De sajnos az értékesítõ hiába ajánlja ha az ostoba nem bírja felfogni ésszel hogy 990Ft/100Mega olcsóbb mintha alap adatforgalmi díjon letöltene 15 megát.
Kb 15 emberbõl 1-nek lehet eladni mobilnet csomagot. Korlátoltság a magas fokon: A nokia messaging ami lapvetõ funkció az S60-as telefonokban 1Ft (Igen! egy azaz egy forint) havonta. Rengeteg S60-as telót adunk el az utóbbi idõben(5230,E52,5800,X6 stb..) de egy év alatt 2db ilyen szolgáltatást tudtunk eladni. Hiába mondjuk...ha pénzbe kerül akkor nem kell.
Te vagy az üdítõ kivétel aki elolvassa a használatit! egyébként én is elolvastam a Monte használatiját, pedig 2 hétig nyomkorásztam bent, és nap mint nap telefonokkal vagyok körülvéve. de van ami nem jön saját kútfõbõl.
A múltkor egy csóka leordította hajam.A galaxy-ban nem értett valamit, én meg mondtam neki hogy olvassa el a használatit. Hát mit képzelek én, neki nincs annyi ideje. különben is nekem érteni kell hozzá ...Jaaa..én nem vágom fejbõl az összes telefon menürendszerét, mert értékesítõ vagyok és nem technical support . Haza lehet húzni és el lehet olvasni a használatit. Vagy, lehet venni egy Ilyet