Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aneszto ize??!

hu doki!
tok meno! :-))

ezentul igy foglak szolitani ;-)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Üdv!
Nevem a MASH címû amerikai filmbõl kölcsönzõdött, csak ott a fogászt hívták így. Én meg aneszteziológus meg intenzíves dokiként szórakozom a sorssal. (szerencsés vagyok: a munkámat nagyon szeretem)Tudván, hogy nem lehet kibabrálni a véggel, de bízva, hogy hátha most sikerül. És néha tényleg...

Ált. iskolás koromban nagy kerékpárfoci-csatákat vívtunk, majd áttértem országútira, mert apám - aki szintén kerekezett versenyszerûen - átadta bringáját és a lelkesedését. A középiskola az országút bûvöletében telt.
Egyetem: bicikli alig. És most, pár éve, ismét. CC, és ismét kacsingatok oút felé is.
Jelenleg egy Magellán Crater acél vázzal, de tervem egy megbízható össztelós, valamint egy oúti is. És hadd szóljon. Remekül elvagyok egyedül is a nyeregben, de jelenleg mélységes depresszioban fetrengek - vagy inkább válságban...Igyekszem kilábalni, amint csak lehet.
Tavaly júniusban vettem egy Bikkmakkot, azóta olvasom, és a forumot is látogatom. Lehet hogy szégyen, de tetszik.

Kérdés van? Nincs? Akkor nyomás. És ne aggódj, mert Nemfáááj...!

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Csákó!
Bocs hogy nem írtam, de osztálykiránduláson voltunk.
Nagyon örülök neki, hogy hirtelen ilyen sok ismerõs akadt. Én pár évvel fiatalabb vagyok mint ti. A bicajozás nemhiszem hogy összejön. Nem túl biztonságos most a bringa.

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
az én fotómat a tablóra se engedték feltenni....(nem véletlen a jeti becenév)nekünk egy piramis van rajta-(marha drágán lehetett megnézni annnak idején! ;D)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Csavar!

Én is miskolci vagyok, szívesen csatlakozok egy jó kis tekeréshez CC üzemmódban!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ugyan igy 5 ev mulva visszagondolva nem gaz! ;-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
uristen...
nem lehet vmi jo kesobb (pl. 10 ev mulva) arra gondolni,h a tablon egy husdaralo van... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na hallod a tablo egy husdaralot mutat!
es mi esunk ki belole.
nana, hogy egy husboltban volt kiallitva! :-)
egyebkent csunyabb vagyok, mint a kepen

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Ilyen csapzott fejjjel egy tablón??? ;D ;D ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szevasz!
keresd meg a tablomat a muhelyben! ;-)
laszlo lorand

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Csákány! Én még kezdõ vagyok itt szóval bemutatkoznék én is.
Gábor a becsületes nevem. Miskolci vaygok és az Andrássy Gyula Mûszaki szakközép 2. osztályába gépész szakra járok. A bicajozás a mániám meg a kosarazás. Alig ismerek miskolci bringásokat, szóval jó lenne ha írnátok miskolciak, vagy akárki.

djgrabovszky

djgrabovszky

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Na, ha már felfedeztem ezt a topikot, én is bemutatkozom. A tisztes nevem Viktor, a bpi Fazékba járok (Fazekas Mihály Fõvárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium), nem vagyok cés és erre büszke lehetek (bocs cések!). Az A osztályt választottam, azaz a jogi karra készülök, most 3.-ba járok. kb 2 évvel ezelõtt szerettem ismét bele a bringákba (azelõtt csak hobbisként nyomtam, todjátok, kertváros, nagymamánál, ilyesmi), de mostmár a technikai oldala is érdekel az egésznek, nem csak az akció.

freeride: ismerlek, melyik oszt-ba jársz?
kala, Andix, érdekel, kik vagytok...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Tom: gondolom az elsõ tárcsa miatt kérded.
Az egy saját gyártmány.
Sajna nem tudom használni mert 160-as de azért jól néz ki ;D

Ja ez meg én lennék:
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ÁÁÁ!Ez nagyon durva!
Ha jók lesztek,kaptok tõlem egy képletet,amivel a pí bármennyiedik számjegyét meg lehet határozni ;) :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én nem tudom fejbõl viszont ha érdekel az elsõ 400millió jegy akkor itt letöltheted ;)

freeride

freeride

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Mondom, hogy nem a matektagra járok >:(
De elítélem azokat, akik szidják õket ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Andix,Fr;legalább tudjátok fejbõl a pí elsõ 100 számjegyét? ;)

freeride

freeride

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Nem is vagyok kocka, kikérem magamnak >:( >:( >:(

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Sala: milyen feked van?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Na én is csatlakoznék.
Salamon András vagyok.1980-ban születtem Zalaegerszegen.Gépész sulit végeztem 1994-1999-ig azóta melózok.Igaz már az ötödik melóhelymen.Dolgoztam a CSekénél is igaz csak 3 hetet:(
A montizással 1995 óta foglalkozom,elsõ bicajom egy használt trek 8000 Shx volt.Az elsõ idökben a CC-ért voltam meghalva de mostanában a divatos freeride felé húz a szivem.Az új bicómat még csak szokom de nagyon megvagyok vele elégedve.
Képek a bicómról.
Szeretnék végre már személyesen is találkozni néhányotokkal amire a caprine maratonon remélem sor kerül.
Ez lennék én:Feltöltött kép
Na most csak ennyi.
Üdv.