infraportom, ha esetleg valkinek lenne ismerõse, aki tud szftvert küldeni, azt megköszönném. Elég sürgõs! Kössz!
Hát sztem nem sokra mész azzal h van infraportod, amikor adatkábel kell hozzá, az én Sony Ericssonomhoz pl egy 10e Ftos Terminator Dongle...
Írta 2005. április 14. - 21:31
Kölök,lehet letölteni netrõl,keress rá ad jópár oldalt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 14. - 21:17
Írta 2005. február 17. - 20:55
Írta 2005. február 17. - 20:22
Nokia mérnökei végre megalkották az elsõ olyan szoftot amelyik nem hemzseg a bugoktól: v5.26 :clap:
Írta 2005. február 15. - 22:53
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...