Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezekbe pult alatt, számla nélkül bele lehet rakni max 5 ezer körül...
persze ismerettség elõny.érdeklõdd meg azért!

tényleg: sony ericsson t610-rõl van valakinek valami infója?
tudom régi, meg divatjamúlt, de pont eleget tud, és pont olcsó is....
azonos tudásu viszont német siemenssel befürödtem, mert rakás szar volt...
ericsson csak nem ilyen.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
tudna nekem valaki szerezni sony ericsson t100hoz kijelzõt? vagy egész teló is érdekel óccsóér!
zsebben volt és ráestem és most szívárványszínben pompázik a kijelzõ. megszerettem naon és sajnálnám ha ki kéne dobni.
javítás gondolom drágább mintha vennék egy újat.. :\

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Én erre nem vennék mérget, hidd el csodák vannak!
A gariról meg két rövid történet (igaz nem használtról szól):

1. Családban lánynak vásárolt új samsung E700 telefonról van szó. Tipushibája elõjött 3 hónaposan. Samsung szervizbe leadták, majd szakvéleménnyel jött vissza, miszerint illetéktelen beavatkozás miatt nem javítható: forrasztásnyomok a panelon. Garancia megvonva.

2. Szintén újonan vett K700 gariidõn belül elromlott, irány a szerviz. Szakvélemény: ismeretlen eredetû folyadék. Mellékelve egy fotó az elázott alaplapról, ami egy 3310-esé volt:)

bemenni es kerni, hogy akkor ezeket a nyomokat produkaljak nekem is!
itt most!
ha nem tudjak megy a feljelentes!

ha eltuntettek a nyomokat akkor meg azert mert bizonyitekot semmisitett meg.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
AGA: PÜ ment!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Tudtok egy megbízható, hozzáértõ és normális áron dolgozó GSM szervizest? Communicator kijelzõt kéne javítani, de eddig csak horribilis, vagy "csak" súlyos pénzt kértek érte. (amennyiért veszek mûködõt, vagy kettõt...)

Ride everywhere.

.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

használt tella boltban azért talán nem vágják át az ember fõleg ha még gart is adnak ;)

Én erre nem vennék mérget, hidd el csodák vannak!
A gariról meg két rövid történet (igaz nem használtról szól):

1. Családban lánynak vásárolt új samsung E700 telefonról van szó. Tipushibája elõjött 3 hónaposan. Samsung szervizbe leadták, majd szakvéleménnyel jött vissza, miszerint illetéktelen beavatkozás miatt nem javítható: forrasztásnyomok a panelon. Garancia megvonva.

2. Szintén újonan vett K700 gariidõn belül elromlott, irány a szerviz. Szakvélemény: ismeretlen eredetû folyadék. Mellékelve egy fotó az elázott alaplapról, ami egy 3310-esé volt:)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
használt tella boltban azért talán nem vágják át az ember fõleg ha még gart is adnak ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
oké, máris elõrébb vagyok pár körrel :)
aproneten is hirdetget pár telefonos bolt garanciával uj/független/magyarnyelvû telefonokat, majd végigpásztázom, mik is vannak :)
csak mert használtan 35-40 között mozog az s65, ujonnan meg 52-60 között, és valljuk be, nem mindegy....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem az van és ajánlom... Mellesleg Dominós... ;) És helyre állt a rendszer... Mégeegyszer köszönöm a sok segítséget!

Edit: soha ne formatáld majd a "formatálás" paranccsal! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

közben meglett a kiszemelt áldozat, siemens s 65-re gyúrok. :)
de: hogyan lehet védekezni a "megvettem elõfizetéssel, de nem fizetek, letiltja a témobil/pgsm" ellen? függetlenítés segít? mert ezeket a telefonokat nem igen árulták dominoval.... és live! menüt meg nem akarok.

Csak és kizárólag egyféle képpen tudsz védekezni: ne vedd meg, ha p vagy t elõfizus volt!!! (társkártyást se)
Nyitás nem segít max annyit, hogy ha letiltják vodával még használhatod, ugyanis csak a p és a t közt van szerzõdés.
Ha letiltják két dolog segíthet:
1, az elsõ tulaj fejét addig vered míg nem rendezi a sarat:chase:
2, keresel a p.-nál vagy a t.-nál egy nagykutyát aki leveszi a feketelistáról a telládat, de ez nem nagyon járható út mert olyan munkaszerzõdéseket iratnak alá velük hogy 500 évig minden leszármazottja ingyen rabszolgaként dolgozhat náluk, ha szabályokat megszegi.

live menütõl ne félj, Te magad otthon kiirthatod;), vagy pesten ezer helyen megcsinálják 2-3eFtból
Ha ez az álmod szerintem használtan nagy mák kell hozzá, hogy találj (ritka mint a fehér olló:)) próbálj keresni voda elõfizust akinek füléhez ragadt a telefonja és 70Ftért utánahajítják, vagy nézdd meg itt újonan:

http://webshop.eurog....php?cPath=1_32

http://www.phonezone.hu/main.php

Neked a Siemens menü bejön? Mert én nem nagyon szeretem, bár mocinál azért 100x jobb.

edit: javaslom mindenkinek hogy használtra adásvételit írjon, mert egyszer csak csenget a yard, hogy ilyen és ilyen számú telefonban ekkor és ekkor benne volt a kártyája. Ha nincs papírod róla az már orgazdaság. Nálam már 2x voltak, de mindig volt papírom

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
az ellen nem lehet kiütéssel védekezni, de a szolgáltatók tudják a kódot, de az a legtisztább ha tudod kitöl veszed !
egyik kollégám vett sony ericcson k700ast t-mobile-os elõfizetõset (ezt jól megasztmondtam :) ) és a gyereknek még a nevét sem irták, fel természesen az elõfizetést nem fizette, és csak õ egyenlíthetné ki a tartozást a t-mobile felé.
A t-mobile a nvet nem adja ki ,de ha tudnák akkor õk is befizethetnék a számlát. Próbáltam érthetõen leírni, de az a lényege, ha nincs név akkor zsákutca. De külföldön mûkszik;) (a hálozat)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
közben meglett a kiszemelt áldozat, siemens s 65-re gyúrok. :)
de: hogyan lehet védekezni a "megvettem elõfizetéssel, de nem fizetek, letiltja a témobil/pgsm" ellen? függetlenítés segít? mert ezeket a telefonokat nem igen árulták dominoval.... és live! menüt meg nem akarok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

tekintve hogy csak egy telefonos van a fórumon, te vagy a kedvencem :)
mindig sikerül jótanácsot adni mindenkinek, birom értékelni az ilyeneket.

Köszi, a jajj miatt már azt hittem pont ellentétes:)

telefon téma: a 3650/60 kilõve, mert gusztustalanul néz ki. 6600-t én is néztem, tetszik is, csak gondoltam, körbekérdezek elõtte.

A 6600 ismereteim szerint hardveresen egy megbízható darab, viszont szoftveresen minden simbianos nokia kívánnivalókat hagy maga után, de ezek könnyen orvosolhatók. Lényeg hogy mindig legyen mentésed.

más: mit tudunk az itthoni panasonicicról? régen volt gd50-esem és imádtam.

Én nagyon kevés panával találkozom a boltban, ezek is majdnem mind X60-asak (a többi gd50), csak jót tudok róluk mondani. A gd50-esek még a mai napig is mûködnek. Panasonicot még sosem kellett javítanom (nincs is hozzávaló csavarhúzóm:D)

nekem egy noki 5100 ami tetszik

erõl valmit tudnál modani!?
mire kell figyelni vele használtan,jellemzõ hibái
meg egy árat esetleg

Kiforrott darab, de a vízállóságát nem szabad nagyon komolyan venni.
Viszont nekem pont van egy ilyenem eladó, garantáltan hibátlan (én használtam) a többit PÜben.

Siemens M65!!! ;) Csak nem formatáljátok...!

Sikerült megjavíttatni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Siemens M65!!! ;) Csak nem formatáljátok...!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem egy noki 5100 ami tetszik

erõl valmit tudnál modani!?
mire kell figyelni vele használtan,jellemzõ hibái
meg egy árat esetleg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tekintve hogy csak egy telefonos van a fórumon, te vagy a kedvencem :)
mindig sikerül jótanácsot adni mindenkinek, birom értékelni az ilyeneket.

telefon téma: a 3650/60 kilõve, mert gusztustalanul néz ki. 6600-t én is néztem, tetszik is, csak gondoltam, körbekérdezek elõtte.

imei-t ismerem, köszönöm, már nem egy telefonom volt ;)

más: mit tudunk az itthoni panasonicicról? régen volt gd50-esem és imádtam.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

jajj, megint ittvan a kedvenc telefonosom.

Hát ezt mivel érdemeltem ki?

Nem sok van ami megfelel a kritériumoknak:
Nokia 3650, 3660, 6600.

Ezeken kívül még a Sonyericsson K700 és a Siemens M65, de ezekben nem bõvíthetõ a memória, valamint a Nokia 6230 valamivel kisebb kijelzõvel.

Viszont ha a megbízhatóság is szempont, akkor a 3650, 3660, 6600 kilõve mert szoftveresen elég gyengére sikeredtek. Tehát mindenképpen valamilyen kompromisszumot kell kötnöd.

Még egy jótanács, ha mindenképpen használtat szeretnél csak olyat vegyél ami eredetileg vodás volt, vagy praktikumos, vagy dominós. Pannon elõfizust vagy t-mobile elõfizust semmiképpen ne vegyél, mert ha elsõ tulaja késve vagy egyáltalán nem fizeti a számláját, akkor letiltják a telefonod és többé nem fogod tudni használni. Eredeti papírjait nézdd meg, mostanában megint nagyon sok a lopott/rabolt telefon és az kellemetlen mikor becsenget a yard. Adásvételit irass. Nézdd meg hogy az akku alatti matricán lévõ I.M.E.I. szám egyezzen a szoftverben lévõvel (ezt a *#06# bepötyögésével tudod megnézni).

Remélem tudtam segíteni:)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
uj szímensz m sorozat ?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jajj, megint ittvan a kedvenc telefonosom.

milyen telefonról álmodjak, ami: kevesebb, mint 50 ezer használtan, szép nagy kijelzõje van (vak vagyok), jó sok memóriája van/bõvíthetõ, infra van, fényképezni is tud, illetve nem buta motorola menüje van.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Szerintem nem fog menni külön.