Viszont két headset-tel jól fog kinézni

PBG, én jót derültem rajta

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekünk nem mûködöttakarok egy brutusz fulest. vezetes kozben jol jonne.
kerdes: van ket nokia BT-s telefonom, ha veszek egy darab headset-et, akkor azt hozza tudom paroztatni mindkettohoz es amelyik csorog azzal hasznalni mindenfele varialas nelkul?
masreszt: nokia markajut szeretnek, de felmentem a hivatalos honlapra es van nekik kb 39 fele. miben kulonboznek ezek egymastol?
Én szerinted mit írtam le? Nem ugyanezt? Az üzemidõ és a dizájn az árra vonatkozott,amivel Tamaska által leírtak második részére reagáltam.
Én szerinted mit írtam le? Nem ugyanezt? Az üzemidõ és a dizájn az árra vonatkozott,amivel Tamaska által leírtak második részére reagáltam.Üdv mindenkinek.
Szerintem meg a dizájnnak meg az üzemidõnek ehez semmi köze,inkább az van hogy a BT füles egyszerre csak egy készüléket kezel,vagyis csak egy telefonnal komunikál.
-=B.B.B.=-
Egyszerre két készülékhez nem tudod használni szerintem, ha erre gondoltál. A különbözõ üzemidõk és a dizájn más, meg simán kifizeted a nokia nevet.
-=B.B.B.=-
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
Ma nyomogattam azt a telefont, amit most kezdtek el reklámozni: 5800? a tapizós nokia.
Mókás, csak ez is szappantartó
Miért nem gyártanak nem sokat tudó, jól kinézõ, KICSI tapis telefont?!
Mint pl a P520 samsung, csak használható tapicskolórésszel, színesebb menüvel...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
nekem meg 6303classic kellno megvan a telcsi. maris imadom.
ugyanaz a menuje nagyjabol mint a 6233-nak volt, csak ez sokkal kisebb, vekonyabb telefon. es nincsen semmi gomb az oldalan. cserebe van vakuja a fenykepezonek. szamomra rohadtul egyertelmu a menu, abszolut kezre all.
aki nem akar szetcsuszos-szethajlos relativ okos telefont, annak a 6300 mellett ezt is tudom ajanlani.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem volt töltõ mindhez, bár ezeken még usb nem voltmivel szokás tölteni egy brútusz heccetet? van töltõ spéci, vagy usb? úgy általában
mivel szokás tölteni egy brútusz heccetet? van töltõ spéci, vagy usb? úgy általában
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"