Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. február 13. - 17:50
Kérdés, az elõzõ Nokia E50-emben rámásoltam az összes sms-t a memóriakártyára(olyan opció volt, hogy telefonmemória, vagy memóriakártya), tud valaki segíteni abban, hogy eztán hogy tudnám rámásolni az lg-re ezeket? Vagy legalább annyit, hogy lássam õket:confused:
Írta 2010. február 11. - 11:30
A Nav N Go is kiadta az iGO-t Android-ra.
ja. lehet válogatni. tényleg most már sok van.
Írta 2010. február 11. - 10:14
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. február 11. - 08:16
attol fugg melyik
ingyenes nem nagyon van. foleg olyan amiben van utvonal tervezes, stb. azok ilyen 40-50$
de lehet "okositott" verziot ratenni, csak utanna kell olvasni a megfelelo forumokban.
altalaban ugy van ez hogy megveszed a szoftvert egyszer, es onnan ingyenes. ha valami nagyon fullos extrafelszerelt verziot veszel akkor lehet par dollar havidija is. de ez a ritkabb eset.
van ingyenes navigációs progi/szoftver/alkalmazás java és symbian telókra is. a symbianosokat általában krekkelni kell pl.:garmin. a javas telókra csak a We-Travelt ismerem. mind2 a memkarira felrakott térképet használ,és így ingyenes. ált. az szokott pénzbe kerülni,hogy letöltse a térképeket a netrõl (adatforgalom)
Írta 2010. február 10. - 23:06
Írta 2010. február 10. - 23:04
ingyenes nem nagyon van. foleg olyan amiben van utvonal tervezes, stb. azok ilyen 40-50$
de lehet "okositott" verziot ratenni, csak utanna kell olvasni a megfelelo forumokban.
altalaban ugy van ez hogy megveszed a szoftvert egyszer, es onnan ingyenes. ha valami nagyon fullos extrafelszerelt verziot veszel akkor lehet par dollar havidija is. de ez a ritkabb eset.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 10. - 23:01
Kicsit belegabajodtam... most akkor ha használja a telefon a navigációt, akkor fizetni kell folyamatosan a kapcsolat tarifáját? Vagy hogy van ez pontosan, igazából sose tudtam?
Ha igen, akkor ez mindnél így van?
mennyiért lehet letölteni? vagy ingyenes?nekem nincs rajta szoftver. csak mondtam hogy a keszulek veszi a gps jelet
Írta 2010. február 10. - 22:53
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 10. - 22:26
-=B.B.B.=-
Írta 2010. február 10. - 22:01
?
A GPS-nek csak a holdakat kell "ismernie", a többi szoftveres téma
Igaz bocsi, szóval a szoftver:)
Írta 2010. február 10. - 21:54
?A GPS ismeri Magyarországot?
A GPS-nek csak a holdakat kell "ismernie", a többi szoftveres téma
-=B.B.B.=-
Írta 2010. február 10. - 21:44
szinte minden telefonhoz kapni olyan atalakitot ami az akarmilyen mini usp vagy egyeb csatlakozot egy jack dugova alakitja.
de nekem a ceges HTC Tattoo-m pl minden kivanalmadat teljesiti. 3mp kamera, wifi, gps, jack dugo a tetejen. nemtom lehet-e otthon kapni.
A GPS ismeri Magyarországot?
Írta 2010. február 10. - 16:14
Írta 2010. február 10. - 15:00
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. február 06. - 11:39
ÜDV!
Tudna ajánlani valaki olyan GPS progit ami Java alapú (Soni Ericsson S500i+HGE-100-hoz kéne), nem tölt le térképet a netrõl, és a tárolt út letölthetõ számítógépre (mint például a Garmin GPS-ek esetén az edzések)?
A gyári SE progi ami ingyen letölthetõ elég jó csak nem tudom PC-n tárolni és esetleg térképre illeszteni.
Ha tudna vvalaki segíteni annak örülnék!
We-Travel,vagy MobileGMaps amit keresel. a We-Travel navi progi,a másik meg inkább térkép progi(nincs benne útvonaltervezés) adok linkeket amiken utána nézhetsz:
http://forum.se-port...php?f=43&t=8163
http://forum.se-port...php?f=43&t=7416
Írta 2010. február 04. - 11:28
Tudna ajánlani valaki olyan GPS progit ami Java alapú (Soni Ericsson S500i+HGE-100-hoz kéne), nem tölt le térképet a netrõl, és a tárolt út letölthetõ számítógépre (mint például a Garmin GPS-ek esetén az edzések)?
A gyári SE progi ami ingyen letölthetõ elég jó csak nem tudom PC-n tárolni és esetleg térképre illeszteni.
Ha tudna vvalaki segíteni annak örülnék!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. február 04. - 08:26
-=B.B.B.=-
Írta 2010. február 04. - 00:45
szinte minden telefonhoz kapni olyan atalakitot ami az akarmilyen mini usp vagy egyeb csatlakozot egy jack dugova alakitja.
de nekem a ceges HTC Tattoo-m pl minden kivanalmadat teljesiti. 3mp kamera, wifi, gps, jack dugo a tetejen. nemtom lehet-e otthon kapni.
Köszi! Ezt a HTC-t megnézem. Amúgy a nokiámhoz is van átalakító, csak ugye könnyebben kijön, plusz még 1 csomó kábel, plusz egy kis dobozka(amibe a jack-et dugod) ami szintén csak zavar... legalábbis engem nagyon
Írta 2010. február 04. - 00:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 03. - 23:10
Ja meg hogy Jack-es fülessel tudjam használni. Persze elsõsorban az olcsóbbak érdekelnek.
Most egy E50-em van, elõtte is nokia volt, mind 2õ tönkrement, szóval kevésbé játszanak a Nokiák.
Elõre is köszi!