Charon: most perpill. Samsung Omniát használok, de elõtte iPhone-t gyûrtem. Nos, eddig a lényeges különbség, hogy az iPhone messze szebb mindenben, mint a WinMobile-os telefon. A kezelhetõsége olyan az Apple készülékének, hogy amikor jóanyám kezébe adtam, egybõl tudta, hogy mit hol talál. Abszolút user friendly és sebességben is verhetetlen. Külsõre nekem rettentõen tetszett, de! És itt jön a fekete leves, sajnos Windows-os PC-n vannak hiányosságai, amik illegálisan kezelhetõek, de feltételezem ilyesmit nem akarsz, ezért így a probléma továbbra is adott.
Ilyen gondok, mint net megosztás, háttértárként való használás, nuku navigáció, DivX-es videók lejátszása, körülményes zene feltöltés és úgy kb. mindent körülményes rá töltögetni az iTunes-on keresztül. A Windows Mobile lassabb, döcögõsebb, sokkal-sokkal rondább, a menütõl kezdve minden, viszont pc-n lazán kényelmes a használata. Ha olyan telefon kell, amit szabadidõdben is szívesen használsz (játékok, zene), akkor nem kérdés, az iPhone való neked, ha kellenek fontosabb dolgok is, úgy mint net megosztás, rendes navigáció, nagyobb pc-s támogatás, akkor a WinMobile felé indulj el. Hirtelen talán ennyi. Ha nem ez érdekelt, akkor sorry