Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Részletes lista alatt azt értem, hogy telefonszámilag is kiírva, hogy kit és mikor hívtam. Most perpill annyi van, hogy például, 2009 01. 01 - 2009 01. 31-ig X perc Y hálózatba. Engem az érdekelne, hogy ki az, akit 2 percben (update, ma jött egy új számla, ezen már 4 perc van. gondolom a válság miatt :ubytek:) hívok úgy, hogy fizikailag nem is érintkezik a kártya a telefonommal.

Nekem mondom így van. Részletes híváslista, idõ, dátum, hossz, telszám hálózat. Ez alap. Ingyen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es miert nem setalsz be hozzajuk hogy helo? vagy ugyfelszolgalat? azokat tan ingyen van hivni. megemlitheted a fogyasztovedelmet is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Részletes lista alatt azt értem, hogy telefonszámilag is kiírva, hogy kit és mikor hívtam. Most perpill annyi van, hogy például, 2009 01. 01 - 2009 01. 31-ig X perc Y hálózatba. Engem az érdekelne, hogy ki az, akit 2 percben (update, ma jött egy új számla, ezen már 4 perc van. gondolom a válság miatt :ubytek:) hívok úgy, hogy fizikailag nem is érintkezik a kártya a telefonommal.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Nekem a T-nél ingyenes, kérés nélküli részletes lista jön. És jött a korábbi elõfizetésemnél is, ugyanitt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mondjuk az a vicc, hogy idekint keres nelkul jon a reszletes szamla. vezetesem is volt mar tobb szolgaltatonal, [TalkTalk, BT, most Virgin Media] mobilom is volt O2, most Vodafone van, es ez az alap.

nem kulon keresre, penzert...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ofc jöhet, ha gondolod in privátim. :)

BBB: szoktál Te egyáltalán msn közelben lenni? ;)

off
Mostanában nem nagyon... Mondjuk Te sem panaszkodhatsz :) Este remélem lesz már freetime.
on

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nem csak a Pannon csinálja a stiklijeit. Át váltottam a T-hez, nem olyan régen és mivel pár hónap még hátra van a Voda elõfizetésbõl, ezért ezt a kártyát parkoló pályára tettem (értsd: itt hever a kártya az asztalon, nincs készülékbe téve). Havi 3500 HuF a havidíj és mindig valahogy 3750 HuF-os számlákat kapok. Elsõre fel tûnt a dolog, hogy 2 percet csak úgy kiszámláznak és tényleg nem értem miért, hiszen Vodás készülékem sincs jelenleg, amibe bele tudnám tenni a kártyát, így a hálózatra sem jelentkezik fel. Mivel sokan utána sem számolunk ezeknek, így fel sem tûnik az az 1-2 perc ide, vagy oda, simán lehúznak 2-300 forintokkal úgy, hogy nem is tud róla az ember. Mi lehet ilyenkor a teendõ? Menjek be reklamálni pár száz forint miatt? Kérjek részletes hívólistát? Ezekkel hogy lehet bizonyítani, hogy tényleg nem telefonáltam egy percet sem, mert hogy rajtam kívül ezt senki nem tudja? Komolyan gondolkodtam rajta, hogy valahogy bizonyítani kellene az igazamat, de egyszerûen nincs rá mód, vagy legalábbis én nem tudok. Sokszor annyira szemetek tudnak lenni ezek a szolgáltatók, hogy az valami félelmetes és olyan dörzsölt ügyvédeik vannak, hogy nem igen tudsz mit tenni ellenük. Hála istennek, hogy vannak ilyen Trekes Ateszhez hasonló ügyfelek, akiknek bármit el lehet adni, mert õk vakon követik a personal jesus-t.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha szubjektív hülyeségek érdekelnek,

Ofc jöhet, ha gondolod in privátim. :)

BBB: szoktál Te egyáltalán msn közelben lenni? ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Charon: most perpill. Samsung Omniát használok, de elõtte iPhone-t gyûrtem. Nos, eddig a lényeges különbség, hogy az iPhone messze szebb mindenben, mint a WinMobile-os telefon. A kezelhetõsége olyan az Apple készülékének, hogy amikor jóanyám kezébe adtam, egybõl tudta, hogy mit hol talál. Abszolút user friendly és sebességben is verhetetlen. Külsõre nekem rettentõen tetszett, de! És itt jön a fekete leves, sajnos Windows-os PC-n vannak hiányosságai, amik illegálisan kezelhetõek, de feltételezem ilyesmit nem akarsz, ezért így a probléma továbbra is adott. ;) Ilyen gondok, mint net megosztás, háttértárként való használás, nuku navigáció, DivX-es videók lejátszása, körülményes zene feltöltés és úgy kb. mindent körülményes rá töltögetni az iTunes-on keresztül. A Windows Mobile lassabb, döcögõsebb, sokkal-sokkal rondább, a menütõl kezdve minden, viszont pc-n lazán kényelmes a használata. Ha olyan telefon kell, amit szabadidõdben is szívesen használsz (játékok, zene), akkor nem kérdés, az iPhone való neked, ha kellenek fontosabb dolgok is, úgy mint net megosztás, rendes navigáció, nagyobb pc-s támogatás, akkor a WinMobile felé indulj el. Hirtelen talán ennyi. Ha nem ez érdekelt, akkor sorry :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Charon,én meg a Diamond-ot tudom megmutatni a hétvégén, ha gondolod.

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Szifon és HTC taccs széria közötti lényeges különbségeket valaki (;)) felsorolná egy postban?

Csak a száraz adatok (iP 3G 16GB vs. HTC Touch HD - szerintem ezek vannak egy súlycsoportban):
http://pdadb.net/ind...1=1330&id2=1469

Ha szubjektív hülyeségek érdekelnek, akkor próbálok idõt szakítani rá hogy saját tapasztalataim leírja a _nem_ Apple termékrõl... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Ezt vártam.

Elvakult vagy!

Ám legyen,csak ha eljõ az idõ ne mondja senki hogy nem jött be a jóslatom.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Hitelesnek látszik a hír.

Szerintem nem újdonság hogy egy cég a gazdasági helyzetre vagy bármi más okokra hivatkozva módosítja igazítja a szolgáltatási feltételeket.
Ebben én semmi kivetni valót nem találok mindössze aról van szó hogy ugyan ezen szolgáltatásért többet kell majd fizetni.

Késõbb meg majd ugyan ezen okok feltételek alapján fogja a Pannon visszaállítani a korábbi kedvezõbb feltételeket stb stb.
De legalább leírták,és kiváncsi leszek hogy pld a vodkafon vagy a trémobil mikor fogja ugyan ezt megtenni?

Én is nézek tv-t és láttam már a másik két szolgáltatoról szoló híreket hogy ott is csúnyán becsaptak már jópár embert.
Csó(n)kóltatom õket is.

bármelyik szolgáltató amelyik módosítja a végfelhasználói szerzõdést annak azt közölnie kell. ez alól nincs kivétel.
a pannon pedig semmivel nem jobb szolgáltató, mint a másik kettõ. sõt, ezt látva talán még rosszabb is.
mondom ezt ugy, hogy évekig volt többféle elõfizetésem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Késõbb meg majd ugyan ezen okok feltételek alapján fogja a Pannon visszaállítani a korábbi kedvezõbb feltételeket stb stb.

almodban.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

De legalább leírták,és kiváncsi leszek hogy pld a vodkafon vagy a trémobil mikor fogja ugyan ezt megtenni?

Ezt vártam.

Elvakult vagy!

(Elkövet valaki egy hibát, egy nemtetszõ dolgot, és nem õ a rossz, hanem a többi tuti mégrosszabb lesz!)

Az ilyen hozzáállás miatt ...

Magyarország

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

http://www.pannon.hu...kozl_090206.pdf
Tessék
Csókolgasd körbe õket.

Hitelesnek látszik a hír.

a piaci körülményekben bekövetkezett lényeges változásra
tekintettel az alábbiak szerint módosulnak.

Na és?

Szerintem nem újdonság hogy egy cég a gazdasági helyzetre vagy bármi más okokra hivatkozva módosítja igazítja a szolgáltatási feltételeket.
Ebben én semmi kivetni valót nem találok mindössze aról van szó hogy ugyan ezen szolgáltatásért többet kell majd fizetni.

Én is nézek tv-t és láttam már a másik két szolgáltatoról szoló híreket hogy ott is csúnyán becsaptak már jópár embert.
Csó(n)kóltatom õket is.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

BBB, nincs most vmi felesleges eladó pda-d? :)

Nincs :) Januárban eladtam(a gazpromnak kellett a pénz)

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
A Tré(mobil) meg sehol sincs :P Talán az autós topikban olvastam :D

BBB, nincs most vmi felesleges eladó pda-d? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ettol fuggetlenul meg a Pannon a legjobb szolgaltato. es kesz.

aki vitatkozni mer az hulye. es az en apukam az erosebb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Igazad van, mea culpa.

-=B.B.B.=-