Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

öcsi öcsi.. ezzel mi a baj?
olyanokkal kötöszködj, akikkel kell, akikkel van miért:-)

hej bátyó ;-)

mindenkivel van miért, csak legfeljebb jobban kell gondolkodni rajta :-))

amúgy meg az elõbb csak bölcsességgel reflektáltam tomi írására, nem volt kötöszködési szándékom.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
öcsi öcsi.. ezzel mi a baj?
olyanokkal kötöszködj, akikkel kell, akikkel van miért:-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

azért szánalmas,hogy ebbõl a topikból is csettopikot csináltatok:(

ez is egyfajta bemutatkozás, nem?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
azért szánalmas,hogy ebbõl a topikból is csettopikot csináltatok:(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem célravezetõ a diplomatikus kommunikáció! Ezt málnától egy nagyon pozitív lereagálásnak veszem... Fel is dobott a dolog, hogy ma nem kell vitába szállnom! Asszem le is fekszem... :) off :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
órán azért nem
hajjaj
on

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Basszus, én meg néha kajálni felejtek el... Hûûû, hogy mit szoktam kapni csajomtól... :) És húsz éves, meg pécsi, meg nemmondommegmire járok, mert mindig csak nem jó a vége! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jah értem.. nem az volt a baj, hogy másolnak, hanem hogy rangban nem eléggé közelítenek meg..
ahh ezek a fiatalok :)

bemutatkozás?: krónikus alvásfüggõ, aki néha ezt elfelejti

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe, rob... Hiszen ez irigylésre méltó, nem?!?! Kész... Neki sem állok vírusokat küldeni, mert meglepne, hogy milyen kevés embert kéne kihagynom... Szerencsétlenek... LOL... :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de legalább valami pro lett volna. de egy vérláma volt.... ahh. legszivesebben letékáztam volna, de nem éri meg a fáradtságot. :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

miért pont az én nevemre??

mer bálvány vagy
:P :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bár nincs valakinek a szine, tényleg választhatna mást. van még vagy 35 szin, amit nem használ senki, ha mindenképpen szinessel akar irni..... nem értem az embereket amugy. ma (conor is látta) valami láma az én nevemen csézett. de én is ott voltam..... csak most, hogy van egy klánom (tudom hogy lol, de ez van) azóta nem 1-800 falcon, hanem [krtn] 1-800 falcon. erre bejön egy láma, és átnevezi magát.... agyam megáll. miért pont az én nevemre??

na mindegy, ez csak kifakadt belõlem. bemutatkozás meg: 24 vagyok, és megyek dolgozni kedden. :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jajj-jajj... ELjött az est, eljött az unalom... Ismét ki kell pécézni valakit, akin levezethetjük felgyûlt ingerültségünket... A nevelésrõl nem nyitok vitát. Ehhez sztem semmi köze és büszke vagyok a szüleimre. Jó emberek és embernek neveltek. A homokozós meg nem túl kreatív hozzászólás. Mindegy... Most úgyis jönnek a faszábbnál faszább lehordások, leparasztozások... De ha már itt tarunk, ez akár a saját szegénységi bizonyítványotok kiállítása is lehet... Szval én itt abbahagynám... Mit szóltok?! :) De kezdõdhet az északába nyúló oda-vissza OFF-olás... Amihez most semmi kedvem...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mér a te színed? döntsétek el a homokozóban....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Te nem kaptál nevelést ugye?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Talán te is elfelejthetnéd.

Sose mondta senki, hogy zavarja és már függõ vagyok... De ez az ócska koppintás engem zavar... Ha zölddel írtam volna, most sigi is zölddel írna?!?!

És LL tök igaz! Ha autózom, jobban odafigyelek a bringásokra... Talán mert nem csak egyoldalúan nézem a dolgot... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

RETTEGJEN AZ AUTÓS TÁRSADALOM! ÉLJENEK A MOTORIZÁLATLAN 2KEREKÛEK!!!!!!

Ez a nézõpont valahogy nem tetszik nekem... mi lenen ha bringás, motoros, autós megprobálna megélni egymás mellett, ahelyett, hogy szívatják egymást, ahol tudják?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Talán te is elfelejthetnéd.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezt a "bordónírokfaszavagyok" dolgot gyorsan felejtsd el! Egy csomó szín van még a kéken és a bordón kívül... Oks?!?! Csak azért, mert ez van két hozzászólással feljebb, még nem kell mindjárt erre a színre korlátozódni...!!!

OFF

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Képzem én magam! Bármit képes vagyok meggyújtani! Nekem már sikerült tantermet is! :rocketman Na jó! Azért nem ennyire durván!
A piálást gyakorlom, egyedül a bringázásban van mit fejlõdnöm! De mindjárt itt a tavasz! RETTEGJEN AZ AUTÓS TÁRSADALOM! ÉLJENEK A MOTORIZÁLATLAN 2KEREKÛEK!!!!!!