Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Pillanatnyilag az 5.35-nél tart a 6230-as sw. Az ennél régebbiek bugosak! Fõleg az 5.32 elõttiek! Nem csak a Nokia szervizben lehet megvárni a frissítést, hanem a szolgáltatók bizonyos szervizeiben is. Különbözõ szintû szervizek vannak, érdemes több helyen érdeklõdni, és azt választani ahol megvárható. Jó tudni, hogy a garanciális készülékek szoft frissítéséért nem kérhetnek pénzt! Volt már példa rá, hogy megpróbáltak. Az 5.32 utáni szoftverek biztonságosan kezelik az 1GB-os kártyákat is.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Meg valami, ha a nokiahoz viszed be, akkor ott valoban lehet, hogy tudjak vallalni a helyszinen az SW frissitest. (ha van kapacitasuk). A ket het arra vonatkozik, hogy barmely mas helyre viszed be, ok bekuldik a kozponti raktarba, majd onnan a nokiahoz es alla asorban, aztan vissza ugyanez az ut. Tehat a 2 hetbol, 10 nap, 4-et biztosan csak utazik a telefon.

oksi, köszönöm...véletlenûl sem szeretném kétsége vonni a tapasztalatodat, tudásodat....
:beer:

egyébként mekkora a max mem.kártya, amivel elbír, a tmobie honlapon 128 MB-t írnak, de szerintem megy nagyobbal is...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na a kartya a masik vicces dolog :-) En mar nem mondok semmit, kiveve azt, hogy csak olyan helyen vasarolj, ahol engedik beletenni es kiprobalni! Komolyan mondom! Halal vicces, hogy volt olyan 64mb-os kartya ami kollegameba jo volt, az enyembe nem ment. 256-bol van egyik sracnak itt ami jo, nagyobbat a kozeli ismeretsegi koromben nem raktak bele. Szoval 256 tuti megy vele, de nem mindegy milyen gyarto, melyik kartyaja :-)

oksi, köszönöm...véletlenûl sem szeretném kétsége vonni a tapasztalatodat, tudásodat....

egyébként mekkora a max mem.kártya, amivel elbír, a tmobie honlapon 128 MB-t írnak, de szerintem megy nagyobbal is...

Enyim Paripa

Let the people speak

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
512estõl én nem tennék bele nagyobbat.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tesómnak 256os van benne. én azt hallottam hogy az 512essel már bajos. úgy tünik van ezzel ellenkezõ tapasztalat is :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
máshol a 512est írják maxra. azt viszi is.
egy másik havernak van 1 gigás kártyája. azt is viszi csak lassan tölt be az elején.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Van állásom...:bananadan

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nem tom. cimbi bement a nokia szalonba és megvárta amíg tátöltik a legfrissebb verziót. max 30 perc.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az 5.26-nal boven van frissebb, az meg nem jo. Ha nem hiszel nekem, akkor ne vidd be es ne nelkulozd, viszont nem fog menni a szinkron es neha majd csak ugy magatol is meg fog szunni a bt kapcsolat. Nekem mindegy mit csinalsz, en csak azt tudom, hogy hol dolgozom, hogy 1300 kollegammal egyutt ilyen telefont hasznalok miota kijott a gyarbol es az eddigi sajat illetve a kollegak tapasztalatat.

megnéztem, tök friss sw van rajta... valami 5,26-os..van már újabb, de ezzel mûködnie kéne...

meg nem szívesen nélkülözöm 2 hétre...

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
megnéztem, tök friss sw van rajta... valami 5,26-os..van már újabb, de ezzel mûködnie kéne...

meg nem szívesen nélkülözöm 2 hétre...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vigyed csak vissza a botba, oszt mondjad, hogy bluetooth problemaid vannak, oszt legyenek ma oly kedvesek es rakassanak ra uj szoftvert ingyer, hamar, gyorsan (2 hetig nem lesz telod valszeg). Mer ez egy olyan. Tudom mit beszelek. Plane, hogy nekunk is ilyen tipus van miota letezik. SW csere utan meg jo, en bt headsettel hasznalom, bringazni jooooooo nagyon. Meg vezetni is, de az itt off.

Kedves telefon-guruk...

Van egy vadi új 6230-asom, bluetoothal összekötöttem a gépemmel (xp sp2).

Minden remekül megy, kivéve a névjegyeket és a szinkonizálást...

a phone browserben nem látom a névjegyeimet és le is fagy, mikor frissítek..
a legfrissebb pc suitom van....

ötlet, javaslat?

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Kedves telefon-guruk...

Van egy vadi új 6230-asom, bluetoothal összekötöttem a gépemmel (xp sp2).

Minden remekül megy, kivéve a névjegyeket és a szinkonizálást...

a phone browserben nem látom a névjegyeimet és le is fagy, mikor frissítek..
a legfrissebb pc suitom van....

ötlet, javaslat?

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Én régebben használtam hiper-supermegafényképezõsfilmfelvevõsösszecsukhatós telefonokat, aztán rájöttem, hogy a tudásuknak 10 %-át sem használom ki. Így eladtam és vettem egy nokia 3100. Telefonálni tudok vele, meg üzenetet írni és nem féltem legalább biciklizés közben. fényképezésre meg ott a fényképezõ.
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nem igazán ide vonatkozik de telefon.
régebben olvastam egy olyan matricát amit az aksi hátára ragasztva az aksi tartóssága megnövekedik.
van egy magyar honlap is ahol ezt árulják de nem találom.

aki valamit tud errõl az kérem írja meg
ár, bolt, honlap, akármi
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
El tudtam, de most nics annyi lóvém. ha lesz akkor is alkudok még ha lehet ;)

Ride everywhere.

.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
De el tudtad olvasni amit írtam? Ha szétszedted akkor feltétlen nézd meg melyik tipusú van benne, amiben 6db LED van vagy amiben 1db csõ! Nekem olyanom van amiben a 6 LED van, tehát a csere csak akkor megy ha Neked is ilyen van! A kijelzõ hátuljából kihúzod a fehér mûanyag lapocskát és a rövidebbik oldalon egymás mellett csücsülnek a kis SMD LED-ek.
Addig is amíg nem megy a PÜ: votisky-z@invitel.hu

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Voti! Basszus nem tudok válaszolni a privátra mert ez a linux valahogy nem kezeli azt a részt.... Mindenesetre sajnos húzódik a dolog, mert elõször munkát kell keresnem (kirúgtak :D ) aztán ha lesz akkor tudok kiadni rá pénzt. Addig meg döglök meg kijelzõ, pontosabban kommunikátor nélkül. Rába..csesztem.

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

KIJELZÕ MINDIG A COMB FELÉ!!!!

és igy max hátlap veszteség lesz....
nem csak te jártál így, rengetegen.
de mindnek kifelé volt a kijelzõ....

hasznos így csinálni!

BElsõ kijelzóm nem mûköd, a külsõvel semmi gond pedig arra estem. Csoda, hogy ennyire is kibírta mert pl. a vázamból 1mm-rel kevesebb van. (meg egy nadrággal...)

Ride everywhere.

.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Tényleg, nincs valakinek valami telefonja eladó? olyan 25 körül, bárha használt occsóbban.

Privi ment.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
annemjó. független, vagy Yoda.

Aktuális civil