Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Írta 2006. március 06. - 07:46
Azt se felejtsd ki a tervekbõl, hogy amíg odakinn gyûjtöd az alaptõkét, összehozhat a sors olyanokkal akik miatt esetleg ott fogsz vállalkozni. Az sem lehet nehezebb, sõt...
:unia::spoko:
Írta 2006. március 05. - 15:30
Írta 2006. március 05. - 12:30
A héten fedeztem fel eme klassz hangulatú fórumot.
Világéletemben sokat bringáztam, de tavaly nyáron tekertem eddig a legtöbbet (heti 150-200 km) és most már alig várom hogy az idõ jobbra forduljon és újra mehessek a szabadba.
Írta 2006. január 08. - 20:27
Írta 2006. január 08. - 20:23
Gergõ
Írta 2006. január 07. - 07:15
Még nem teljes,de folyamatosan fejlesztem.
NÉZD MEG TE IS!
www.pedaldongolok.tar.hu
Írta 2006. január 03. - 21:28
Kinn kapcsolatba lehetne kerülni a nagykerekkel és tõlük rendelni itthonra is. Vagy amiben még komoly lehetõséget látok, az hogy ha saját nagykereskedelmet csinálnék. Egy kizárólagos forgalmazó lenni, nagyon jó cuccokat forgalmazni stb. Már csak meg kellene keresni mibõl van hiány itthon, megtalálni a megfelelõ gyártót és nyélbe ütni a dolgot… csak sajnos ez nem ilyen egyszerû.
Valahogy én is ilyenekben gondolkoztam bár nekem ez még egy kcisit meszebb van, de vigyázz én leszek a konkurencia:D
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2006. január 02. - 21:13
06 30/317-8765
Írta 2005. december 10. - 12:16
na asszem most jól bemutatkoztam... :-))))))
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. december 10. - 11:42
Megelõzésként pedig; yó 5let vmi zsíros kajával bélelni a gyomrodat ivás elött,ivás közben pedig kísérni vmi a szeszt vmi kajával,lehetõleg szénhidrátossal.Közben és utána igyál azért némi alkoholmentes cuccot is,megelõzendõ a fejfájást/kiszáradást etc.
Tjah és piák keverését csak óvatosan.
Írta 2005. december 10. - 11:32
Az utóbbi idõben egyre többet gondolkoztam azon, mit kellene kezdenem magammal, ha felnövök… így lassan 18 évesen el kell döntenem mi a sz@rral töltsem a napjaimat öreg koromig, már ha megérem. Mindjárt itt a február, be kell adni a jelentkezési lapot a fõsulira stb. Nagy álmom egy bringabolt valamint egy igényes, egyedi „kocsma”. A kocsma még oké is lenne, mert itt a környékünkön nem igazán van ilyen, így bízom benne, hogy megélne. A bicajbolt már neccesebb. Arra is lenne kereslet –szerintem –, de itt már kezdek aggódni, hogy az apróhirdetésekben is egyre több, olcsó új alkatrészt látok, hogy az emberek inkább onnan veszik meg, mintsem bejönnének egy „szakboltba”.
A fõiskola választás mindenképp a kereskedelemhez kapcsolódna. Minden arról szól manapság, ebben látom a jövõt. Megjegyzem, lehet tévesen. Azt már 10-12 éves koromban eldöntöttem, nekem nem lesz fõnököm, nekem nem fog parancsolni senki sem sõt én még dolgozni sem akarok. Ez utóbbi semmiképp sem fog beteljesülni. Ahogy idõsödõk, komolyodok, más szemmel látom a helyzetet. Tehát a fõnök nélküliséget csak saját vállalkozással lehet kiküszöbölni. A vállalkozáshoz pénz kell, amiért elõször két kézzel meg kell dolgoznom, mert szülõket nem akarom ilyennel terhelni, van elég gondjuk így is, pl. a puszta létem egy nagy küzdelem nekik… J
Hogy minél hamarabb összegyûljön a tõke, mindenképp külföldön (ausztria, németország) kell keresni munkát. A legjobb lenne egy „témába vágó” helyen tapasztalatot szerezni – egy bringaboltban. Ott ellesném a „trükköket” és átültetném a saját boltomba. Kinn kapcsolatba lehetne kerülni a nagykerekkel és tõlük rendelni itthonra is. Vagy amiben még komoly lehetõséget látok, az hogy ha saját nagykereskedelmet csinálnék. Egy kizárólagos forgalmazó lenni, nagyon jó cuccokat forgalmazni stb. Már csak meg kellene keresni mibõl van hiány itthon, megtalálni a megfelelõ gyártót és nyélbe ütni a dolgot… csak sajnos ez nem ilyen egyszerû. Sajnos.
A fenti pár sor csak úgy jött, így kissé másnaposan, 4 óra alvás után, remegõ gyomorral…
Várom az építõ jellegû kritikát, ötleteket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. november 14. - 00:20
vagyis akkor nem rémlik úgy általában, h hol töltesz még sok idõt...
mert minden más eltörpül a netezésre fordított idõd mellett és az már nem is sok
relatív
Írta 2005. november 12. - 19:38
ez honnan van vagy miez?
edit: megvan. hát szerintem az úgy folytatodik, hogy elég sokat vagyok itt és .
de már nem emlékszem mit akartam akkor épp.
Írta 2005. november 12. - 17:36
Írta 2005. november 03. - 20:06
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 03. - 20:03
Írta 2005. november 03. - 19:58
Mindegy. Hagyjuk kibontakozni, hogy okunk legyen bannoltatni...
hihehehi
újabban olyan igazakat mondasz..
Írta 2005. november 03. - 19:57
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 03. - 19:42
vayis cset
miközben nem:)
Írta 2005. november 03. - 19:29
Szevasztok!!!Remélem jó itt a társaság...
Pálesz, te szedsz valamit?
Aktuális civil