Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2008. September 19. - 08:18
Az kétségtelen, hogy az irány, amit mutat, (szerintem) a legjobb választás.
De idézek egy elhangzott párbeszédet:
"- És az iPhone mennyibe kerül?
- Hát...az tulajdonképp netezésre van kitalálva, ha telefonálni szeretne inkább, nem ajánlom."
/T-Mobile, Duna Pláza/
Majd ha olcsóbb lesz és nem az lesz, hogy "Apple :jackoff:"...
De én inkább az MRAM-ra figyelek most
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. September 19. - 08:14
Már 90e körül van az ára.Nem tudom mennyit fog így érni a Trinity Lehet mégis el kell adnom,ha nem akarok nagyot bukni?ez a Touch Diamond nalam erosen beleesik a kene kategoriaba.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. September 19. - 07:14
iphone meg parasztvakítós cucc, technkiailag nem egy nagy wasziszdas, játszani meg zenélni jó. nekem a kezelése sem tetszik, szóval biztos nem vennék.
Ezt kifejtenéd? Miért parasztvakítós cucc? Mi benne a "technikailag nem egy nagy wasziszdas"? Ne haragudj, de ezek szerint túl sokat nem foglalkoztál ezzel a telefonnal, ha szerinted csak játékra és zenére jó
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. September 19. - 00:47
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. September 19. - 00:15
HTC mi? Asus mi?
Ez az E51 tiszta prodigy Mindenkinek az lesz és akkor ciki lesz?!
-=B.B.B.=-
Posted 2008. September 18. - 23:19
a játék azért pszichológia elõadáson (amit egy önelégült, beképzelt, sunyi, negédes és hisztériás nõ tart) elég jól tudna jönni. ma megvolt az elsõ rakoncátlankodása, de egy kikapcs/bekpacs megoldotta (menübe nem lépett be)
a kamerába jó lenne egy autofókusz, amúgy a célnak megfelel.
ja meg a billentyûzet környékén elég rugalmas oldalirányban. kicsit megszorítod, és kipúposodik a gombsor. ezen eléggé beszartam.
meg kell hozzá egy normális füles. szóval vannak hibák itt is, de elég olcsó ahhoz, hogy ne húzzam fel a szemöldököm
iphone meg parasztvakítós cucc, technkiailag nem egy nagy wasziszdas, játszani meg zenélni jó. nekem a kezelése sem tetszik, szóval biztos nem vennék.
az új htc, meg a hasonló asus viszont rulz!
Posted 2008. September 18. - 21:47
Játék töménytelen sok van rá
RoDaNi!
Fring tetszik! Köszi a tippet!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. September 18. - 21:44
Posted 2008. September 18. - 20:49
No, a mai teszt:
Wifi Rulez! Majdnem mindent lehet vele, amit netezésnél megszoktál. De pl a webmessenger nem megy...
Mire vagy kiváncsi még?
ajánlom ezt:
http://www.fring.com/
innen letöltheted vagy elküldetheted a mobilodra, kezeli MSN-t, gtalkot meg skype-ot (lehet skype telefonálni) stb stb for FREE
az I épület fele azér már lassabb a net (sok hülye kocka infos ott torrentezik )
fekete vagy ezüst amugy ?
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2008. September 18. - 20:09
Posted 2008. September 18. - 20:06
PTam: írsz majd pár szót az E51-rõl, meg a wifis dologról, ha sikerült kipróbálni?
No, a mai teszt:
Wifi Rulez! Majdnem mindent lehet vele, amit netezésnél megszoktál. De pl a webmessenger nem megy, mert ahhoz kevés a telefon memóriája. Helyette van a telóra sok program, amikkel megy (és mivel Symbian, semmi sem lehetetlen).
Bikemag simán bejön , Wifin gyorsabban töltött le, mint itthon a 4Mb-es net
Tetszik az Acrobat Reader (25 MB-os pdf-et nem tud megnyitni már, telefonmemória miatt) és az Office.
Maga az E51-nek 2 kis zavaró hibájára leltem: amikor a dög melegbõl kimentem a jó hidegbe, egy pillanatra villant a kép, a másik pedig a kicsit zsúfolt felsõ billentyûzet, ami könnyen megszokható. Amúgy tetszik, minden szempontból. Zenehallgatásra is jó, a hangszóró is pöpec (szerintem).
Ja, és gyors!
Mire vagy kiváncsi még?
Posted 2008. September 18. - 18:00
Én azt nem értem, miért olyan az Apple felhasználók többsége amilyen. Gondolom nem kell részletezni mire gondolok...
Azért vagyunk MI, Apple felhasználók többségben olyanok, amilyenek (amit nem kell részletezni), mert méregdrágán veszünk olyan cuccokat, melyeket funkcionalitásban ugyanazt tudókkal, sokkal olcsóbban is helyettesíthetnénk. A beruházás önigazolása pedig frusztrációt, mások lenézését és arroganciát szül.
Még el kell döntsem, hogy a többséghez, vagy a kisebbséghez tartozok...
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2008. September 18. - 17:47
Posted 2008. September 18. - 17:23
nyilván kipróbálnám az iphonet, de saját használatra nem vennék. ipodot vennék, és kb ennyit az apple termékekrõl...
Posted 2008. September 18. - 17:19
Remhori, azert bizok benne hogy en nem vagyok "olyan"
Kulon GPS-t meg ne fogok venni soktizezerert, akkora szuksegem nincs ra, ez csak egy plusz jo h van benne. Tudom hogy nem osszevetheto egy Garmin akarmivel, de mint mondtam is, minek vegyek kulon, ha havonta 1x hasznalnam. Vagy esetleg en legyek hibas erte mert az Apple GPS-t tett bele?
Posted 2008. September 18. - 17:04
a GPS-es dolog meg hülyeség, a sûrû erdõben, ahol igazán jól lehet geocachingelni, egy mai autós gps már nem veszi a jelet, sõt, a rendes terepgpsek is gyakran elvesznek, vagy csak 40-50 méteres pontossággal operálnak. nyilván jó az iphone városban, de egyszerûbb megkérdezni ,hogy hol az adott hely, illetve elõtte otthon vagy valami ingyen wifin megnézni googlemapsen...
Höri: ezt nem mertem leírni, de igen, itt is errõl van szó...nem az számít, hogy milyen cuccal mész, hanem hogy mennyire értesz hozzá. és ez éppúgy igaz a bringázásra, mint pl. a számítógépre...és osztom zOrg véleményét, mely szerint a gépek csak gépek, és semmiféle személyes kapcsolat nem fûz hozzájuk, pusztán eszközök.
PTam: írsz majd pár szót az E51-rõl, meg a wifis dologról, ha sikerült kipróbálni?
Posted 2008. September 18. - 17:02
Én azt nem értem, miért olyan az Apple felhasználók többsége amilyen. Gondolom nem kell részletezni mire gondolok...
Posted 2008. September 18. - 16:59
-=B.B.B.=-
Posted 2008. September 18. - 16:32
Nekem 2 hete van meg a "zoccseg", imadom, es kb minden megvan benne amire szuksegem lehet. Az akku is tobb mint 2 napig /48ora/ birja net+zene+telefonalgatas mellett. Ok, meg eleg butacska, de a software update-ek es a kulso fejlesztesek ugyis felnyomjak. A GPS is jo muholdvetel eseten lealabb 15m pontossaggal meghatarozza a koordinatakat /GPS Tracker/. Gyalogos boklaszasra, alap utbaigazitasra belfoldon, kezdetleges geocachinghez szerintem mar most is hasznalhato. Teny, hogy az Apple sok teruleten elegge megkoti a user kezet amit en is pofatlansagnak tartok. De ugyis egyre jobb lesz, es onnantol kezdve hogy nekem mar_most_megfelel es kielegiti az elvarasaimat, nem erdekel hogy a tobbi okostelefon milyen ficsoroket tud amit az iPhone nem.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. September 18. - 15:59
Az Ájfónnak bizony ki lesz porolva a valaga...
Imádom, minden megvan benne, amit hiányoltam a diamondban és nem tetszett a Touch Pro-ban...azt hiszem máris kezdhetek rá gyûjteni mert ez horror áron jön
Amúgy bár CH-tól elég messze, de R-ben 3.-on ,E-ben mindenhol van WiFi, elég jó...