Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ilyen alkalmazások nincsenek az AppStore-ban? Marketen van, csomó ingyenes... ráadásul nem "saját márkás" :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Extrák járnak az iPhone mellé a Vodafone-nál | PR | Szeged - delmagyar.hu
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Esetleg Nokia C7. Nagyon minõséginek tûnik, és elõfizuval elég baráti árban van. De ha valami olcsóbb kell tényleg cak zenére akkor 5250, de az még rezisztív kijelzõs. Az hogy melyik igényes kivitel az nagyon szubjektív. Az én olvasatomban az hogy igényes az ott kezdõdik és ott ér véget hogy HTC, abban mindenképpen verhetetlen.
És ahogy Dave írja, már mindegyikbe bele lehet tolni nagyobb micro SD-t.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tig: Nokia X6? Nokiás haver arra van rákattanva, van belõle 16 Gb-os is, de a legtöbb mai mobilba már a 16 gigás memóriakártyák belemennek simán...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szerintem egy okosteló meg egy 100/500 megás netcsomag tökéletes üzletkötõknek/üzletlátogatóknak mindenféle dologra. És egy normális munkaerõ normálisan fogja használni. Ha pedig nincs meg a bizalom akkor az egy remek munkaerõ, és akkor nem okostelefon de még egy papír alapú cikklista sem való a kezébe. Ha valamilyen üzleti titkot ki akar adni egy munkavállaló akkor abban nem egy lekorlátozott eszköz fogja megakadályozni, hanem a saját lelkiismerete.

nem az én cégem.
eleve nem így csinálnám (alapból termék képet látva rendelne sokkal jobb lenne, majd minden nap van legalább egy visszaküldött tétel, mert jaj nem erre gondoltam)
ez az exceles megoldásis csak ilyen kényszer.

adatforgalom meg a 100 is sok erre

más, csak kiváncsásigból

sajátnak esetleg

amit tudnia kéne

tapiképernyõ
qrva sok memória (bõvitési lehetõség)
normális hangminõség zenére
jó rádió
masszív és igényes kivitel (tehát pl 5800 nokia kilõve)
ja és nokia :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szerintem egy okosteló meg egy 100/500 megás netcsomag tökéletes üzletkötõknek/üzletlátogatóknak mindenféle dologra. És egy normális munkaerõ normálisan fogja használni. Ha pedig nincs meg a bizalom akkor az egy remek munkaerõ, és akkor nem okostelefon de még egy papír alapú cikklista sem való a kezébe. Ha valamilyen üzleti titkot ki akar adni egy munkavállaló akkor abban nem egy lekorlátozott eszköz fogja megakadályozni, hanem a saját lelkiismerete.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valahogy, több program kombinálásával tuti meg lehet oldani. De erre inkább valami ipari PDA kéne, ha már ennyire meg akarják fosztani a júzert a gép funkcióitól. Milyen szupertitkos feladatra kellene ilyen kütyü? Vagy csak azért hogy a júzer saját célra ne tudja normálisan használni a céges mobilt?(ne m kötekedés, puszta kíváncsiság)

ja noti azért is esett ki, mert akkor minden l....t felpakol ,meg gyerek azon játszana meg ilesmik

a másik meg ugye "bizalom". bár igazából nem tudom egy ár nélküli terméklistával milyen marha nagy titkok kerülnének ki
fõleg hogy a papiralapu katalóg meg árlista van

de nem akarok vitatkozni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Ha a Galaxy S kicsit kevésnek tûnik:
Projectort bele!
http://www.youtube.com/watch?v=0TWJEL33U6U
beszabehu....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nemtudom mi az a makró, de meglepõdnék ha a quickoffice vagy a documents to go androidon megnyitná - a quickoffice szépen boldogul a az újfataj .xls formátummal is, de a documents to go még egy sima, formázatlan táblázatban is keveri az értékeket 2 oszlop között..

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

1 kérdés

meg lehet csinálni vmely okos telefonnal hogy :

excelt kéne tudjon futtatni. (makrókat is)
az elkészült fájlt elküldeni egy mélcímre

de

kéne vmi védelem hogy a júzer semmi módon ne tudjon fellépni a netre
csakis kizárólag arra az egy címre tudjon küldeni mélt
semmi módon ne tudjon adatot se lementeni róla se rátölteni (nyilván egyszerû felhasználó, nem képzett informatikus).

köszi

Valahogy, több program kombinálásával tuti meg lehet oldani. De erre inkább valami ipari PDA kéne, ha már ennyire meg akarják fosztani a júzert a gép funkcióitól. Milyen szupertitkos feladatra kellene ilyen kütyü? Vagy csak azért hogy a júzer saját célra ne tudja normálisan használni a céges mobilt?(ne m kötekedés, puszta kíváncsiság)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

1 kérdés

de

semmi módon ne tudjon adatot se lementeni róla se rátölteni (nyilván egyszerû felhasználó, nem képzett informatikus).

köszi

Ilyeneket céges egyedi PDA-kal szoktak megoldani, de gondolom nagyon drága lehet, ezért csak a nagy cégek engedhetik meg maguknak :( (persze ez a munkavállalók szempontjából :) )
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
á kösz.
gondoltam (mondjuk androidhoz nem ragaszkodnék) hogy nem eccerû :)
én mondtam a górénak egy alap netbook jobb lenne (figyelembe véve a leendõ esetleges webáruházas opciót is) de nem akar 3 féle eszközt (telcsi, gps, noti) venni. (igaz telefonjuk meg gps-ük van a dolgozóknak)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hálózatos PC kliensen beállítom a tûzfalon, hogy csak az SMTP szerverhez nyúlhasson, az meg csak adott címre fogad el email-t. Az, hogy a makrózott excel-en kívül más ne menjen már viszonylag egyszerû a hülye policy beállításokkal. USB-t is le lehet tiltani (bár ha egy nyomorult explorer ablakot se tud felhozni, akkor majdnem mindegy, másolni nem fog tudni), már csak a vírusok miatt is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tigger: ezt még hálózati PC kliensen is igen macerás lenne kivitelezni, nemhogy telefonon.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

én is használtat vettem. azért úsztam meg 5 ezerbõl :)

Akkor pláne hogy fõleg. ;)

Nekem meg marad ez a nyomia. Az év vége megint tréfás lett. :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

de

Asszem a legjobb mobilos office cucc a Quickoffice, hogy makrót tud-e, na az jó kérdés. Aztán ezt automatikusan elküldeni? Csak egy email címre írhasson? Meg sehogyan se tudjon rá tölteni dolgokat? Eléggé egyedi cuccnak (sokmindent kéne oprendszer szinten kigyilkolni...) érzem a dolgot. Bár jön majd valami Andriod guru, és megmondja, hogy erre van csomag ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris, sose bánd, az új, ez meg használt ;)

én is használtat vettem. azért úsztam meg 5 ezerbõl :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ha ezt begyikom a PC-mbe, akkor tudom használni annak a netjét a mobilomon wifi-vel?
USB Wireless 54Mbps WIFI 802.11G LAN Adapter - eBay (item 180525562559 end time Dec-22-10 17:00:14 PST)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
1 kérdés

de

köszi

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Most okostelefonoktól függetlenül, a nagy személyre szabhatósággal akkor szokott tele lenni a hócipõm, amikor végre kibogarászom, hogy a számomra teljesen szar dologból hogy csinálok számomra ideálisat, addigra pont telepíthetem újra a programot/számítógépet/vehetek új telefont stb :D

Nekem ez volt a bajom a winmo telcsikkel.Androidnál nem jártam még így.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.