Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Please log in to reply
1112 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D most már csak egy kérdésem lenne doktor úr:
-hogy jön ide Ace Ventura? ::)
;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hogy egy naccerû klasszikust idézzek: "LEEE LEHEEEET ZIZZZENNNI A SSSSÉRÓÓÓMMMRÓÓL!" Aki megfejti, hogy kitõl e gondolat, az meg is érdemli..a jutalmat..

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

'jenõ azé' te sem panaszkodhatsz ;) ;D

Kár, mert szerettem volna kicsit... :P

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts
kálmán 16 éves budapesti tanuló vagyok. A versenyre 2 éves mongoose bicikilm kísért el

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
savanyugabi csak poénkodtam :)
'jenõ azé' te sem panaszkodhatsz ;) ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

ez a savanyugabi ez nem piskóta

Persze, hogy nem piskóta - hiszen Eczet!
jenõ - aki már (majdnem) _mindent_ tud ;D ;D ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jóvannna...
a biciklimre is ez van feliratozva. Nem lehet mindneki Kis Pál ...és a torz.. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
ez a savanyugabi ez nem piskóta

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
azé' savanyú, mer' cukor? ::)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
üdv..

Gábor lennék, jelenleg a mér'fájapöcsöm, ha rossznyereggel bicig/???/lizem? topicba' kezdtem bele. Putnokon élek, de jelenleg Gyöngyösön Polg.szolg-os vagyok a fõiskolán-ahol tavaly végeztem. Igy OK, mer' 7végén Otthon MTB -Bükk, hét közben Mátra-országuti...
by

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Ha már elõkerült. Íme fórumotok lelkes moderátoraiból 2 példány: ;D

http://kep.tar.hu/be.../pic2534768.jpg

http://kep.tar.hu/be.../pic2534819.jpg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Emi. ;D ;D ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
ÓÓ... Hogy lemaradtam mostanában a hozzászólások számában. ;D

Hamár ide írok, csak, hogy ne legyen off:
Leérettségiztem (kítûnõre 8) ), úgyhogy jövõre irány az infó. :D

ata99

ata99

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sándor vagyok...Jókai Mór u 17 szám alatti lakoss..és...mikó??? ;D ;D ;D

Tót Aladár vagyok, a szakmám mosógépszerelõ. 47 éve foglalkozom mosógépek javításával, de a Calgont ajánlom mindenkinek.. ;D ;D ;D

Nah igazsibú én még tanuló/munkásember vagyok, ami annyit tesz hogy még a szakma után beiratkoztam 1 esti érettségire (vajon minek??!! :o)
és emellett dolgozom is...Tehát most érettségi-közelében vagyok, de kevés eséllyem van rá hogy ténylegesen befejezem ezt az évet min. 5 bukással >:( Pedig asszittem hogy itt sem kell tanulni, mint a szakközépben, de most így a végén rájöttem hogy tévedtem ;D
A bringámmal mindenfélét csinálok, kivéve dh.Vagyis ugratgatás, bicajozás mindenfele, stb..

rix

rix

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Szasz mindenki!

Én vagyok a Beck Rix.
Fõfoglalkozásban websiteokat álmodunk és csinálunk a haverral. Tökös sw-t fejlesztgetünk már évek óta amivel meg lehet hajtani az ilyen portálokat mint ez is és a tulaj matat6ja ezerrel. (Pár nagyobbat csináltunk is vele.)
Nomeg persze minden ami computer...

Amióta az eszemet tudom megy a sport. Öttusával kezdtem majd lettem hosszútávfutó majd miután már vénnek ítéltettem - úgy 17 évesen - maradt a konditerem. És ez a mai napig meg is maradt.
Most 35 vagyok - állítólag - de ez szerintem hülyeség...
Ezt abból is gondolom, hogy év elején mikor megvettem a kerómat, mint egy gyerek, kicsit megõrültem...hiányzott az aerob mozgás.
Tizenévesen sokat tekertem ugyan de azt az élményt amit a terepen hajtás hozott, korábban nem is álmodtam. Közel 20 évvel ezelõtt azért mások voltak a bringák. Egy jó szputnyikot lehetett irígyelni rendesen... ;)

Nõs vagyok, egy 9 éves lányom van és egy másik bringás kiscsaj aki augusztusban érkezik.

Most picit pihenek mert három hete - mondhatni kapásból - szarrá törtem az alkaromat és várhatóan még 2 hónapig semmise... :-\
(pech volt)
Mindenesetre jól össze vagyok lemezelve így legalább nem kellett gipsz. ;)
Napról-napra jobb - hála Istennek - így hétfõn legalább már át tudtam magam mozgatni a teremben.

Viszont hihetetlenül hiányzik a kerózás, itt Hidegkúton és környékén csodálatos erdõk vannak.

Imádom a jó zenét (Sting, Peter Gabriel, Michael Franks, régi Genesis, a Cool Jazz, Red Hot Chili, Jamy Roquai és sorolhatnám) és hiszek Istenben.

És jól érzem magam ezen a siteon... :)

Csákó!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
HellóBelló!Tetszik ez a bemutatós!Bele kezdek
Márió vagyok Pécsrõl!16 éves leszek az idén,
eddig általánosba jártam,mostmár lassan megvan a gimi elsõ!Ha asszonypajtás segít nem!!De lehet jövõre még gyakorolhatom!
Általába egyedül szoktam biciglizni,néha a barátnõm is jön!(Asszonykát áldja meg az Isten!)
Olyan túrázzunk a szalkalom géppel típus vagyok!
Nagyon jó erõnlétiedzés a 2,7es külsõkkel túrázni,ajánlom mindenkinek!;>
Kábé ennyi!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
erzem, hogy kell csinalnom egy nacit amin hatul rajta van a behajtani tilos tabla!!!!
:-))))

koszike!!!!

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....dub-dub-dubi-dubi-du....
-csináltam egy kis romantikus zenét nektek! ;D
(így sokkal +hittebb nem? ;D)
-ne is zavartassátok magatokat! ;) ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
huh de meleg lett itt hirtelen!

a bringamat meg szallitom atepitesre! :-)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Na ne má', Lor!!
Ne hívj izének, meg tok meno-nek se! Inkább menõ töknek. :D
De mind jobb,mint a doki.
És ezt is felejtsd el, mert ez esetben kénytelen leszek komoly házassági ajánlatokkal bombázni Téged, és erre felszólítom a többieket is. ::)
Ezenkívül bringádra csomagtartót, irányjelzõt, magnós rádiót (sztereo!!), díszeket, dudát, fityagõket aggatok. És a kormánymarkolat egy nagy fehér valódi gyapjúval borított fogantyú lesz. (tényleg láttam ilyen jármûvet).
Na amíg ezt megemészted, addig is tisztelettel maradtam:
Nemfáj .

U.i.: puszika, Lor-cica! :o :o :o :o :o :o
(kegytelen lenne, mi???)
Na, szia. :)