A töltõkrõl már ne is beszéljünk, ugye.A Nokia egyébként elõszeretettel csinál a szabványtól eltérõ jack csatikat, és alkalmasint kiírja hogy "nem megfelelõ tartozék". Az androidos telknál is ez a mizéria van mostanság, sajnos a Galaxy modellek is 2 különbözõ csatival jönnek. ez lehet az oka annak hogy olyan mintha kontaktos lenne.
.
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. December 24. - 11:57
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. December 24. - 10:26
Megvettem tegnap az E6-00-t. Meg kell még szokni az érintõ képernyõt, néha az alatta lévõt veszi be, mint amire nyomni szándékozok Ami eddig nem tetszik: órát nem tudok kirakni a képernyõre amikor nem használom a telefont, fél percig kiteszi képernyõ kímélõként, aztán eltûnik. A másik, 3,5-ös jag dugós a fülhallgatója, mûködik, viszont ha a Monster Beats fejhallgatómat dugom rá mintha kontakt hibás lenne, egyszer az egyik oldali szól, egyszer a másik...néha jó, de amint megmozdul a csatlakozó...Nem mintha ez katasztrófa lenne, nem terveztem zenelejátszónak használni.
Furcsa, hogy mobilról tudok netezni Látja az itthon routert is. Weblapok külön készülnek amúgy mobilra, vagy a normál weblapot tölti be? Espn soccernet-en akartam megnézni egy eredményt, de az a weblap nagyon nem úgy nézett mi, mint a normál verzió.
Elvileg lehet órát kirakni. Beállítások, Témák, Kijelzõvédõ és ott. Vagy az áruházból szedd le a Nokia Sleeping Screen progit.
Posted 2011. December 24. - 08:27
http://www.youtube.com/watch?v=r8wIKoQa6Pk&feature=youtu.beS II-õvel hogy tudok képet lementeni? Ezt még a régi LG-m is tudta, de ezen sehogy se találom
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. December 24. - 03:22
Posted 2011. December 23. - 22:44
Hát gratula hozzá! Használd sokáig!Megvettem tegnap az E6-00-t. Meg kell még szokni az érintõ képernyõt, néha az alatta lévõt veszi be, mint amire nyomni szándékozok Ami eddig nem tetszik: órát nem tudok kirakni a képernyõre amikor nem használom a telefont, fél percig kiteszi képernyõ kímélõként, aztán eltûnik. A másik, 3,5-ös jag dugós a fülhallgatója, mûködik, viszont ha a Monster Beats fejhallgatómat dugom rá mintha kontakt hibás lenne, egyszer az egyik oldali szól, egyszer a másik...néha jó, de amint megmozdul a csatlakozó...Nem mintha ez katasztrófa lenne, nem terveztem zenelejátszónak használni.
Furcsa, hogy mobilról tudok netezni Látja az itthon routert is. Weblapok külön készülnek amúgy mobilra, vagy a normál weblapot tölti be? Espn soccernet-en akartam megnézni egy eredményt, de az a weblap nagyon nem úgy nézett mi, mint a normál verzió.
A kijelzõ elég sokat eszik, ezért kapcsol ki. ezt sajnos nem lehet elkerülni.
A 3,5mm-es jack csati meg csak méretre szabvány sajnos, a csatlakozás lábkiosztásában már elég sok eltérõ szabvány van. A Nokia egyébként elõszeretettel csinál a szabványtól eltérõ jack csatikat, és alkalmasint kiírja hogy "nem megfelelõ tartozék". Az androidos telknál is ez a mizéria van mostanság, sajnos a Galaxy modellek is 2 különbözõ csatival jönnek. ez lehet az oka annak hogy olyan mintha kontaktos lenne.
A weben a normálisabb lapoknak már van mobilra optimalizált változata is. ezek kisebb méretûek és máshogy vannak tördelve, hogy kényelmesebb legyen olvasni.
Posted 2011. December 23. - 10:48
Posted 2011. December 21. - 10:00
Posted 2011. December 16. - 16:47
Vagy van valami más normális megoldás szintvonalas térképekre, utakra, ami offline?
Posted 2011. December 16. - 10:09
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. December 15. - 19:31
Posted 2011. December 15. - 12:23
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. December 15. - 09:04
Posted 2011. December 14. - 10:08
Nekem ez a kedvencem: https://www.theftawa....srv?step=startAndroid Lost
legjobb telefonelvesztõs app amit eddig láttam.
netrõl lehet vezérelni: wifi/gps ki-be kapcs, gps koordinátákat küld, fotót küld, tts-csel megszolaltatja a telót .), üzeneteket olvas stb stb
ja és ingyér
ma megvettem a slideIT keyboardot. elsõre fura, de tán megszokással tényleg egyszerübb mint pötyögtetni
Bár nem ingyenes.....
Posted 2011. December 14. - 00:52
legjobb telefonelvesztõs app amit eddig láttam.
netrõl lehet vezérelni: wifi/gps ki-be kapcs, gps koordinátákat küld, fotót küld, tts-csel megszolaltatja a telót .), üzeneteket olvas stb stb
ja és ingyér
ma megvettem a slideIT keyboardot. elsõre fura, de tán megszokással tényleg egyszerübb mint pötyögtetni
Posted 2011. December 13. - 22:23
Posted 2011. December 13. - 17:14
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. December 12. - 23:45
felkúszott szépen kiessel. zsiros. amugy a szarabb felbontás miatt ugy tünik gyorsabb ez a mini mint az én optimusom .)
Posted 2011. December 12. - 20:59
galaxy minire létezik hivatalos 2.3.4 ?
t-mobileos.
odinos mókát kihagynám, de jó lenne ha legfrisebb rendszer lenne rajt.
Van, nálam kb 1.5hónapja fut, ramból kicsit többet elvesz, de sokkal stabilabb mint 2.2.
(amúgy kb 1 hétre rá dobta fel kies, miután itt kérdeztem hogy valamit rosszul csinálok hogy nincs frissítés pedig már kéne lennie:D)
Posted 2011. December 12. - 19:33
de elvileg jobb a power managemant az gingerbreadnél.
Posted 2011. December 12. - 19:12
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.