Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

aham, köszi :D ez kb. kínaiul volt. gyári defy t-tõl, semmi nem történt még vele. de most érik neki egy nagy röppálya...

Motorola Defy: Felkészülés a CyanogenMod-7 (CM7) illetve a MIUI rom telepítésére kezdõknek - androidunderground.info
Én személy szerint nem sz@rakodnék már a froyo-val.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kössszépen!!!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és hogy tudnám az eredetit visszahozni? azzal most nagyon boldog lennék :)

ja, és ez a pin kód kérése újra meg újra mér van?

elsõként ha másik launcher-t telepítessz akkor kéne rá egy launcher váltó/választó progi. Mondjuk ez alap Ezzel tudod beállítani hogy melyik legyen az alapértelmezett launcher. Nekem volt hogy 4 launcher volt a G3-on mikor tesztelgettem hogy nekem melyik tetszik.
A Launcher Pro beállításaiban láttam valami hacket kifejezetten Motorola telókhoz.
A SIM eldobását a régi SIM okozhatja, a szolgáltató ingyen cseréli ha a te neveden van, csak az adatmentésrõl gondoskodj elõtte.
Hard reset pedig töröl mindent a telefonról, tehát óvatosan a fent javasolt megoldással!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
rákerestem, a pin kód állandó kérését a görbe/régi sim kártya okozhatja...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Oké. Értem. :-) Ki -be kapcs. Bekapcsolás után, Home gomb hosszan nyom. Felugro ablak kivalaszt, hogy melyik launcher. Ha nem megy, reset. Ez mindent töröl, visszaáll az eredeti állapot. Beállítások - adatvedelem -hard reset.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aham, köszi :D ez kb. kínaiul volt. gyári defy t-tõl, semmi nem történt még vele. de most érik neki egy nagy röppálya...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Hard reset. Ha nem megy, rsd lite program telepítés. Keresel neten egy gyári sbf ramot, letöltöd, telcsit gépre dugod, rsd megnyit, betalloz sbf fájl. Enter. Vár. Kész.

Ez rootolt defy? Az lesz, mert másként a gyári launchert nem tudod törölni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
és hogy tudnám az eredetit visszahozni? azzal most nagyon boldog lennék :)

ja, és ez a pin kód kérése újra meg újra mér van?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Defy se a launcher prot se a got nem szereti, mindkettõ akasztja. Adw launchert tedd rá.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
no, azt nem találom, hogy hol tudom az eredeti állapotot visszahozni. ezért kapott egy launcher pro-t, a go helyett. így tudtam uninstallálni a go-t. a lassulás még mindig fennáll. de ami a legidegesítõbb, hogy az sem múlt el, hogy eldobja a sim kártyát kb. fél óránként. ilyenkor elmegy a térerõ, csak segélyhívás. pin kód újra megad, helyrejön.
kezdem kurvára unni....

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nem, nem töröltem. valszeg visszatelepítem ezt a szart, és utána valahogy átkapcsolom az eredetire, majd uninstall.

Igen, elõször az alapértelmezést meg kellett volna szüntetni. Amúgy én a Launcher Pro-t ajánlom, az nekem bevált. Maximálisan testreszabható, minimalizálható az erõforrásigénye, és szép is(ez mondjuk szubjektív).

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem, nem töröltem. valszeg visszatelepítem ezt a szart, és utána valahogy átkapcsolom az eredetire, majd uninstall.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ja, gondolom, hogy ez a helyzet. nem reagál sajna semmire...

De ugye a gyári launcher-t nem törölted?!
Adatforgalom esetleg aktív? Mert akkor a google play-bõl tudsz telepíteni neten keresztül egy launchert és akkor ha újraindítod a telefont akkor elvileg az lesz az alapértelmezett

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ja, gondolom, hogy ez a helyzet. nem reagál sajna semmire...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ááá, segítség!
a defyre telepítettem a Go Launcher-t minden tartozékával. Frankón be is lassította, meg eldobálta a simkártyát kb. negyedóránként. meguntam, uninstall, és azóta van egy fekete képernyõm. felül a sor megvan, amin az látszik ,hogy nem fogadott hívás, óra, stb. de ha hívnak nem tudom felvenni, és kb. semmit nem tudok a telefonnal csinálni. nem jön elõ a menü sem. mit csináljak?

Home Switchert telepítettél? Mert ha beraktad alapértelmezettnek a Go Launcher-t akkor azt töltené be alapból és mivel nincs rajta a kütyün nem tud launchert betölteni. Home gombra nem reagál? Akkor elvileg fel kéne dobni a gyári launchert. Újraindítás gondolom már megvolt.....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ááá, segítség!
a defyre telepítettem a Go Launcher-t minden tartozékával. Frankón be is lassította, meg eldobálta a simkártyát kb. negyedóránként. meguntam, uninstall, és azóta van egy fekete képernyõm. felül a sor megvan, amin az látszik ,hogy nem fogadott hívás, óra, stb. de ha hívnak nem tudom felvenni, és kb. semmit nem tudok a telefonnal csinálni. nem jön elõ a menü sem. mit csináljak?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a google play-en... brand awareness rulezik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szlgálati közlemény! Megint kiárusítás a marketen!
https://play.google....6_AppsFavorites

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

eladósorba került egy samsung galaxy3 Igo-val stb. totál használatlan, minden tartozékával. 25ezer pénz. remélem nem voltam nagyon offtopic.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Valahogy vissza lehet hozni endomondoba edzéseket? Mert kijelentkezett nekem és eltûnt pl a mai is ami még nem volt feltöltve netre. Valahol csak menti a telón is nem?