Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Írta 2005. március 24. - 20:46
Írta 2005. március 24. - 15:55
Oposszum: Nekem valóban van egy 6 azaz nyolc kilós kiskacsám, össze is van rágva. Viszont nagyon okos, ja, és versenyképes, meg hûséges. De nem bírja a panelban. Belemennék a cserébe, értékegyeztetéssel.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2005. március 17. - 16:25
Írta 2005. március 16. - 11:58
Írta 2005. március 15. - 21:44
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 15. - 19:55
Írta 2005. március 15. - 15:10
Tudom, hogy hülye vagyok, na de ennyire ? Az mi ?
Tudom-e a fokozni ? Hát, hogyne !
-Pokemon meséket hol lehet letölteni az internetrõl ? Lécci' Címeket küldjetek már !
-Kinek van eladó Tamagochija ? én a 12 éves kiscicámat cserélném jóállapotban lévõ, nem elhízott, okos kiskacsára!
-Használt Lego-t vennék, sürgõs !
Ezek természetesen nem komolyak, csak megkértetek, hogy fokozzam !
Írta 2005. március 15. - 13:58
szerepjáték, "Ideglelés". tudod még fokozni? barátok közt-et ne nézzük?
vedd fel az érdeklõdéi körödbe a kecajozást. szerintem tetszene
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. március 15. - 13:53
Hát én felvágom az ereim hoszzában !!!
Írta 2005. március 15. - 13:49
Írta 2005. március 14. - 17:30
Írta 2005. március 14. - 17:27
Mellesleg ha már így témánál vagyunk nem tudom az Ideglelést ki látta (ha még nem láttátok nézzétek meg. Minden videotékában megvan. Kultuszfilm. Nem sok ember képes 0$-os költségvetéssel és 3 tök ismeretlen szinésszel olyan filmet készíteni, amire garantált, hogy életed végéig emlékszel. Állat film nagyon, csak ajánlani tudom mindenkinek), de az is igaz története alapszik. Tehát az, hogy "Burkitsvillebe ment 3 fiatal, akik filmet forgattak az ottani boszorkányról és eltüntek, majd évekkel késõbb elõkerült a felvett anyag..." megtörtént eset. Bár az hülyeség amit a film sugall: hogy amit te látsz az az eredeti szallag, de állítólag a rendezõ látta már az eredeti felvételeket. Sõt ha utánanézel egy kicsit kiderül, hogy még bírósági per is volt a Blair boszorkánnyal kapcsolatban, illetve terhelõ bizonyítékokat találtak a sok eltünt emberrel kapcsolatba abban a bizonyos marylandí erdõben.
Ugye tudod, hogy ez mind része a film körüli marketingnek és egyetlen szó sem igaz belõle ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. március 14. - 13:46
A viták persze ezen voltak:D
De mindenkinek ajánlom a zenélést mert jól lehet csajozni a gitárral vagy amkármivel;)
Írta 2005. március 14. - 13:13
Mivel félegettem mindent magam körül ilyen téren ezért egyedül gitározok jelenleg de most nincs is kedvem zenekart csinálni ismeretlen emberekkel.
Majd talán õsszel.
Addig meg gyakorlás gyakorlás gyakorlás;)
Írta 2005. március 14. - 13:10
Nagyon eltévedtetek. A szerepjáték nem az a lapozgatós szar, amit azért találtak ki, hogy a hülyéknek is legyen egy "lebútított verzió". Az egy rakás szar. Látom ti igazi szerepjátékot még csak nem is láttatok (tisztelet a kivétel). Az a szerepjáték, ahol nyomultok 2-12 emberrel egy kitalált világban gyakorlatilag ugyanúgy mintha ott élnél, csak nem kell eljátszanod, hanem elég elmondani, hogy mit csinálsz éppen.
Mellesleg aki egyszer is kipróbálja az IGAZI SZEREPJÁTÉKOT, igazi játékosokkal az egybõl rákattan. Csak vigyázni kõ' vele, mert veszettûl idõigényes ám. Leültök délután játszani egy kicsit, oszt' hajanli 2-kor jösz rá, hogy már 4 órája otthon kéne lenned, de sebaj, mert ezt a kalandot ázért még befejezitek.
Mellesleg haverok nélkül tényleg nem lehet csinálni.
Ti játszotok is, Dig? Mit? Saját számokat v. feldolgoztok (mármint nem húskonzervre gondoltam ) ?
Írta 2005. március 14. - 13:01
Írta 2005. március 14. - 12:56
Írta 2005. március 14. - 12:55
no, de befogomme':
:offtopic:
Írta 2005. március 14. - 12:51
Írta 2005. március 14. - 12:44
muttertól kaptam még a múlt évezredben, valami skorpiók lápja, vagy mija vér könyvet.. 20 percig birtam olvasni az orkokat, meg trolkokat, meg morkokat,ugy hogy ne murdeljek meg, az összes ujjam bennlógott a lapok között, aztán dobj 2 kockával..ANYÁD!. egykézzel b@sztam a sarokba. :wallbange
olvassatok rendes könyveket. szerintem.