Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
fórumokon én is csak rosszat hallottam róla...egyszer volt egy 6810 a pannontól cseretelefonként,egy horror volt a kezelése

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
6810, 20, 22-vel nem is találkoztam még. Nagyon kevés van belõlük. Egy 6800 volt itt Fóton, az hetente itt volt a boltban javításon. Egy kalap sz.. az egész mechanikája és a nyíló rész elektronikája. Ráadásul törik mint a ropi. Aztán egyszer csak jött a srác, hogy sikerült megszabadulnia tõle 8 ezerért...

Nem hiszem, hogy a 10, 20, 22 sokkal jobb lenne.

Ilyenkor én is az aprónetet szoktam túrni, vagy megkérdezek ismerõs boltot, de ezeket a tipusokat egyik bolt sem szívesen veszi, mert nehéz eladni.

Ha mindenképp ilyet szeretnél indulj mondjuk 10eFt-os ajánlattal...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
a nyomia árak az apróneten elég pontosak ;)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Kikérhetném a véleményed a Nokcsi 6810-20-és 22-rõl? Az egyik ismerõsõmnél láttam egyet és nagyon megtetszet. Nem tudom hogy pontosan mi a klönbség a típusok között,de nem is zizgat.
Tudnál mondani egy köröbelüli árat, hogy most menniért mennek ezek?

Jelen pillanatban egy 3 éves 6610-em van, amivel nagyon meg vagyok elégedve, bár nem csípem , mert 3-4 telcsivel igen csunyán befürödtem ami nokcsi volt.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Sajnos nincs a nagykernek :(

:( pedig egy olyanra fáj a fogam :(

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Sajnos nincs a nagykernek :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Csak a drágábbaknál igaz, hogy a vételár+részletek+havidíjak jóval többre jön ki mint a kis boltok ára. Igen vannak boltok ahol csillagászati árak vannak...

pl ha Tõled vennék egy I-mate SP5 -öt mennyiért tudnád beszerezni?

-=B.B.B.=-

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Csak a drágábbaknál igaz, hogy a vételár+részletek+havidíjak jóval többre jön ki mint a kis boltok ára. Igen vannak boltok ahol csillagászati árak vannak...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ja és amikor ez a történet egy százezer körüli telefonról szól akkor ezután még meg szoktam kérdezni, hogy mennyiért vette. Hát ugye x ezer kezdõrészlet, meg két éven át az y ezer törlesztés, meg a havi díj az aláírt két-három évre. A kis gsm boltok meg feleennyiért árulják függetlenben és azon megy minden. Ehhh...

gondolom a marketing stb teszi,h az emberek bemennek a szolgáltatókhoz megvenni az "akciós" készülékeket...
a kis gsm boltok feleannyiért részét h érted?a kamatokkal együtt annyi,vagyis a végösszeg amit a szolgáltatónak kifizetnek?
valószínû én tájékozatlan vagyok,de a gsm boltok is eléggé elszállt árakat adnak itthon
legszívesebben a német T mobile-tól vennék készüléket,fõleg a kínálat miatt,ahol nem csak 3 nagy gyártót ismernek pl

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehhh..
hallottam már ilyen szolgáltató álltal letiltott dologról, hát most át is élem. faca.. :)
Na ezt azért sajnálom, de úgy látszik így jártam, majd megnézm mibe is kerül az MMS.

headseten meg ne görcsölj :) ettõl függetlenül nálam képes elvégezni a feladatát. Egyedül az ciki, amikor a másik is headseten beszél, akkor nema legmegnyerõbb a hangminõség :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Én tudtam rosszul! A 6100 csak monóban szól headseten. És mint kiderült csak azok duál monók amelyikekben van sztereó rádió :(

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Köszönöm!
Sajnos errefelé nem sokan gondolják így. A helyi négy GSM boltból ketten maradtunk, de asszem én is a másik kettõ sorsára jutok hamarosan :( na de ez off...

LL gyanús nekem a 6100-ád, de van nálam egy reggel kipróbálom szerintem dual monoban kellene mennie!

Az mp3-nak is át kellene mennie infrán csak nem tudja lejátszani (pont tegnap küldtem át egyet 6021-re). Képeket és hangokat azért nem tudsz átküldeni, mert a kedves magyar szolgáltatók úgy rendelik a telefonokat a gyártótól, hogy ez a lehetõség le legyen tiltva. Így kénytelen leszel MMS-ben elküldeni, ami ugye jó bevétel nékik. Ha gyárilag kártyafüggetlenül veszed a készüléket, akkor láss csodát mûködik az infrán küldés. No akkor már csak a gyári unbranded szoftot kellene feltolni a telefonra ahhoz, hogy menjen szépen, igen ám de a pénz beszél (illetve a pénz alkotja a törvényeket), ez bizony törvénybe ütközõ illegális tevékenység. Éljenek a multik!!!

Ja és amikor ez a történet egy százezer körüli telefonról szól akkor ezután még meg szoktam kérdezni, hogy mennyiért vette. Hát ugye x ezer kezdõrészlet, meg két éven át az y ezer törlesztés, meg a havi díj az aláírt két-három évre. A kis gsm boltok meg feleennyiért árulják függetlenben és azon megy minden. Ehhh...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Elöszöris: a headset egy nagyon okos dolog, ajánlom mindenkinek :)
az gáz, hogy nálam a szetereo is mono mondjuk de ez van :(
(3220 tudja kezelni sztereoban is)

Aztán kérdés:
adott egy Nokia 6100 és egy 6101. Namost mivel mindkettõn van infra ezért gondoltam kihasználom a lehetõséget és átküldözgetek képet, netán hangot.
Namost egyik irányba se tudok képet átküldeni. 6101-rõl probáltam átküldeni hangot, de az se sikerült. /mondjuk ezt gyanítottam mert a 6100 ugye nemtud mp3csengõt/.
Mondom mi a fene nemjó az infra? de, jó az infra mert névjegyeket áttudok küldeni.
képet miértnem? :-/

(amúgy, ha gsm akkor voti.:spoko:)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
p.ü. ment.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Voti, lenne hozzád egy kérdésem:
n 5140-bõl lehet csinálni 5140i-t?
És ha lehet mennyi?
Köszi:
b.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Én a "melyiket válasszam" vagy "milyet vegyek" kérdésekre mint szervizes próbálok válaszolni, a szolgáltatások a bluetooth kivételével engem hidegen hagynak. A bluetooth-t is csak a kihangosítóhoz használom az autóban. Meg nem is lehet kitalálni kinek mi nélülözhetetlen egy mobilban.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Szerintem, ha már Siemens és bringás-telefon, akkor ME75. Nekem is az van, olyan mint a C75 csak ütésálló tokozása van :)
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem egyértelmûen a C75...ma nézegettem a 6020-at, nekem olyan igénytelennek tûnik...az egyik osztlytársamnak (csaj) van C75-öse, na azt jól át tudtam tanulmányozni, szerintem egyértelmûen jobb és igényeebb is...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hmm nokia 6020 vagy simens c75 lenne jobb választás?

(világéletemben siemensem volt szal a menüje nem gond)
Autist Team:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
van már elõfizetésem, szóval csak a telefon kellene üresben...de azért köszi...:-)