Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Szintén parasztvakításnak érzem most még én is (990 HUF jól hangzik, cserébe még 408.000 Ft-ot tutira be kell fizetned...persze lehet venni 28.000-ért is, akkor csak 240.000, ami még kiperkálandó...)
Az kétségtelen, hogy az irány, amit mutat, (szerintem) a legjobb választás.

De idézek egy elhangzott párbeszédet:

"- És az iPhone mennyibe kerül?
- Hát...az tulajdonképp netezésre van kitalálva, ha telefonálni szeretne inkább, nem ajánlom."
/T-Mobile, Duna Pláza/

Majd ha olcsóbb lesz és nem az lesz, hogy "Apple :jackoff:"...

De én inkább az MRAM-ra figyelek most :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ez a Touch Diamond nalam erosen beleesik a kene kategoriaba.

Már 90e körül van az ára.Nem tudom mennyit fog így érni a Trinity :( Lehet mégis el kell adnom,ha nem akarok nagyot bukni?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

iphone meg parasztvakítós cucc, technkiailag nem egy nagy wasziszdas, játszani meg zenélni jó. nekem a kezelése sem tetszik, szóval biztos nem vennék.

Ezt kifejtenéd? Miért parasztvakítós cucc? Mi benne a "technikailag nem egy nagy wasziszdas"? Ne haragudj, de ezek szerint túl sokat nem foglalkoztál ezzel a telefonnal, ha szerinted csak játékra és zenére jó :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a Touch Diamond nalam erosen beleesik a kene kategoriaba.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kokk iphone-ját néztem, nem rossz ,attól függetlenül nem kellene,mert eléggé behatárol.
HTC mi? Asus mi?:)
Ez az E51 tiszta prodigy :) Mindenkinek az lesz és akkor ciki lesz?!:)

-=B.B.B.=-

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
meg azért arra is készülj fel, hogy fémházas, ergo kurva hidegben a telefon még kurvahidegebb lesz. akkor annyira nem jó vele telefonálni :D
a játék azért pszichológia elõadáson (amit egy önelégült, beképzelt, sunyi, negédes és hisztériás nõ tart) elég jól tudna jönni. ma megvolt az elsõ rakoncátlankodása, de egy kikapcs/bekpacs megoldotta (menübe nem lépett be)
a kamerába jó lenne egy autofókusz, amúgy a célnak megfelel.
ja meg a billentyûzet környékén elég rugalmas oldalirányban. kicsit megszorítod, és kipúposodik a gombsor. ezen eléggé beszartam.
meg kell hozzá egy normális füles. szóval vannak hibák itt is, de elég olcsó ahhoz, hogy ne húzzam fel a szemöldököm :)

iphone meg parasztvakítós cucc, technkiailag nem egy nagy wasziszdas, játszani meg zenélni jó. nekem a kezelése sem tetszik, szóval biztos nem vennék.

az új htc, meg a hasonló asus viszont rulz!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Valóban, a bekapcsgomb nem szerencsés, de talán nem kell sokat nyomkodni majd :)

Játék töménytelen sok van rá :D

RoDaNi!
Fring tetszik! Köszi a tippet!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Lassan 1 év alatt én egy (a csajok mégegy) hibát fedeztem csak fel az e51-ben. Nálam a be/kikapcsoló gomb mûködik elég nehézkesen a mûanyag/gumi gomb enyhén defromálódott. A csajok meg a játékot hiányolják. Hozzáteszem én a telefont telefonálásra, sms írásra használom, okos telefon csak az excel/pdf kezelés miatt kellett.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

No, a mai teszt:
Wifi Rulez! :D Majdnem mindent lehet vele, amit netezésnél megszoktál. De pl a webmessenger nem megy...
Mire vagy kiváncsi még? :)

ajánlom ezt:
http://www.fring.com/
innen letöltheted vagy elküldetheted a mobilodra, kezeli MSN-t, gtalkot meg skype-ot (lehet skype telefonálni) stb stb for FREE :)

az I épület fele azér már lassabb a net (sok hülye kocka infos ott torrentezik :D )

fekete vagy ezüst amugy ?

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
köszönöm, hogy megerõsítettél abban, amit gondoltam - hogy ez rossz választás nem lehet. :) már csak a szüleimet kell meggyõzni, hogy segítsenek ki némi pénzmaggal:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

PTam: írsz majd pár szót az E51-rõl, meg a wifis dologról, ha sikerült kipróbálni?:)

No, a mai teszt:
Wifi Rulez! :D Majdnem mindent lehet vele, amit netezésnél megszoktál. De pl a webmessenger nem megy, mert ahhoz kevés a telefon memóriája. Helyette van a telóra sok program, amikkel megy (és mivel Symbian, semmi sem lehetetlen).
Bikemag simán bejön :D, Wifin gyorsabban töltött le, mint itthon a 4Mb-es net :D
Tetszik az Acrobat Reader (25 MB-os pdf-et nem tud megnyitni már, telefonmemória miatt) és az Office.
Maga az E51-nek 2 kis zavaró hibájára leltem: amikor a dög melegbõl kimentem a jó hidegbe, egy pillanatra villant a kép, a másik pedig a kicsit zsúfolt felsõ billentyûzet, ami könnyen megszokható. Amúgy tetszik, minden szempontból. Zenehallgatásra is jó, a hangszóró is pöpec (szerintem).
Ja, és gyors!

Mire vagy kiváncsi még? :)
White Horse

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Én azt nem értem, miért olyan az Apple felhasználók többsége amilyen. Gondolom nem kell részletezni mire gondolok... :)

Azért vagyunk MI, Apple felhasználók többségben olyanok, amilyenek (amit nem kell részletezni), mert méregdrágán veszünk olyan cuccokat, melyeket funkcionalitásban ugyanazt tudókkal, sokkal olcsóbban is helyettesíthetnénk. A beruházás önigazolása pedig frusztrációt, mások lenézését és arroganciát szül. ;)

Még el kell döntsem, hogy a többséghez, vagy a kisebbséghez tartozok...
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
igy jartam :) ne gondold hogy verig vagyok sertve, elso okoskodasomban leirtam hogy masok velemenye nem izgat kulonosebben, szoval en tovabbra sem erzem ugy hogy extramod az ajfon mellett ervelnek. Szamomra megfelel, csak masok egyes megalapozatlan hulyesegeit nem ertem. Mindegy, beke, mara ennyi voltam :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pedig ez pont olyan hozzáállás...próbálsz érvelni, de közben nekem az jön le, hogy márpedig te vérig vagy sértve, amiért alázzák az iphonet...ez van, aki ilyen terméket vesz, az ezt viselje is el.:) nekem a telefon még mindig a Nokia, illetve mostanában az SE is, esetleg HTC, de az számomra nem elérhetõ árkategória...

nyilván kipróbálnám az iphonet, de saját használatra nem vennék. ipodot vennék, és kb ennyit az apple termékekrõl...

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
Nem tudom ezt most hogy ertsem, de en nem erzem hogy azt mondtam volna h marpedigezalegjobb. Gozom sincs melyik a legjobb, nem is erdekel, csak nekem az mar kicsit sok hogy mindent az ajfonhoz hasonlitgatnak, es meg a csapbol is az ajfon folyik. Miert nem lehet leirni egyszeruen, hogy xyz mit tud, miert kell mindig hasonlitgatni es a gyengebbet porig alazni hogy hudeszar? Nem csak telefonrol van szo, hanem ugy altalaban mindenrol. Foleg ha lenyeges arres van a termekek kozott.
Remhori, azert bizok benne hogy en nem vagyok "olyan" :D
Kulon GPS-t meg ne fogok venni soktizezerert, akkora szuksegem nincs ra, ez csak egy plusz jo h van benne. Tudom hogy nem osszevetheto egy Garmin akarmivel, de mint mondtam is, minek vegyek kulon, ha havonta 1x hasznalnam. Vagy esetleg en legyek hibas erte mert az Apple GPS-t tett bele?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem meg mindenkinek az a jó, azt dícséri, ami neki van - csak van, aki el tudja ismerni a hibáit is...;), és az ilyen általában ért is az adott mûszaki kütyühöz, és tudja, hogy van, ami jobb bizonyos funkcióiban, de ami neki kell, az meg az õáltala vásárolt termékben van meg...

a GPS-es dolog meg hülyeség, a sûrû erdõben, ahol igazán jól lehet geocachingelni, egy mai autós gps már nem veszi a jelet, sõt, a rendes terepgpsek is gyakran elvesznek, vagy csak 40-50 méteres pontossággal operálnak. nyilván jó az iphone városban, de egyszerûbb megkérdezni ,hogy hol az adott hely, illetve elõtte otthon vagy valami ingyen wifin megnézni googlemapsen...;)

Höri: ezt nem mertem leírni, de igen, itt is errõl van szó...nem az számít, hogy milyen cuccal mész, hanem hogy mennyire értesz hozzá. és ez éppúgy igaz a bringázásra, mint pl. a számítógépre...és osztom zOrg véleményét, mely szerint a gépek csak gépek, és semmiféle személyes kapcsolat nem fûz hozzájuk, pusztán eszközök.

PTam: írsz majd pár szót az E51-rõl, meg a wifis dologról, ha sikerült kipróbálni?:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Épp ezt akartam írni hogy utálom az ájfónalázást, de azt is amikor azt írják hogy mertpedigalegjobbnemisigazhogysz@r. Jó? Igen?Nem? Kitérdekel ha éppen jó az embernek.

Én azt nem értem, miért olyan az Apple felhasználók többsége amilyen. Gondolom nem kell részletezni mire gondolok... :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ha jó,akkor minek bizonygatni?

-=B.B.B.=-

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
Birom hogy mindenhol elojon ez az iPhone alazas :) Munkahelyen is: "huuu azmar egy sz*r, majd telen ha netezel jol felmelegszik es beparasodik a kijelzo, majd egy honap mulva semmit se hallasz a hivo feltol mert tonkremegy a hangszoro, nekem semmi penzert nem kene" es stb. Igazabol nagy ivbol teszek ezekre a megjegyzesekre, csak az zavar hogy egyesek megalapozatlan es nem hiteles informaciokbol szedik a hulyesegeket amit teljes mertekben elhisznek, es azert mert iPhone-om van mar rogton egy sznob kocsognek neznek. Nekem nincs szuksegem excel szerkesztesre, nem kell nekem bluetooth fajl atvitel, es megis mit kezdjek mindenfele hulye folosleges programmal, aminek az egvilagon semmi ertelme sincs.

Nekem 2 hete van meg a "zoccseg", imadom, es kb minden megvan benne amire szuksegem lehet. Az akku is tobb mint 2 napig /48ora/ birja net+zene+telefonalgatas mellett. Ok, meg eleg butacska, de a software update-ek es a kulso fejlesztesek ugyis felnyomjak. A GPS is jo muholdvetel eseten lealabb 15m pontossaggal meghatarozza a koordinatakat /GPS Tracker/. Gyalogos boklaszasra, alap utbaigazitasra belfoldon, kezdetleges geocachinghez szerintem mar most is hasznalhato. Teny, hogy az Apple sok teruleten elegge megkoti a user kezet amit en is pofatlansagnak tartok. De ugyis egyre jobb lesz, es onnantol kezdve hogy nekem mar_most_megfelel es kielegiti az elvarasaimat, nem erdekel hogy a tobbi okostelefon milyen ficsoroket tud amit az iPhone nem.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
http://mobilarena.hu...c_touch_hd.html

Az Ájfónnak bizony ki lesz porolva a valaga...
Imádom, minden megvan benne, amit hiányoltam a diamondban és nem tetszett a Touch Pro-ban...azt hiszem máris kezdhetek rá gyûjteni mert ez horror áron jön :P

Amúgy bár CH-tól elég messze, de R-ben 3.-on ,E-ben mindenhol van WiFi, elég jó...