Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. január 27. - 22:30
Akárhogy is, ez cumi volt most. Kíváncsi lettem volna az újra De akkor majd június!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. január 27. - 22:17
Majd júniusban.
iPad kéne, a netbook helyett. Majd meglátjuk...
Írta 2010. január 27. - 22:13
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. január 27. - 21:48
Írta 2010. január 27. - 19:27
Elvileg a szifon.com is "közvetíti", de rá guglizva dob ki sok oldalt
Írta 2010. január 23. - 21:15
Googlefónnal is vannak problémák, közel sem a fenékigtejfel érzés, ahogy a netes beszámolókat lehet olvasni.
Azonban jó, hogy sebességben utolérték a 3G-t, a WinMo-s mobiloknál jobb a kamera is (az androidnál még gyúrni kell rá, no nem mintha sokat számítana szvsz). Az Android elõnye még a nyíltság, de ebbõl fakadnak a hátrányai is.
SE rajongóknak kötelezõ: A márka újra bebizonyította életképtelenségét. Legalábbis a csúcskategóriában.
Saját részrõl várom az új iPhone-t, ha nem tud jelentõs elõrelépést felmutatni az elõdjével, illetve a konkurensekkel szemben, megfontolom, hogy más márkát választok (erre kis esélyt látok, mindenképpen valami nagy durranás a megfelelõ lépés tõlük). A 3GS részemrõl felejtõs, bár kb. dupla olyan gyors rajta minden, mint a 3G-n, de az nem éri meg az árat, amit fizetnem kéne érte.
És az _egyetlen_ dolog amit még mindig rühellek az iPhone-ban: iTunes.
Írta 2010. január 21. - 14:40
Azannya! Ez nagy hír!Ovi Maps: Offline navigáció ingyen. Mindörökké! http://mobilarena.hu...mindorokke.html
Remélem a finnek pénzügyileg bírják majd az iramot a Google-lel.
Kíváncsi vagyok, hogy generál-e valamiféle stratégia-módosítást a Garminnál vagy az ijesztõen ellustult iGO csapatánál?
Hajrá.
Írta 2010. január 21. - 14:38
Írta 2010. január 21. - 14:23
Írta 2010. január 16. - 16:21
Mapset meg azért nem értem, mert beállítottam, h mindig kiabáljon elsõnek, ha adatforgalmat bonyolítana a telefon, és ahogy kiértem külföldre, mindig kiírta, h ha most csatlakozik, akkor nem hazai szolgáltatóktól szedi a kisegítõ információkat, és nem tudja, mennyibe kerül etc.
Aztán sikerült menüben kibogarászni, h Helymeghatározási módoknál ki lehet kapcsolni a Kiegészített GPS-t és a Hálozatalapút, azóta nem kérdezi ezt meg, és nem mutat adatforgalmat használat közben, viszont egy túra erejéig mûködött így is..
De megpróbálok felkutatni Garmint, ha más nem, kipróbálni.
Írta 2010. január 16. - 09:34
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. január 15. - 23:17
Írta 2010. január 15. - 21:23
-=B.B.B.=-
Írta 2010. január 15. - 21:08
-van e rá olyan böngészõ, ami tud Javat, meg kicsit komolyabb dolgokat is? A beépítettel nem megy pl. a fórum (ami nélkül még túlélek egy darabig, de pl. netbank nem ártana)
-mifene szemetelheti tele a memóriáját? folyamatosan fogy, töröltem cache-t meg ilyesmit, de ezzel csak a fél tárat nyertem vissza
-mi lehet az oka, ha sz@rakodik a beépített GPS? kikapcsoltam a kisegítõ funckiókat, mert külföldön nem szeretnék ezzel számlát csinálni, egy ideig mûködött jól, de most beállt egy utolsó pozícióra a saját helyzet, onnan nem hajlandó elmozdulni, és egyszerûen nem talál mûholdjelet... vigyem szervízbe, vagy van valami kézenfekvõ megoldása a dolognak?
ha valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!
Írta 2010. január 14. - 00:08
sajna kifogytak belole, meg a cegunk most google uzleti emailt fog hasznalni, szal kezenfekvobb volt az androidos telefon.
szal ez van
HTC Tattoo
csak kek szinu. kicsit butabb mint a Magic, meg a kezelofelulet is eleg sokban elter, de szeretheto
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 11. - 21:05
-=B.B.B.=-
Írta 2010. január 07. - 17:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 07. - 16:09
Írta 2010. január 06. - 14:53
Írta 2010. január 06. - 14:32
Csak gyorsan, mert már dobnak árakatA Snapdragon annyira brutál lett - még WinMo 6.5 rendszerrel is - hogy egyszerûen besírtam rajta.
Lesz egy eladó HTC Touch HD-m és egy MSI Wind-em...?
http://digitalbridge...exus-one-araink
Itthon nem tudom mennyivel fog kezdeni a kicsike...
Ez viszont már az a kategória, amit a céghez nem mernék behozni, mert félteném.
-=B.B.B.=-