Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Kinezet, osszerakas tenyleg nagyon kiraly, ezert megerte. A gordulekenysegben, sebessegben vartam tobbet - sajat elkepzelesemhez kepest. A Galaxy minit es gio-t persze siman veri, tehat a penztarcamhoz kepest jo dontes volt.
Lassan kezdek megbaratkozni vele, sikerult szinte minden szukseges progit fellelnem (foleg okosba) az officetol a navigacion at a jatekokig, hogy otthon erezzem magam. :)

Gio-t szerintem nem veri, max a kamera felbontásban és anyagminõségben.
Egyébként a HTC-tõl még mindig ódzkodnak a hazai vevõk. Nagyon nem ismerik a márkát. Karácsonyi idõszak alatt volt hogy kihívásként próbáltam eladni HTC-t, de ritkán sikerült. Viszont aki eleve úgy jön be hogy HTC-t szeretne azt körülbelül semmi más nem érdekli. És még azt figyeltem meg, hogy aki HTC-t vesz az kicsit igényesebb a kiegészítõkkel kapcsolatban. Nem sóherkedik a tokon és a kijelzõvédõn.

Tegnap végül is beneveztem egy tabletre! :) régóta szemeztem a Huawei S7 Slim-el, és végül egy WiFi-s verzió mellett döntöttem. féltem tõle hogy letiltja a szolgáltató ha esetleg az elõfizetõ nem fizeti. Netet meg meg tudom osztani a telefonról, így tudok rajta netezni.
Remélem szombaton megkapom.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kinezet, osszerakas tenyleg nagyon kiraly, ezert megerte. A gordulekenysegben, sebessegben vartam tobbet - sajat elkepzelesemhez kepest. A Galaxy minit es gio-t persze siman veri, tehat a penztarcamhoz kepest jo dontes volt.
Lassan kezdek megbaratkozni vele, sikerult szinte minden szukseges progit fellelnem (foleg okosba) az officetol a navigacion at a jatekokig, hogy otthon erezzem magam. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Kicsit csalodtam a wildfire S-ben, az elerheto/kompatibilis programokat illetoen, de a kollegam desire S es galaxy ace telojaval marketezve meginkabb... Utobbitol sokkal tobbet vartam es most valahogy boldog is vagyok, hogy nem fizettem ki erte kozel a duplajat.

Miben vártál többet?
Minden készüléknek elérhetõ az adatlapja és számos teszt is van ami segít a döntésben.
A Wildfire S a HTC alsó szegmensét alkotja és tudása is ezzel arányos. Árát fõként a márka presztízse és a felhasznált anyagok minõsége növeli (meg ugye a Microsoft-nak fizetett jatt amit a HTC fizet minden androidos készülék után).
Egyébként ami a market szerint nem kompatibilis a készülékeddel az még nem azt jelenti hogy tényleg nem az. Nekem van fent egy csomó program ami alapvetõen nem G3 szintjéhez lett csinálva, de a készüléken fut (hozzáteszem hogy nem mindig tökéletesen).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kicsit csalodtam a wildfire S-ben, az elerheto/kompatibilis programokat illetoen, de a kollegam desire S es galaxy ace telojaval marketezve meginkabb... Utobbitol sokkal tobbet vartam es most valahogy boldog is vagyok, hogy nem fizettem ki erte kozel a duplajat.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
koszi :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

A masik kerdesem eppen ez lett volna... honnan a rakbol tudom, hogy (az android verziot leszamitva) kompatibilis-e a teloval egy alkalmazas...
annyifele hardver van, igazan lehetne egy minimum requirements-szeruseg, mint a pc-s jatekoknal... azert az gaz, ha megveszel valamit es koppansz, hogy a telodra nem lesz jo.
(legalabbis en tutira elkezdenek karomkodni...)

Ha belépsz a marketbe telefonon akkor alapból nem hozza fel azokat amikhez gyenge a telefon.
A webes marketben pedig a google accod alapján látja hogy milyen telefonokat használtál eddig a mailcímeddel, és ha egyikkel sem kompatibilis akkor kiírja és nem engedi megvenni az adott programot. Nekem pont ezért kellett regisztrálnom egy másik komolyabb telefonról is hogy meg tudjam venni a programokat 10 centes akcióban. Így látszik a marketben hogy volt eddig 2 db G3-as és egy ACE regisztrálva az én mailcímemen és ami kompatibilis ezekkel azokat megvehetem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A masik kerdesem eppen ez lett volna... honnan a rakbol tudom, hogy (az android verziot leszamitva) kompatibilis-e a teloval egy alkalmazas...
annyifele hardver van, igazan lehetne egy minimum requirements-szeruseg, mint a pc-s jatekoknal... azert az gaz, ha megveszel valamit es koppansz, hogy a telodra nem lesz jo.
(legalabbis en tutira elkezdenek karomkodni...)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Az miert van, hogy a szgepen nezve az android marketet elso helyen hozza a keresokifejezessel egyezo talalatot, a telos android marketen meg nem is mutatja?

https://market.andro...WNpbmcyX3JvdyJd

Elképzelhetõ hogy a telefonod nem kompatibilis az adott programmal, és ezért nem is mutatja a listában ha a telefonodról böngészed a marketet.
Nekem sem mutatja azokat a játékokat amiket nem tudok használni a G3-on, pedig megvásároltam (késõbb jó lesz az valami komolyabb telón/táblán alapon).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az miert van, hogy a szgepen nezve az android marketet elso helyen hozza a keresokifejezessel egyezo talalatot, a telos android marketen meg nem is mutatja?

https://market.andro...WNpbmcyX3JvdyJd

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tényleg...:-)
Érezd Magad megtisztelve :-D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Úgy tudom, hogy csak független huawei 7"-os tablet van, mint a Defy pl.

Ez igaz. Csak nem szeretném ha a szolgáltató mondjuk tiltaná az IMEI-t mert az ügyfél nem fizeti a számlát....Mer akkor kitörölhetem vele.

ÓÓ he! És a 9000. hozzászólásodat pazarékoltad rám! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Úgy tudom, hogy csak független huawei 7"-os tablet van, mint a Defy pl.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

hardverapro.hu a barátod. sok van fenn belõle

Ott már néztem, de használt cuccot nem szívesen veszek (még úgy sem hogy úgy hirdetik hogy új). Másrészt nem biztos hogy szeretnék mondjuk felmenni Pestre vagy Pécsre hogy esetleg koppanjak.
Jó lenne ha lehetne kapni kártyás akcióban vagy függetlenül.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hardverapro.hu a barátod. sok van fenn belõle

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Valaki nem akar esetleg az Invitelnél vagy a T-nél hûségidõt hosszabbítani? :D Kéne nekem egy Huawei Ideos S7 Slim tablet és csak náluk kapni :S
Bár az is jó lenne ha valaki tudna valami bótot ahol meg lehet kapni függetlenül. 3 napja túrom a webet de nem nagyon találok sehol...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Köszönöm szépen! Nem értem, hogy nem jöttem rá

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

A gyári origo-t használom, mivel teljesen megfelel, azt nem tudod, hogy azzal lehet-e? Vagy mit töltsek le amivel lehet?

Hosszú nyomás a képen és kép mentése

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
A gyári origo-t használom, mivel teljesen megfelel, azt nem tudod, hogy azzal lehet-e? Vagy mit töltsek le amivel lehet?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Ezt tudom, nem erre gondoltam. Hanem ha neten nézek képet és le szeretném menteni magamnak. Ez se rossz átmenetileg, de ez csak egy printscreen

Az kb minden böngészõben más....

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Ezt tudom, nem erre gondoltam. Hanem ha neten nézek képet és le szeretném menteni magamnak. Ez se rossz átmenetileg, de ez csak egy printscreen