Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tévedni emberi dolog. mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférõl. ;)

de a szerelem ereje mindent legyõz! - és visszamászott ;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

..... Ennyi erõvel én is mondhatnám az említett 3210-re, vagy mire, hogy persze, hogyne, el is hidjem hogy mûködött miután átment rajta azzal a járgánnyal? ...

mondhatnád, mert nem igazán érdekelne :bananadan
Az igazsághoz 1ébként hozzátartozik h murván történt az eset.

Jah, nem vagyokk villamosbuzi, de SZVSZ jóval több mint 20t egy vili. Bár sztem pár t ide v oda, nem oszt nem szoroz :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
mindenesetre azért a zuhanásokat hibátlanul bírta. Mindíg csak az aksinak az elõ-hát lapja pattant szét, de összerakás után már ment tovább
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha nem esik le róla akkor POR.
semmit több.
csak fizikai szemmel figyelem: amugy autó: puha kerekek, pár tonna, és ahogy köre rámész a gumi benyomódik. elég tömör a telefon ahhoz hogy... :-)
a fém-fém találkozásnál már...
nemtudom.
ti tudjátok.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

a villamos nem megy át rajta, hanem kinyomja a kerék alól. próbáltuk mi is, hogy követ rakunk a mozdony (máv) kereke alá, de semmi. kiesik oldalra, és kész. a forintost kilapítja, de a telefont ugyanúgy kinyomná, nem menne át rajta. szerintem.

Mondjuk nem ment gyorsan, és nem is volt odaszikszózva a telcsi, mivel nem a sínen láttuk viszont (a fotó kedvéért van visszaodatéve), de tény, hogy a villamos ráfutott valamennyire

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

egy fingom sincs hány tonnás (de legalább 20) villamos.
ami még az 1ft-osból is mm papírt csinál....
nah mind1!

Figyu, nem kell elhinni. De ha videót forgattam volna, akkor meg az lett volna a szöveg, hogy össze lett vágva. Ennyi erõvel én is mondhatnám az említett 3210-re, vagy mire, hogy persze, hogyne, el is hidjem hogy mûködött miután átment rajta azzal a járgánnyal? Most ne kezdjük hogy mi hány tonna, tegyél ki valami kacatfont a sínre, aztán nézd meg mi lesz belõle.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

....
amugy volt egy teszt, ahol régi csúcskategóriás készülékeket (pana gd90, nokia 8810, ericsson t68, stb) vetettek alá mindennnek, hogy mit is bírnak, többek között valaki farzsebben hordta, és mindig ráült, kimosta mosógépben egy ruhájával, ledobtáka tizedikrõl (!) leöntötték kólával, stb. a pana nyert. mindez után még volt térerõ, és lehetet hivást kezdeményezni.... azt hiszem a mobilvilag.hu-n van a teszt.

Nekem volt anno 1 nokia 3210esem (asszem), kiesett a zsebembõl, miközben egy peugeot j5-be(kisbusz) szálltam be... Természetesen rá is tolattam ahogy kell :clap:
Persze le is mondtam róla 1bõl, de pár perc múlva megcsörrent :D
Szal a kijelzõ halott volt, recsegett mint a sz@r, de "mûködött". Nem semmi, másfél tonna után :D

szerk: Ja, utána volt 1 m35öm, az bírta a legtovább, de a végén az sem természetes halált halt. Utána me45 jött, de sajna rövid élete volt szegénynek, mert kivittem a SZIGETre, és belevágtam egy korsó sörbe :cheers: Akkor úgy éreztem helyesen cselekszem.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tévedni emberi dolog. mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférõl. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://kep.tar.hu/fu...3675/10626220#2

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a villamos nem megy át rajta, hanem kinyomja a kerék alól. próbáltuk mi is, hogy követ rakunk a mozdony (máv) kereke alá, de semmi. kiesik oldalra, és kész. a forintost kilapítja, de a telefont ugyanúgy kinyomná, nem menne át rajta. szerintem.

amugy volt egy teszt, ahol régi csúcskategóriás készülékeket (pana gd90, nokia 8810, ericsson t68, stb) vetettek alá mindennnek, hogy mit is bírnak, többek között valaki farzsebben hordta, és mindig ráült, kimosta mosógépben egy ruhájával, ledobtáka tizedikrõl (!) leöntötték kólával, stb. a pana nyert. mindez után még volt térerõ, és lehetet hivást kezdeményezni.... azt hiszem a mobilvilag.hu-n van a teszt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
aha:-)
ll-nél a pont. talán egy jóérzésü ember tette, aki nem gyõz az az iskola körül eltakarítani a sok szart amit az odajárók csinálnak oda.
diákcsíny után fantáziálás.
villamos után tudod mi lett volna belõle? :-)
nekem volt ilyenem. egyszer táskával nekicsapodott(könyvek között, védve) vminek, talán egy padnak, azzal a lendülettel tört ketté a hátlap, és szakadt le az antenna. na ez nemtom mekkora erõ egy 2 emeletes zuhanás, kis foci, majd egy fingom sincs hány tonnás (de legalább 20) villamos.
ami még az 1ft-osból is mm papírt csinál....
nah mind1!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és mitõl olyan tuti, hmm?
de egy egyszerû sima polgár is kidobhatta a kukába.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

pont kell egy cigónak egy szarrátört amugy alapbol is enyhén szólva vacak telefon porrátört változata.
arra nem gondoltál inkább hogy ezzel simán csak pluszmunkát adtatok egy közterület-tisztaságmánágernek?
ennyi a rejtély kulcsa.

Honnan tudod? Lehet megreparálja kicsit optikailag aztán valakit átver vele vagy mittomén. A lényeg hogy eltûnt, de nem az utcaseprõ vitte el az tuti

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pont kell egy cigónak egy szarrátört amugy alapbol is enyhén szólva vacak telefon porrátört változata.
arra nem gondoltál inkább hogy ezzel simán csak pluszmunkát adtatok egy közterület-tisztaságmánágernek?
ennyi a rejtély kulcsa.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

elolvasva az általános iskolás huligáncsíny leírását, nemhiszem, hogy a környezetvédelem lebegett végig a szemük elõtt... :)

:) Szerintem valami brazilgyerek vihette el, mert másnapra már nem volt a megállóban

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Nem rossz, bár szoftveres gondjaid valószínûleg lesznek vele. Ha használtat veszel nézd meg hogy lehetõleg 5.27-es legyen rajta, az a legújabb. Nokia 6500 Ft-ért tolja fel a szoftot erre a tipusra! A BL-5C aksik is hamar megadják magukat.

OK, köszi! Ha esetleg eljön az ideje, lehet hogy megkereslek privátban.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elolvasva az általános iskolás huligáncsíny leírását, nemhiszem, hogy a környezetvédelem lebegett végig a szemük elõtt... :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
fuckbkv: remélem nem a kukában végezte! Telcsik tele vannak veszélyes hulladékkal!!!

albertfish: Szivesen. Sajna ennél olcsóbban nem megy.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Hali!

Ugyan nem bringás telefon, de 6600-val van valakinek tapasztalata? Elõre is kösz!
Péter

Nem rossz, bár szoftveres gondjaid valószínûleg lesznek vele. Ha használtat veszel nézd meg hogy lehetõleg 5.27-es legyen rajta, az a legújabb. Nokia 6500 Ft-ért tolja fel a szoftot erre a tipusra! A BL-5C aksik is hamar megadják magukat.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
voti nagyon köszönöm!!
sok ez nekem...

marad akkor igy lerohadt gumival...

ugysem sokat használom azt.

köszi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!