helllósziacsá mindenki gondoltam hogy bemutatkolok,csak épp nemtom h mit írjak magamról. ja!megvan gödbe lakok, és épp azon gondolkodom, hogy hányéves vagyok áá!rájöttem, csak utána kell egykicsit számolni hát tizennnégy (számszerint 14) ja és ha már itt vagyok, márpedig itt vagyok, megragadom az alkalmat, hogy +kérdezzem, mi a véleményetek a leader fox cocaine vázról? na menek csõzet ja meg az emilem/msnem:galambos.adam@gmail.com
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
vendég_adanka_*
Írta 2006. július 15. - 18:11
Írta 2006. július 07. - 10:58
Most loptak el a ket bringankat (Bp. Julius 6): 1. Kettler Aluminium Touring (Ferfi) & 2. Canyon Kraft Aluminium (Noi bringa). Hova tudom a ketto bringa kepet posztolni (ha ne talan valakinek folajalnak, hogy vissza tudjam vasarolni)? Mi mast tudtok ajanlani mielott kimondjuk a vegleges "Good Bye-t"? email:generation2k@yahoo.com 30-594-0596 : (
Írta 2006. június 17. - 12:58
Heló
Most találtam rá erre a topicra úgyhogy én is lejelentkezem:
Balatonparti kisgyerek vagyok Kb 7 éve volt az elsõ "normál" bringám egy gepida ösztelós amit kicsit fejlesztgettem amíg aztán el nem lopta valami köcsög. (ez kb. 120000-be fájt) nagyon elkeseredtem, úgyhogy eldobtam magamtól mostanáig a bringáséletet ás a Rally -a és a Kroszmotorokra koncentráltam. Mostanába eléggé felment a benya ára és énis fizikailag eltunyultam, ezért télen vettem egy KTM FR 950 et ami újrakezdéshez jónak tünt és most ezt fejlesztgetem, mert egynéhány alkatrész elég gyengének bizonyul.
Amúgy Kõröshegyen rovom az erdei köreimet és Kaposvárra járok az agrár egyetemre...
Most találtam rá erre a topicra úgyhogy én is lejelentkezem:
Balatonparti kisgyerek vagyok Kb 7 éve volt az elsõ "normál" bringám egy gepida ösztelós amit kicsit fejlesztgettem amíg aztán el nem lopta valami köcsög. (ez kb. 120000-be fájt) nagyon elkeseredtem, úgyhogy eldobtam magamtól mostanáig a bringáséletet ás a Rally -a és a Kroszmotorokra koncentráltam. Mostanába eléggé felment a benya ára és énis fizikailag eltunyultam, ezért télen vettem egy KTM FR 950 et ami újrakezdéshez jónak tünt és most ezt fejlesztgetem, mert egynéhány alkatrész elég gyengének bizonyul.
Amúgy Kõröshegyen rovom az erdei köreimet és Kaposvárra járok az agrár egyetemre...
Írta 2006. június 15. - 15:30
Írta 2006. június 15. - 12:40
Üdv a fedélzeten!
;-)
;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. június 15. - 11:26
Na helló mindenki!
Én '99- ben vettem az elsõ "montimat" (kb. tecskóbájk szerût használtan),
és elkezdtem mindenfelé járkálni vele. Azóta volt egy '99- es CrMo Magellan
Senpens építve( ill. még megvan városi betonyra átalakítva), és a mostani,
egy Ruckus. Szeretem az ilyen túraféle meneteket, élménybringázást, amikor
elindulunk a haverokkal, aztán majd csak kilyukadunk vhol. Szóval minden van
benne, tképpen endurózom (vagy ilyesmi). Miskolci lévén ált. a Bükk csúcsait
hódítom. Civilben pedig reklámgrafikusként tengetem napjaim.
Na ez vagyok én. További kellemes tekerést mindenkinek, üdv.
Én '99- ben vettem az elsõ "montimat" (kb. tecskóbájk szerût használtan),
és elkezdtem mindenfelé járkálni vele. Azóta volt egy '99- es CrMo Magellan
Senpens építve( ill. még megvan városi betonyra átalakítva), és a mostani,
egy Ruckus. Szeretem az ilyen túraféle meneteket, élménybringázást, amikor
elindulunk a haverokkal, aztán majd csak kilyukadunk vhol. Szóval minden van
benne, tképpen endurózom (vagy ilyesmi). Miskolci lévén ált. a Bükk csúcsait
hódítom. Civilben pedig reklámgrafikusként tengetem napjaim.
Na ez vagyok én. További kellemes tekerést mindenkinek, üdv.
Írta 2006. június 09. - 01:12
hát jó megfogadom a tanácsot aztán próbálkozok arrafele is!
kössz
de ha tudtok a hardball-ról valamit akkor azért írhatnátok!!
kössz
de ha tudtok a hardball-ról valamit akkor azért írhatnátok!!
Írta 2006. június 09. - 01:09
na így kell ezt valahogy..
Az elõbbi kérdésedet, pedig inkább a tech-ben tedd fel.
mondjuk ebben a topicban: http://forum.bikemag...read.php?t=2014
Az elõbbi kérdésedet, pedig inkább a tech-ben tedd fel.
mondjuk ebben a topicban: http://forum.bikemag...read.php?t=2014
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 09. - 01:06
Nem tudom hogy nekem írtad e azért magamra vettem..
szóval sziasztok még nem írrkáltam csak olvasgattam meg hírdetgettem nem több.. 19 vagyok Budán élek és szeretem a biciklizés minden formáját
szóval sziasztok még nem írrkáltam csak olvasgattam meg hírdetgettem nem több.. 19 vagyok Budán élek és szeretem a biciklizés minden formáját
Írta 2006. június 09. - 01:00
na most aztán bemutatkoztál...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2006. június 09. - 00:55
Sziasztok!
A MONGOOSE HARDBALL-ról szeretném kikérni a véleményeteket!
(mielött megvenném )
elõre is köszi.
A MONGOOSE HARDBALL-ról szeretném kikérni a véleményeteket!
(mielött megvenném )
elõre is köszi.
Írta 2006. május 25. - 11:13
Írta 2006. május 25. - 11:07
Írta 2006. május 25. - 10:55
Sziasztok!
Az elmúlt 2 évben nem nagyon volt idõm bringával foglalkozni, ugyanis idén érettségizem és ez sajnos elég sok idõt elvitt és elvisz még most is.
Ellenben ez a macera június végére véget ér és ismét szeretnék gurulni.
Problémám annyi - 1 de mindent vivõ - hogy kellene egy új bringa...
Tudnátok segíteni, hogy induljak neki?
Gondolok itt arra, hogy kész kerékpárt vegyek, vagy tegyek egyet össze; mire kell feltétlenül figyelni, stb.
Elõre is köszönöm
Üdv
Az elmúlt 2 évben nem nagyon volt idõm bringával foglalkozni, ugyanis idén érettségizem és ez sajnos elég sok idõt elvitt és elvisz még most is.
Ellenben ez a macera június végére véget ér és ismét szeretnék gurulni.
Problémám annyi - 1 de mindent vivõ - hogy kellene egy új bringa...
Tudnátok segíteni, hogy induljak neki?
Gondolok itt arra, hogy kész kerékpárt vegyek, vagy tegyek egyet össze; mire kell feltétlenül figyelni, stb.
Elõre is köszönöm
Üdv
. . . : : : JAR-JAR : : : . . .
Írta 2006. május 11. - 16:43
volt egy pesti albérlõtársam, aki mûmen-t végzett veszprémben, de még valamikor 2003-ban azt hiszem...
Nem rossz egyébként. Nekem tetszik (mármint a szak).
Csináltam még Info-t 2 évig elõtte de nem tetszett így nem is tanultam ezért is tartott 2 évig.
Szóval már elméletileg végznem kellett volna.
De suli Rulez.
Munka Sucks.
Írta 2006. május 11. - 14:33
volt egy pesti albérlõtársam, aki mûmen-t végzett veszprémben, de még valamikor 2003-ban azt hiszem...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 11. - 13:49
Sziasztok!
Bemutakoznék én is.
Már egy ideje regelve vagyok de többnyire csak olvasni szoktam.
Nos 93 óta bringázok rendszeresen, elõtte volt BMX-nek tûnõ tárgyam meg Tacskóm.
Szóval eleinte csak CC-ztem 93,94-ben az összes cc futamot lenyomtam.
Mostanába ilyen frírájd szerû dolgokat csinálok persze szolidan, mert 2 hónapja mûtötték meg a térdem (keresztszalag-szakadás).
Eddigi cangák:
Pro Fun - vmi TY20-as hulladék (a váz még mindig megvan) a családban csak úgy hívjuk: A Zöld
aztán Gepida Sirmium - emelt láncvillás
GT Tequesta - piros full stx-el
majd Scott Boulder - jó könnyû kis gép volt
most GT Ruckus - és igen, nemsoká fullosan "kész" lesz.
Most a barátnõmnek építek egy gépet Merida vázból. Gyönyörû Répa Designs festése lesz ha minden jól megy.
Amúgy a Pannon Egyetem (Veszprémi Egyetem) hallgatója vagyok, 4ed éves Mûszaki Menedzser. WOW.
Ja meg itt is dolgozom a Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottságában.
Na ennyit rólam röviden.
Sziasztok és mindenkinek jó és sok bringázást kívánok!
BIKE IS LIFE
Jezso
Bemutakoznék én is.
Már egy ideje regelve vagyok de többnyire csak olvasni szoktam.
Nos 93 óta bringázok rendszeresen, elõtte volt BMX-nek tûnõ tárgyam meg Tacskóm.
Szóval eleinte csak CC-ztem 93,94-ben az összes cc futamot lenyomtam.
Mostanába ilyen frírájd szerû dolgokat csinálok persze szolidan, mert 2 hónapja mûtötték meg a térdem (keresztszalag-szakadás).
Eddigi cangák:
Pro Fun - vmi TY20-as hulladék (a váz még mindig megvan) a családban csak úgy hívjuk: A Zöld
aztán Gepida Sirmium - emelt láncvillás
GT Tequesta - piros full stx-el
majd Scott Boulder - jó könnyû kis gép volt
most GT Ruckus - és igen, nemsoká fullosan "kész" lesz.
Most a barátnõmnek építek egy gépet Merida vázból. Gyönyörû Répa Designs festése lesz ha minden jól megy.
Amúgy a Pannon Egyetem (Veszprémi Egyetem) hallgatója vagyok, 4ed éves Mûszaki Menedzser. WOW.
Ja meg itt is dolgozom a Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottságában.
Na ennyit rólam röviden.
Sziasztok és mindenkinek jó és sok bringázást kívánok!
BIKE IS LIFE
Jezso
Írta 2006. április 20. - 14:43
Sziasztok, gondoltam én is írok magamról. Circa 1 éve kezdtem újból bringázni (circa 12-13 évesen tekertem utoljára), épp most van folyamatban egy komolyabb dh gép megvétele, elõtte egy kezdõ hegyi bringám volt. Haverokkal fõleg a fogassal járkálunk fel mostanában és próbálgatjuk a nekünk (kezdõknek) még vállalható dh-s pályákat, több-kevesebb sikerrel
Azért határoztam új bringa mellett, mert a jelenlegit féltem az ilyen tereptõl, egy-egy ride után nem keveset kell szerelni a gépen, hogy újra használható legyen Szóval nem sajnálom magamat, de egy-egy keményebb földetérés után az elsõ a bringa állapotfelmérése...
Egyébként "civilben" a piros mobilcégnél dolgozom, informatikával foglalkozom. Most 22 vagyok, 18 éves koromig aktívan görkoriztam, versenyek, mindenféle, és persze ott is downhill Remélem hamar sikerül haverokat szerezni, apropó, ha "pályaépítéshez-rekonstrukcióhoz" ismét szükség lenne segítõ kézre - szóljatok ..
Azért határoztam új bringa mellett, mert a jelenlegit féltem az ilyen tereptõl, egy-egy ride után nem keveset kell szerelni a gépen, hogy újra használható legyen Szóval nem sajnálom magamat, de egy-egy keményebb földetérés után az elsõ a bringa állapotfelmérése...
Egyébként "civilben" a piros mobilcégnél dolgozom, informatikával foglalkozom. Most 22 vagyok, 18 éves koromig aktívan görkoriztam, versenyek, mindenféle, és persze ott is downhill Remélem hamar sikerül haverokat szerezni, apropó, ha "pályaépítéshez-rekonstrukcióhoz" ismét szükség lenne segítõ kézre - szóljatok ..
Írta 2006. április 18. - 21:22
Hali, Joeblack, hát persze, hogy emlékszünk rád, nem felejtettem el azt a stuffz talit.
Schnelltomas: de mért csak 70 éves korodig? Tavaly egy 75 éves emberrel tekertem együtt egy külföldi maratonon. Igaz idén meghalt, de szerintem lehet tovább is bírni! Most olvastam pl.egy cikket, hogy a japánok milyen sokáig élnek (nem ritka a 105 sem ) és hogy miért.
Rmx rider: hát Belgiumban lesz is esélyed egy Ferrarira!
Schnelltomas: de mért csak 70 éves korodig? Tavaly egy 75 éves emberrel tekertem együtt egy külföldi maratonon. Igaz idén meghalt, de szerintem lehet tovább is bírni! Most olvastam pl.egy cikket, hogy a japánok milyen sokáig élnek (nem ritka a 105 sem ) és hogy miért.
Rmx rider: hát Belgiumban lesz is esélyed egy Ferrarira!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. április 16. - 21:12
Soha ne válj meg tõle,ha már nincs szügséged rá akkor se inkább építs belõle városit vagy single speedet örökké bánnád és használtan amugy sem ér sokat.
Inkább sporolj egy picit tovább,minden bringás coool.
.
Inkább sporolj egy picit tovább,minden bringás coool.
.