Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
fõleg a bicajban vagyok lelkes és fõleg ha fórumozok:D és fõleg ha kérdezni kell!!!

bocs de ezt most nem hagyhattam ki:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ezt a képet apumnak is küldöm :) Maró vagy szikraforgácsoló géppel nincs hasonló képed ? :)

Derék dolognak tartom, hogy ezt leírta, ráadásul nagyon lelkesnek tûnik a hobbijaiban, ami sosem baj.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem egy 12 egy tucat gyerök :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
basszus enté má vagy fél órája röhögök ezen a képen:D:D:D
kitettem msnre...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
CJ, most már mindent értek... :)

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

...a Gépipariba járok gépész szarkra.
...másik hobbim a csirketenyésztés(nem röhög:D).

Camping Joe-nak szeretettel :)
http://blogs.kelolan..._photo_blog.JPG

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Kell az nekünk? :D ;)

háááttt;)
valaki már tudja mien hülye vagyok de vannak nekem ám fontos értékeim is...:D

de ha már így belekezdtem,
Tamás vagyok, 14 múltam, Szolnokon(Szandaszõlõs)lakom,a Gépipariba járok gépész szarkra. Kb 2 éve bringázok, meg úszok és futok. 8 éve néptáncolok, hála ennek már sok helyen voltam külföldön a fesztiválok alkalmával.(és sok sok helyes csajjak ismerkedtem meg:P). Kiskorom óta imádom az autókat, de sose mernék vezetni egyet sem...Kb amióta tudok beszélni azóta szeretem õket. Apukámnak hála a motorokért is odavagyok.A bringázás mellett a másik hobbim a csirketenyésztés(nem röhög:D).Már a csirkéket is nagyon pici korom óta szeretem, amikor nekünk nem volt csirkénk, csak a szomszéd kerítésénél lehetett végni a hajam, ahol tudtam a zöldet vágni a csirkéknek.Aztán kb 8 éves voltam amikor építettünk apával egy tyúkólat. Azóta már sok fajta járt az udvaron, egykettõ tenyésztése kudarcba fulladt, de NAGYON SZERETEM CSINÁLNI!Konzultálok mindig a szandai csirketenyésztõkkel, hogy mikor megyünk Monorra az állatvásárra, tojást csereberélek, kakast viszek fedeztetni, kotlóst kérek, szóval fél életem...
Tudni kell még rólam hogy néha nehéz a felfogásom, de nagyon kedves és jószándékú gyerek vagyok. És jó társaság(ezeket nem én mondtam...)
nah ennyi én mentem aludni kikészített a mûszaki rajz...pápá

bogaras

bogaras

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!

Tomi vagyok Nyíregyházáról, ma regisztráltam.
Cruiser kerékpárt szeretnék, most a terepfelmérés és szimatolás stádiumában vagyok. Jelenleg egy Atala X-Bike-al tekerek (ha tekerek) :)
Ha cruiserekkel bárkinek van tapasztalata, szívesen várom!
Legjobbakat!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Túrákat például itt találhatsz: http://forum.bikemag...t=1774&page=125

sfs78

sfs78

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok Norbi vagyok,most léptem be a fórumra.Keresek társakat edzésekhez
esetleg túrázáshoz.Kb az alapoktól kell kezdenem de,ha van társaság akikhez
csatlakozhatnék azt örömmel venném.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

hmm már nekem is lökni kéne egy bemutatkozást...ideje lenne:S

Kell az nekünk? :D ;)

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Mondom sorban. Középiskolában autószerelõnek tanultam Mátyásföldön, amihez másodévben hozzácsapták az autóvillamossági szerelõ szakot is, de sajnos maximum egy jól értesült taxis szinvonalát ütöm meg. Ugyanis 1998-ban még mindig a Zsuk futómûveket állítgattuk a suliban (és sajnos minden fontosabb volt a tanulásnál), a kihelyezett gyakorlati helyemen meg szerelés helyett csupán a szakma kiskapuit ismerhettem meg (lásd a márkaszervízek becsületes szerelõit). Ellenben akkoriban egy komplett Trabi motorcsere megvolt tíz perc alatt. Autószerelõi karrierem 2 hónapig tartott a BKV Récsei garázsának szerelõaknáiban (pont ott ahol most egy bringásbolt van), ott aztán voltak arcok, 10-bõl 8 masszív alkoholista és reggelire fõzték a bográcsgúlyást... Aztán komolyan el kellett gondolkodni a folytatáson, mert ez nem mehetett tovább, még végállomásnak is rossz. Elmentem egy fotólaborba melózni 19 évesen, volt már hozzá közöm, úgyhogy innen egyenes út vezetett a gödörbõl való szabadulásként tekintett fényképész szakmunkásvizsgáig, ahol kitünõen végeztem, tanáraim tehetségesnek tartottak. Elsõsorban hobbiként tekintettem erre, mert inkább magamnak szerettem fényképezni olyan dolgokat amikhez az alkalmazott fotográfiának köze sincs. De természetesen mint munka az alkalmazott fotográfia tökéletes pénzkeresési alternatíva, ebbõl már meg lehetett volna élni, csakhogy naív voltam, hiszen sok pénz kell egy vállalkozás beinditásához, alkalmazottként senkit nem foglalkoztatnak, és rengeteg az önjelölt szakbarbár. Aztán jött a digitális kor, a szakbarbárok letolták az árakat és elegem lett az egészbõl, maradt a saját örömömre való fotózás. Továbbra is fotólaborban dolgoztam, csak máshol. Jött egy ajánlat: x barátom y ismerõse elhintette, hogy az a televízió ahol õ volt koordinációs igazgató, alkalmaznának mint kameraman, amennyiben lenne róla papírom. Megbeszéltük, bíztam benne, megcsináltam (kb. 600 óra és 200ezer forintom), ismét jó eredménnyel. De természetesen mindenféle baromságra hivatkozva visszakozott, megetetett mint egy idiótát, rohadt zabos voltam. Elmentem a TV2-tõl kezdve a Szív televízióig mindenhová, de sehol nem voltak hajlandóak alkalmazni még fizetés nélkül sem. Most is fotólaborban dolgozom, és itt a váltás ideje ismét. Fõsulira azért nem mentem mert nem tanultam jól, pocsék lett az érettségim. Mondhattam volna azt is hogy autószerelõ, autóvillamossági szerelõ, fényképész, kameraman, segédoperatõr. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Üdv!

Mi az a négy szakma, ha már említed?

így van. szeretjük kihasználni a fórumosok esetleges tudását, elõnyös dolgait...Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Sziasztok!

Totya vagyok. 28 éves, 4 szakmával

Üdv!

Mi az a négy szakma, ha már említed?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ne fogd vissza magad!
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hmm már nekem is lökni kéne egy bemutatkozást...ideje lenne:S

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Sziasztok!

Totya vagyok. 28 éves, 4 szakmával és érettségivel. Már egy ideje regisztráltam magamat a fórumon, elsõsorban azért, hogy ügyes bajos kérdéseimmel zaklassam néha a tisztelt társaságot. Most érkezett el az ideje az aktív részvételnek azt hiszem, mivel összes kerékpáros ismerõsömnek egyéb családi és egyetemi elfoglaltságai miatt egyre kevesebb ideje jut a bringázásra. Elsõsorban túrázni szeretek, városban féltem a seggemet, de ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül. Nem zabálom a kilómétereket, az átlag 70-80 km-es túra az én profilom. Évente körülbelül olyan 1200 kilómétert tekerhetek. Következõ dolgom a fórumon, azonos edzettségü épkézláb túratársakat keresni a Pilisbe.

Minden jót és szép estét mindenkinek!

http://pix.bikemag.h...203340&cat=3115

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
páromnak is van bicója, csak õ nem zúgott úgy bele ebbe az egészbe, mint én. de szerencsére van neki is költséges hobbija (dobermannozunk), így amikor neki(k) veszünk valamit, akkor én is veszek valami a bringára :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Az én feleségem hülyeségnek tartja a bicajozást, ezért nem is ad rá pénztot. De én kicselezem!! hi-hi

Azért ez így" húzós" lehet.
Szerencsére az én párom "bringa-párti" és persze saját kerékpárral nyomja.
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Az én feleségem hülyeségnek tartja a bicajozást, ezért nem is ad rá pénztot. De én kicselezem!! hi-hi