Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Annyira nem voltak elborult hírek azok. Az meg hogy most bejelentik és fél év múlva piacra dobják, megint egy más téma (hozzáteszem, a pletykák errõl a "forgatókönyvrõl" szóltak) :)

Akárhogy is, ez cumi volt most. Kíváncsi lettem volna az újra :) De akkor majd június!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Csak a nagyon elborult elõrejelzésekben lehetett hallani uj iPhone-ról. Nem is lenne sok értelme, fél év alatt egy újat kihozni?

Majd júniusban.

iPad kéne, a netbook helyett. Majd meglátjuk...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Elég szerényre sikerült ez a keynote... A várva várt nagy bejelentés(ek) elmaradt(ak), így most nem látjuk az új iPhonet:) Fck.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ma próbálgattam hosszabban az új ájfont, nem rossz. Sõt, kellene, igaz sohasem vinném magammal, ha bringázom. A csajszi nem merte hangosan kimondani az árát:) , meg tudom érteni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha van pár percetek, akkor figyelgessétek az Apple Keynote-ját, mert elvileg ma este jelentik be az új iPhone-t!

Elvileg a szifon.com is "közvetíti", de rá guglizva dob ki sok oldalt :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát azért a HD2-tõl nem kell besírni, azért ott van az akadás amikor a jegyzeteket nézegeti...
Googlefónnal is vannak problémák, közel sem a fenékigtejfel érzés, ahogy a netes beszámolókat lehet olvasni.

Azonban jó, hogy sebességben utolérték a 3G-t, a WinMo-s mobiloknál jobb a kamera is (az androidnál még gyúrni kell rá, no nem mintha sokat számítana szvsz). Az Android elõnye még a nyíltság, de ebbõl fakadnak a hátrányai is.

SE rajongóknak kötelezõ: A márka újra bebizonyította életképtelenségét. Legalábbis a csúcskategóriában.

Saját részrõl várom az új iPhone-t, ha nem tud jelentõs elõrelépést felmutatni az elõdjével, illetve a konkurensekkel szemben, megfontolom, hogy más márkát választok (erre kis esélyt látok, mindenképpen valami nagy durranás a megfelelõ lépés tõlük). A 3GS részemrõl felejtõs, bár kb. dupla olyan gyors rajta minden, mint a 3G-n, de az nem éri meg az árat, amit fizetnem kéne érte.

És az _egyetlen_ dolog amit még mindig rühellek az iPhone-ban: iTunes.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Ovi Maps: Offline navigáció ingyen. Mindörökké! http://mobilarena.hu...mindorokke.html

Azannya! Ez nagy hír!
Remélem a finnek pénzügyileg bírják majd az iramot a Google-lel.
Kíváncsi vagyok, hogy generál-e valamiféle stratégia-módosítást a Garminnál vagy az ijesztõen ellustult iGO csapatánál?

Hajrá.
"In idem flumen bis non descendimus"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hogy az édes anyukájukban oldják meg azt, hogy N97-es telefon nincs a support listában? Ott van a mini, az 5800-k, de a zászlóshajó tulajdonosok dögöljenek meg...:)

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Ovi Maps: Offline navigáció ingyen. Mindörökké! http://mobilarena.hu...mindorokke.html

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Opera tippet köszönöm, begyere :)
Mapset meg azért nem értem, mert beállítottam, h mindig kiabáljon elsõnek, ha adatforgalmat bonyolítana a telefon, és ahogy kiértem külföldre, mindig kiírta, h ha most csatlakozik, akkor nem hazai szolgáltatóktól szedi a kisegítõ információkat, és nem tudja, mennyibe kerül etc.
Aztán sikerült menüben kibogarászni, h Helymeghatározási módoknál ki lehet kapcsolni a Kiegészített GPS-t és a Hálozatalapút, azóta nem kérdezi ezt meg, és nem mutat adatforgalmat használat közben, viszont egy túra erejéig mûködött így is..
De megpróbálok felkutatni Garmint, ha más nem, kipróbálni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kala, a nokia maps mindenképpen szeretné használni a netet. Szerezz Sygic-et vagy Garmin XT-t.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
szervizt neki.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kala, én opera minit használok az E51-en. Minden megy vele.

-=B.B.B.=-

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nokia E52-vel kapcsolatban kérdeznék;

-van e rá olyan böngészõ, ami tud Javat, meg kicsit komolyabb dolgokat is? A beépítettel nem megy pl. a fórum (ami nélkül még túlélek egy darabig, de pl. netbank nem ártana)
-mifene szemetelheti tele a memóriáját? folyamatosan fogy, töröltem cache-t meg ilyesmit, de ezzel csak a fél tárat nyertem vissza
-mi lehet az oka, ha sz@rakodik a beépített GPS? kikapcsoltam a kisegítõ funckiókat, mert külföldön nem szeretnék ezzel számlát csinálni, egy ideig mûködött jól, de most beállt egy utolsó pozícióra a saját helyzet, onnan nem hajlandó elmozdulni, és egyszerûen nem talál mûholdjelet... vigyem szervízbe, vagy van valami kézenfekvõ megoldása a dolognak?

ha valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem lett BB :(

sajna kifogytak belole, meg a cegunk most google uzleti emailt fog hasznalni, szal kezenfekvobb volt az androidos telefon.

szal ez van

HTC Tattoo

Feltöltött kép

csak kek szinu. kicsit butabb mint a Magic, meg a kezelofelulet is eleg sokban elter, de szeretheto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Már gyúrnak a vírust írók az Androidra
http://href.hu/x/b6gy

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no igen, szeressuk a androidot. nem szar na :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
zOrg: megnéztem ezt a HD2-t, egyelõre még youtube-on és bizony leraktam a hajamat. Volt Samsung Omnia telefonom régebben és akkor temettem a Windows Mobile oprendszert, hogy ilyen sz*rt soha többet, de ezt látván erõsen elgyengültem :) Valahogy a TouchFLO-ra nagyon ráérzett a HTC... Brutál a cucc!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Egy N97-em van, ami hw-ban nem annyira rossz, de ezt meg annyira agyonütötték a (béta?) software-rel, hogy teljesen elment a kedvem a Symbiantól, Nokiától, N szériától. Ahogy nézegettem a Nexus-t, az pedig egész vállalható áron lesz, úgyhogy nekem lehet hamarosan egy N97-em lesz majd eladó:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A Snapdragon annyira brutál lett - még WinMo 6.5 rendszerrel is - hogy egyszerûen besírtam rajta.
Lesz egy eladó HTC Touch HD-m és egy MSI Wind-em...?

Csak gyorsan, mert már dobnak árakat ;)
http://digitalbridge...exus-one-araink
Itthon nem tudom mennyivel fog kezdeni a kicsike...
Ez viszont már az a kategória, amit a céghez nem mernék behozni, mert félteném. :(

-=B.B.B.=-