Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Csajom SE Vivaz telefoont szeretne. kell felni a symbiantol?

e51-emnél teljesen jól mûködik, én szeretem

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem tudom, miért állítottam be rajta biztonsági kódot... Gondoltam, úgy is megjegyzem... :D

Nokia E90-nel volt már valakinek tapasztalata? (Hiába, nekem csak az ilyen féltégla telefonok jönnek be... :D)
A sima és a V2 változata között úgy látom, nem sok különbség van, csak a beépített memóriában különböznek, meg a Symbian más változata van bennük... (javítsatok ki, ha tévedek)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha igaz, csajomnak heten erkezik a SE Vivaz, majd beszamolok rola. kivancsi vagyok milyen az a HD video amit felvesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

ez az android eladhatova teszi a Motorolat :)

Igen. Már ráfért egy normális OS a Motorolákra, így a felsõ kategória is eladható lesz.
Egyébként a megbízhatóság és az anyagminõség a középkategóriás Motorolákban mindent visz. Kár hogy egyik magyar telekom cég sem forgalmaz nagyon Motorolát (Vodánál forgalmaznak 4 típust és kalap-kabát) így maximum függetlenül elérhetõ.
De hogy ne csak jót mondjak a márkáról, õk is beálltak a sorba és a Sony Ericsson-hoz hasonlóan már õk is külsõ cégekkel(Alcatel, Benq, Bosch) gyártatják le az alapmodelleket. És ezeknek a minõsége nem igazán méltó a Motorola márkanévhez....

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nyertem augusztusban egy Nokiát, aztán én hülye, beállítottam rajta egy biztonsági kódot a billentyûzárhoz. Elfelejtettem. Mi a teendõ?

Ja, a pontos típus: Nokia 2600 Classic... szóval semmi adatkábel, vagy ilyesmi...

Szerezz kábelt és ez hátha segít. Minek kellett az a bizt.kód? Vki macerálta a telefont?
http://www.smartnews...kod-megfejtese/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
mivel nyerted, gondolom papíros, szóval vidd be szervizbe és kiütik gyárira, nem lesz rajta semmi kód. ellenben semmi más se, mert "adatvédelmi okokból kötelezõ a szoftverfrissítés".

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nyertem augusztusban egy Nokiát, aztán én hülye, beállítottam rajta egy biztonsági kódot a billentyûzárhoz. Elfelejtettem. Mi a teendõ?

Ja, a pontos típus: Nokia 2600 Classic... szóval semmi adatkábel, vagy ilyesmi...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez az android eladhatova teszi a Motorolat :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Ahoj!

nincs esetleg valakinek olyan telefonja, ami elég megbízható, wifis, jó áron van(nagyonmax 30k), és jó tudású, cserélné alkatrészre, vagy beszámítana egy lg gd330as telefont az árába...

köszi...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

sztem nem
nekem régebbi 6600 van tejjesen megbízható rendszer, én relatíve hamar megtanultam kezelni
az újabbakat nemismerem annyira de a régiekkel kapcsolatban nekem nemnagyon volt negatív tapasztalatom

Hetente volt szevizben anno a 66oo, bár én expert módban használtam :D
Viszont az E51-gyel eddig semmi gondom, kopp-kopp.

Már meg sem nézem az új Android-os, win-es pda-kat, csak a szívemet fájdítanám vele :(

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Na, ezért kezdett õrült (vagy inkább eszeveszett) pereskedésbe az Apple - Android v2.1 egy Motorola Droid gépen:

"In idem flumen bis non descendimus"

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
sztem nem
nekem régebbi 6600 van tejjesen megbízható rendszer, én relatíve hamar megtanultam kezelni
az újabbakat nemismerem annyira de a régiekkel kapcsolatban nekem nemnagyon volt negatív tapasztalatom
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Csajom SE Vivaz telefoont szeretne. kell felni a symbiantol?

RAUH-Welt
B E G R I F F

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,333 posts

Sziasztok!
Nem vagyok nagy telefonguru így lehet hülyeséget kérdezek.
Olyan olcsó telefont keresek ami tud nekem PDF, és Doc fájlokat megnyitni kezelni. Azt mondták a symbianos telók tudják viszont azok nem olcsók.
Azok a telefonok amik tudják a jávát, nem tudnak futtatni ilyen dokumentumolvasókat? pl a nokia 6303c nekem tökéletes lenne, ha még a puskáimat is kezelné.

itt van 1 java-s pdf olvasó,ha érdekel: http://hotfile.com/d...f_k800.jar.html

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Igen, oda is van írva, hogy symbian alakalmazás. Ráadásul a kommentek közt is fellehetõ, hogy 6303-ra nem telepíthetõ.

-=B.B.B.=-

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
bocs ha hülyeséget mondok de ennek a fájlnak .sis a formátuma ami ugye symbian v nem?:wtf2::wtf:
illetve a kommenteknél is írják h nem megy rá
meg 5800-ra ítrák h tesztelve ami kicsit más kaliber mint a 6303

am használt nokia n70-t v 6600-t lazán lehet találni 15 alatt,a 6303 meg új teló szal drágább
eladó cuccok

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Sziasztok!
Olyan olcsó telefont keresek ami tud nekem PDF, és Doc fájlokat megnyitni kezelni. Azt mondták a symbianos telók tudják viszont azok nem olcsók.
Azok a telefonok amik tudják a jávát, nem tudnak futtatni ilyen dokumentumolvasókat? pl a nokia 6303c nekem tökéletes lenne, ha még a puskáimat is kezelné.

PDF olvasó 6303-hoz

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Sziasztok!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

vki tud segíteni hogyan lehet 6600-ra MP3 fájl csengõhangnak beállítani?

Nálam nem mindet engedte, ha jól emlékszem a hosszabb számokat elfogadta, többit nem.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
vki tud segíteni hogyan lehet 6600-ra MP3 fájl csengõhangnak beállítani?
eladó cuccok