Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Jaja... erre gondoltam. Köszi.
Egyik haverom/csapattársam beszól: az N95-öt suliba szoktam vinni, az N96-ot meg akkor viszem, ha valami menõ helyre megyek. :D

Más:
Miért nem hívnak fel elõtte, hogy nem kell-e nekem? :cry:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Nem a telefonnak, hanem az átfordulós cuccnak a nevére gondoltam. :)

Ha egyre gondolunk, akkor az a giroszkóp.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem a telefonnak, hanem az átfordulós cuccnak a nevére gondoltam. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eldontod atfordul, ja

HTC magic a becsuletes neve. link

youtubeon van rola sok teszt video sasolj ra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egyszerûen még mindig nem hiszem el, hogy milyen gyorsan gépeli az SMS-eket órán a barátjának az egyik osztálytársam az iPhone-ján.(vagy óra elõtt a puskákat... ;)) (a csaj ez a "minden héten két szett ruha vásárlós", három tele cipõsszekrénnyel rendelkezõ, gazdag barátos(16 év, Mercedes Smart...), 25000,-Ft-os iPhone fülhallgatós típus...).
Szép ez a Magic. Ebben is van olyan, hogy eldöntöd, és átfordul? Mi ennek a becsületes neve?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

nonika 6500 classicrol valtottam, soha nem volt ezelott tapizos telcsim. haverek iphonejat demoztam parszor de kb ennyi. sms iras jol megy, de forumozok is rola, es nem mondod meg hogy melyiket gepelem itthonrol es emlyiket a telcsirol. szal abszolut nem gond. nem utok felre billentyut gyakrabban mint a normal gombos telefonon.

Ezt pl. otthonról írtad. ;)

Még egy szavazat a virtuális billentyûzet mellett. Én is érdeklõdéssel figyeltem, de gyorsan szokható. Nagyon kevés elütéssel tudok gépelni, pedig nem használom sokat.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Hát jóh, félelem eloszlatva jöhet a varázslat. Köszi mégegyszer.

"Akinek meg nem tetszik, még mindig ott a nokia a 9999+e+n fajta telefonjával :)"
Nálam most fordított a helyzet. Az e71 helyett kell valami más, valami ami több. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nonika 6500 classicrol valtottam, soha nem volt ezelott tapizos telcsim. haverek iphonejat demoztam parszor de kb ennyi. sms iras jol megy, de forumozok is rola, es nem mondod meg hogy melyiket gepelem itthonrol es emlyiket a telcsirol. szal abszolut nem gond. nem utok felre billentyut gyakrabban mint a normal gombos telefonon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Egy kézzel írtam anno virt. billentyûzettel az üzeneteket stb.
Megvan mindenre a megfelelõ program.
Akinek meg nem tetszik, még mindig ott a nokia a 9999+e+n fajta telefonjával :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

A winmobile nekem tul keszekusza volt. Nokia menu utan minden bonyolult, de pl a fajlkezeles naon nem jott be. Ezen meg semmi nem okozott gondot megtalalni.

Nemtom miaza radio rom

Ahogy egyre több tesztet nézek meg a Magic-rõl, egyre jobban tetszik. Egyetlen félelmem csupán a szövegbevitellel kapcsolatos. Rövid ideig használtam egy omniát, számomra kínszenvedés volt akár egy sms megkomponálása is. Nemtudom milyen ketyerérõl váltottál, de neked sikerült megbarátkoznod a virtuális billentyûzettel?

szerk.: winmo számomra is egy tulbonyolitott akárminek hatott. tul sok idõm ment el a testreszabására, illetve az arra való törekvéssel. Android jónak tûnik ebbõl a szempontból. (Egyszer szeretném csak testreszabni amit használok,utána viszont tényleg csak használni akarom.)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A rádió rom felel a kommunikációért. BT,WIFI,GSM stb
Volt hogy egy rádió rom cserével 50-60 %-al ki lehetett tolni az üzemidõt.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
A winmobile nekem tul keszekusza volt. Nokia menu utan minden bonyolult, de pl a fajlkezeles naon nem jott be. Ezen meg semmi nem okozott gondot megtalalni.

Nemtom miaza radio rom

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Mennyire másabb mint a winmobile?
Van benne radio rom rész is?Mert az sokat jelent üzemidõ tekintetében, ha sikerül jót kifogni.:)

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
uzemido talan az egyetlen negativ dolog. ha napkozben sokat jatszol/zenelsz vele, akkor estere ra kell dugni tolteni. amugy 2, max 3 nap. en nem kapcsolom ki ejszakara szal igy. zero karc van rajta, igaz en hasznalom a kis bortokot ami jott vele, gondolom ez segit.

android market kiralysag, az alkalmazasok nagyresze meg mindig ingyenes. amik nem azok is ilyen 1-2 dollar vagy font. amiket en felraktam: shazam, the weather chanel, pasziansz, layar, rss olvaso, bbc iplayer, dokumentum kezelo, MSN, taskiller.

a kozepso gorgeto gombot soha nem hasznalom, nekem tok folosleges.

a kepernyo lehetne kicsit erzekenyebb talan, de alapjaban veve hasznalhato. a menu egyszeru, gepelni viszont jobb ha elfektetem a kepernyot, allo helyzetben nagyon kozel vannak a gombok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

attol fugg melyik. nem mind egyforma am... :rolleyes:

az elso HTC-m pl tokre nem jott be, vissza is tertem a Nokiahoz. de most uj van, es ez mar jobb. vagy legalabbis tobb olyan funkcioja van amit tudok hasznalni. az elozonek is sok funkcioja volt, de nem er semmit ha azok teged nem erintenek. szal erted.

meg kell hozza a mobilnet nagyon.

Most már egy ideje használod a Magicet, gondolom mostanra ismered már a gyengéit,erõségeit, írnál ezekrõl pár sort? (Milyen szintû használat mellett hogy alakul az üzemidõ, bosszantó apróságok, mennyire karcolódik, andorid market tapasztalatok, tehát olyanok amik csak tartós használat során jönnek elõ.) Elõre is köszönöm.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... álomtelefon? Olyan tényleg nincs, mert:
1.: ingyen van.
2.: mindent tud.
3.: nem törik össze.
4.: ha használod, nem kell edzened. :D
5.: nem merül le.
És még sorolhatnám... :D
Akkor így: 6220 Classic... álomtelefon. Nekem.:) De a Kaiser jobb. :D
Demon: a WIFI-t, és a QWERTY-t nagyon szeretem. Filmet is jó nézni rajta a kijelzõ nagysága miatt. Ha jó áron jutsz hozzá, akkor szerintem sokkal jobban megéri, mint például egy walkman mobil(mondjuk mostanában nem néztem, hogy mennyibe kerül). Én 46 Mátyásért jutottam hozzá egy Kaiserhez... a hát-, meg az elõlap elég kopott, de ez engem nem zavar.
Mondjuk tapasztalataim alapján nem valami ütésálló. Elõzõ hsz.-eimbõl kiderül, miért nem...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Érdekes... nekem két hét alatt itt volt... vettél egy rossz kijelzõs cuccot, aztán most feljavítod?
6220C... nem próbáltam.

Nem, vettem egyet a vateráról, de törött kijelzõvel érkezett meg(a gyerek szerint nem volt az eredetileg) , a posta meg nem vállalta el... most ott tartok, hogy a srác kifizette a kijelzõt.
Az álomtelefonra, mint kifejezésre reagáltam. :) Azt hittem olyan nem lehet, de ezek szerint igen :)

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
attol fugg melyik. nem mind egyforma am... :rolleyes:

az elso HTC-m pl tokre nem jott be, vissza is tertem a Nokiahoz. de most uj van, es ez mar jobb. vagy legalabbis tobb olyan funkcioja van amit tudok hasznalni. az elozonek is sok funkcioja volt, de nem er semmit ha azok teged nem erintenek. szal erted.

meg kell hozza a mobilnet nagyon.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
nemmuszály bonyolult telefon hogy ne piszkálják, elég egy zsebkés.:D
amúgy megér ennyit egy ilyen HTC?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Szept 21.-e óta nem érkezett meg a kijelzõm az ebay-en keresztül... Azóta is van egy féltéglám.

Meg mindenben kenterbe veri.
Álomtelefon... lol

Érdekes... nekem két hét alatt itt volt... vettél egy rossz kijelzõs cuccot, aztán most feljavítod?
6220C... nem próbáltam... csak az adatokat elnézve gondolkodtam el rajta. Most már szerintem is jobban jártam, mint azzal...(már csak azért is, mert az osztályban csak én bírom kezelni... nem nyúlkálnak hozzá:D)
Tam: kössz a tippet... akkor lehet, hogy valami ilyesmi lesz.