Mondjuk úgy, hogy ez a WinMo alapú csúcsmodell (még).es a Touch pro / touch diamond viszonylataban ez a HD hol helyezkedik el?
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2009. március 12. - 22:15
Írta 2009. március 12. - 22:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 12. - 21:47
a kártyának van egy jelszava, vagy sorozatszáma, nevezd aminek akarod, és frissítésnél is elõfordulhat, hogy kéri ezt. nokia kártyától nem szokta kérni, csak "külsõstõl"
Ezt hol találom, mert a kártyára van írva egy sorozatszámszerûség, de 10jegyû és csak 8at lehet.(?) Mellesleg énis most tervezek telefon újítani mert kezd megzakkanni már a régi. Ami nagyon bejött az Lg viewty, fõleg mer telefonhoz képest marhajól videóz, még fullképernyõre téve is jó és 120fps-est is tud. Viszont 1 nagyon nagy bajom van vele hogy nincs benne wifi:( pedig akkor az lenne nekem a tökéletes telefon(na jó equalizer sincs benne, de ez hogy lehet??). Másik amin gondolkodtam még a nokia n82(bár utálom a symbian-t) de az jól fotóz(aránylag, + erõs vaku) és wifi is van.
Valaki valami +ívumott vagy -ívumot a fenti két telóhoz? vagy a memóriakártya problémához?
Írta 2009. március 12. - 21:04
taccshádézorg neked amugy mid van? valami htc ha jol gondolom
Írta 2009. március 12. - 21:03
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 12. - 21:02
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 12. - 20:53
Nincs használható billentyûzete..
De egyébként rohadtszép kervajó stb.
Kár, hogy a kommunikátor sorozatot kinyírta a nokia az N90-es s60-al.. Így egy ideig marad a 9500-ám.. Ez is kielégíti netfüggõségem, pl megy vele a lyutub is..
Az ájfónnak most 3 konkurenciát látok csak:
1. lg vacka, mert olcsó és nyomják a reklámot, de lg marad...
2. nokia n8xx séria ami nem telefon, de wifiskyppal az is lehet.
3:
Ami elég nagy ellenfél lesz, és elõreláthatólag nekem is kell egy az a gógel androidos cucc!!
Ha elkészül nem lehetetlen, hogy pl videótszerkeszthetsz hamarosan egy telefonon.
like linux..optimalizálás terén++
Ride everywhere.
.
Írta 2009. március 12. - 19:54
Ellentmondásosnak tûnhet, de nem vagyok "kütyübuzi" - illetve nem "úgy".Én munkára Blackberryt használok. Igazi igásló, csak a lényeg, de azt komolyan, hatékonyan. Komoly stresszt vett le a vállamról. Állítom bármilyen divatos cuccot leiskoláz. Viszont a BB-t is le kell tudni tenni, mert függõvé tesz. Erre vettem egy iPhone-t, mellyel utálnék dolgozni, de néhány nekem fontos, privát szférában használható dologban verhetetlen. Nem vagyunk egyformák, ezt szeretem ebben a világban.
Kevés, de optimális funkcionalitású dolgokat szeretek - ezért nem iPhone-om lett.
Szeretem, hogy egy eszköz a telefonom, pendrive-om, irodám és szórakoztató kütyüm; _teljesértékû_ navigátorom, és multi-kommunikációs cucc (skype). És jó az, hogy az autószervizben csak nyomok egy fényképet a kilométeróra-állásról, amit aztán átvételkor "sunyiba'" visszaellenõrizhetek - például. "All-in-1" és úgy, ahogy már nagyon rég szerettem volna.
Sokat próbálgattam iPhone-t is; tényleg "jézusfón" - de többek között az általad is említett hiányosságai miatt nekem körülbelül fele annyiért lett volna reális mint amennyiért meg lehet vásárolni (nem okosított, ilyen-olyan importból).
Írta 2009. március 12. - 19:49
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 12. - 19:44
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. március 12. - 19:33
Te, ez VÉÉÉÉR komoly hogy nem tud párhuzamosan több dolgot futtatni???
Ezt nem tudtam... Arcom leszakad - mondjuk a copy-paste hiányától is...
Ez a rög valóság. Egészen a jailbreak-ig. Utána, mint a madár. Nem az oprendszer nem tudja, hanem a nagy testvér tiltja és csak néhány alkalmazás esetén engedélyezi, mint pl. az iPod funkció.
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. március 12. - 19:01
Most megyek mindjárt megnézem a nemhülye boltban. Igen azt a peremet említették más tesztben is.
Majd megbarátkozok vele, és akkor jó lesz...
Írta 2009. március 12. - 19:00
Megmondtam h akinek nem tetszik vagy hiányol belõle valamit, vegyen mást, megteheti... DE a sok hiányossága ellenére én még mindig ájfónt vennék a mai kínálatból. Mert pont annyira bonyolult amennyire lennie kell. Minek szenvedjek blututtal ha van wifi? Miért küldjek mms-t sok 100 forintért (akkor is kb egy 640x480as képet) ha megtehetem ingyen mailben? Szval ja, még mindig ezt venném.
Multitask a 3650-embe is volt ami lazán 5 éves telefon, szval nem a kor határozza meg.
6800? nem 5800?
Írta 2009. március 12. - 18:55
en is gondolkodtam rajta, de valahogy nem jott be. a kepernyo szelen az a perem nekem tul eles es tulzottan kiall. ami nem lenne baj, ha sima gombos telefon lenne. de igy hogy tapogatod, lehet hogy nem annyira szerencses.
probalgasd jo sokat mindenkepp mielott megveszed. kep alapjan nalam is nyero volt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 12. - 18:38
A zenelejátszás azért a 4 éves 6230-ason is megy a háttérben
Ez így nem igaz, hogy nem tud, képes több dolgot futtatni egyszerre, csak nem tudsz közöttük navigálni, pl. a zene szinte minden alatt megy tovább, meg az installalas sem áll meg ha megnyitsz 1 másik programot.
Én most egy 6800 XpressMusic-ot tervezek venni. A vodkánál (céges elõfizetés) ugye nincs iPhone, se a HTC, se a Samsung érintõképernyõs telefonjai sem tetszenek. Ebben meg kb. minden bennevan ami nekem kell. Még multitask is
Írta 2009. március 12. - 18:33
Végre nem megy el a téma a pc vs mac irányba
-=B.B.B.=-
Írta 2009. március 12. - 18:29
Te, ez VÉÉÉÉR komoly hogy nem tud párhuzamosan több dolgot futtatni???
Ez így nem igaz, hogy nem tud, képes több dolgot futtatni egyszerre, csak nem tudsz közöttük navigálni, pl. a zene szinte minden alatt megy tovább, meg az installalas sem áll meg ha megnyitsz 1 másik programot.
Én a hagyományos multitaskingra gondolok, látom a processzeket, ki tudom választani melyiket akarom a kijelzõn látni, bezárni stb. Ez hiányzik belõle.
Walkmanos SE-ben van GPS vevõ?nalam az a gps hogy megveszem a keszuleket, rajta van a terkep, es onnantol ingyen van. mint a tomtom az automban.
ha a googlemaps-al navigalsz, akkor folyamatosan fizeted az internetezesert, nem? olyat az okosnak egyaltalan nem nevezheto walkmanos sony ericcsonok is tudnak.
Amúgy mivel olyan díjcsomaggal adják hogy van benne 2 v. 4 giga net, nem kell fizetned, hacsak nem léped túl. Nekem aktív youtube nézéssel, böngészéssel sosem ment még 1.5 gb fölé sem.
Írta 2009. március 12. - 18:13
ha a googlemaps-al navigalsz, akkor folyamatosan fizeted az internetezesert, nem? olyat az okosnak egyaltalan nem nevezheto walkmanos sony ericcsonok is tudnak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 12. - 18:10
Te, ez VÉÉÉÉR komoly hogy nem tud párhuzamosan több dolgot futtatni???Ja és 1 kívánságlista a köv. iPhone-ra ha már itt tartunk
Legyen benne nagyobb akksi, hogy legalább 1 napot kibírjon ha terhelve van nagyon.
Hálózat nélkül mûködõ navigáció, lehetõleg EU vagy világtérképpel.
16-32 GBos változat
Flash támogatás (kikapcsolható)
Erõsebb proci
Nagyobb memória az alkalmazások számára (most 128 van, néha kevés)
Nagyobb felbontású, de legalább ilyen fényerejû és méretû kijelzõ
DivX támogatás (felirat is )
Multitask
És ami sosem fog megvalósulni: dobják ki az iTunest a kukába
Írta 2009. március 12. - 17:51
Mindenféle hekkelés nélkül? Hát nemtom, egy számítógép alapban semmire sem képes ha nincs rajta oprendszer. Egy darab vas. Namost ugyanez van az ájfón-MMS viszonylattal is... Speciel 4 "gombot" kell megnyomnom meg a jelszavam bepötyögni és képes rá. Egy pPCnél ez azért tovább tart.iPhone-on milyen navigációs szoftver fut? Most - nem majd egyszer...
De ez az én szemléletem, nem akarom ráhúzni senkire
Navi? A Gmaps. Tud útvonalat tervezni, követi is. Nincs benne újratervezés (automatikus legalábbis) és hangos beszélõke. Meg ugye kell hozzá hálózat.
Szval korlátolt de van
Mondjuk az ájfón-ellenesek mélyen hallgatnak a multitaccsról, ami nagyon sokszor jó dolog és csak a legújabb készülékek képesek rá (PalmPré, meg még 1-2 cucc)
De igaza van mindkét tábornak. Arra hogy zenét halgassak, elüssem az idõt jó játékokkal, megnézzem a mailjeimet, meg a bikmakk fórumot meg az indexet meg a menetrendet, bõven elég 1 ájfón. Egy HTC "túl sok" lenne és egyben túl kevés.
Az iPhone egy szabadidõtelefon, a HTC és a többi pPC pedig inkább üzleti. Mindenki azt vegye amire szüksége van.
Ja és 1 kívánságlista a köv. iPhone-ra ha már itt tartunk
Hálózat nélkül mûködõ navigáció, lehetõleg EU vagy világtérképpel.
16-32 GBos változat
Flash támogatás (kikapcsolható)
Erõsebb proci
Nagyobb memória az alkalmazások számára (most 128 van, néha kevés)
Nagyobb felbontású, de legalább ilyen fényerejû és méretû kijelzõ
DivX támogatás (felirat is )
Multitask
És ami sosem fog megvalósulni: dobják ki az iTunest a kukába