Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Posted 2005. March 14. - 12:17
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2005. March 14. - 11:50
Neked van Kataklysm? Melyik? Össze akarom szedni az összeset, de nekem csak három albumom van....:cry:
A Láncfûrészes mészárlást nem beteg emberek csinálták...pontosabban csak EGY beteg ember csinálta. Ugyanis ez egy megtörtént eset. Állítólag tényleg volt egy pszichopta állat, akki Texas államban legyilkolt egy csomó fiatalt a kis benzines Stihl-jével. Melleselg ez már kb. a 9 000 000. feldolgozása a sztorinak.
Mellesleg ha már így témánál vagyunk nem tudom az Ideglelést ki látta (ha még nem láttátok nézzétek meg. Minden videotékában megvan. Kultuszfilm. Nem sok ember képes 0$-os költségvetéssel és 3 tök ismeretlen szinésszel olyan filmet készíteni, amire garantált, hogy életed végéig emlékszel. Állat film nagyon, csak ajánlani tudom mindenkinek), de az is igaz története alapszik. Tehát az, hogy "Burkitsvillebe ment 3 fiatal, akik filmet forgattak az ottani boszorkányról és eltüntek, majd évekkel késõbb elõkerült a felvett anyag..." megtörtént eset. Bár az hülyeség amit a film sugall: hogy amit te látsz az az eredeti szallag, de állítólag a rendezõ látta már az eredeti felvételeket. Sõt ha utánanézel egy kicsit kiderül, hogy még bírósági per is volt a Blair boszorkánnyal kapcsolatban, illetve terhelõ bizonyítékokat találtak a sok eltünt emberrel kapcsolatba abban a bizonyos marylandí erdõben.
Ja, majd elfelejtettem leírni milyen könyveket szeretek. Mond még manapság valakinek valamit az, hogy M.A.G.U.S.? Tudjátok, a magyar szerepjáték. Ja, azt se tudjátok mi az a szerepjáték, mert csak a gép elõtt tespedtek egész nap? Akkor bújjatok el a sunyiba! A szerepjáték a 3. legjobb dolog az életben (Number 1: Girls, Number 2: Bikes).
Posted 2005. March 11. - 23:52
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Posted 2005. March 11. - 20:34
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2005. March 11. - 20:31
Nos, gondoltam van már vagy 30 hozzászólásom (csak hétvégente tudok internetközelben lenni és ezért nem írok ide annyit amennyit szeretnék) én is leírom kit rejt ez a beteg név valójában.
Ja, a név. Nos, én bár nem vagyok egyfajta "jókisfiú", de a rossz magaviseletem mellett megfér a jó tanulmányi eredmény is. Így a haverok a "stréber" jegyeim (bár mostanába egyre több csákányt kapok - lehet kevesebbet kéne bringázni és többet tanulni. Áááááá, mikor leírtam már tudtam, hopgy ez butaság is lenne )miatt elneveztek "szorgalmas kis mosómedvének". Gondoltam fõ a változatosság, így kicsit átdolgoztam ezt a nevet...így született meg ez a beteg Nick (bár ez nicknek kicsit hosszú).
Egyébként Miskolcon a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban tanulok (16 éves vagyok - másodikos gimis). Emberek félre a sztereotípiákat...ez bár katolikus iskola, de -mint azt mindenki tudja- a tiltással az embver csak az ellenkezõjét éri el. Szal ide is elég súlyos arcok járnak...hiába, õk a barátaim:) .
Látom a lábatokon, hogy nem hisztek nekem, ezért leírom (bizonyatás ként), hogy milyen zenét szeretek. Szóval én olyan muzsikákat hallgatok, amire az épeszû ember azt mondja, hogy õrült hörgés. Igen, én igazi metal fan vagyok (fõleg black- és death-metal), aki vérbeli csontreszelõs-csecsemõkaszálós-vérhányós metált hallgat.De a rockot és pnukot sem vetem meg. Csak néhány példa a kedvenceim közül (nem mintha bárki is ismerné õket) : Cradle of Filth(elég híres. Errõl még tán' hallotattok is), Kataklysm (a kedvencem - az abszolút csúcs - kb. 2 perc mire fölfedezi benne az ember a dallamot ), Cannibal Corpse(õk sem éppen nagy "ritmusbarátok") és hasonlók. Hiába, "beszédes" neveik vannak ezeknek az együtteseknek...már aki beszéli ez englisch-t.
Melleselg teljesen átlagos srác vagyok. Úgy értem nem látszik rajtam, hogy ilyesmikre alszok el (nincs bakancsom, nincs bõrdzsekim, és nem lógnak borotvapengék a gatyámról - külsõre úgy nézek ki mintha nem is hallgatnék zenét).És az sem látszik rajtam, hogy néha fék nélkül ugrálok a Bükkben a "dörtökön" (na jó, ilyen még csak egyszer volt, de ez is sokat elárul rólam....).
Hobbim a bringázás (gondoltátok volna ?). Hogy milyen stílusban nyomom ? DIRT/STREET (ez nem kérdés). Bringa ? Jelenleg egy betonmerev(Magellan CroMo merevvvila) Mali Viper-el, de ha valaki végre megvenné már, akkor építhetném az új dirt-babát.
Filmek: Fûrész (csak, hogy írjak egy olyan filmet, amit még ti is meg tudtok most nézni a moziba), Ideglelés, Texasi Láncfûrészes Mészárlás (This is the ultimate film!!!!!!!) és a Hullajó ("kultfilm", mégis kevesen ismerik). Asszem ez is sokat elárul a lelkivilágomról. Melleselg kevés olyan horro van amit ne láttam volna zsenge korom ellenére (a haverral gyakran járunk a videotékába).
Ja, rossz szioksáom, hogy sokat pofázok, bár asszem' ezt már nem kell magyarázni....Ahoy, majd elfelejtettem és is matekfaktos vagyok......
Posted 2005. February 20. - 22:46
Pedig elég rendesen szétnéztem, de nem találtam korábban semmit/senkit szegedit. Furcsa is volt...
...hát de mondom biztos a domborzat...francokat!
üdv
**themo**
Posted 2005. February 20. - 20:36
Bár szegediek biztos hogy nem sokan vannak, de ha valaki akad, az írjon nekem azonnal! ;D
bár én nem vagyok szegedi, de kukkants be ide:
http://forum.bikemag...read.php?t=1447
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. February 19. - 23:26
ha már veszitek a fáradtságot, hogy bemutatkozzatok (welcome!) akkor az adatlapot is kitölthetitek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 19. - 23:09
utóirat vége.
üdv:
**thaemo**
Posted 2005. February 19. - 23:00
Thaemo vagyok. Themo, Temo, ..., volt már pár nevem. Ebbe a fórumba nemrég regisztráltam, bár már majd 3 hónapja olvasom nap mint nap a post-okat.
Évek óta biciklizek (csakis monti ) és már rég nagyon megszerettem. Hogy mit imádok benne, azt sajnos nem tudom megfogalmazni, de szerintem nem vagyok egyedül . Egy biztos: "még a WC-re is bicóval megyek". Majdnem mindig egyedül voltam, lehet ezért nem pörögtem jobban bele a bicózásba.
Kicsit nehezebb dolgom van az erdei és hegyi biciklizéssel kapcsolatban (amilyen kevésszer volt benne részem, annyira imádom), mivel szegedi vagyok.
Eddig is rengeteget bicóztam, 1-2 héten belül veszek egy Caprine Revenge-t, amely egy Caprine Team vázra lesz építve (még több bicó ). Úgy látom, rengeteg rendezvény van az országban, mindenfele. Terveztem hogy komolyabban eljárok az ilyen pörgésekre, esetleg versenyekre.
Eddig egy Cheyenne Mistangom volt kicsit feltuningolva, 3 évet használtam és nagyon szerettem. Annyira a szívemhez nõtt, hogy nem vagyok hajlandó eladni
Szóval BIKE 4 EVER, és üdvözlet mindekinek!
üdv:
**thaemo**
Posted 2005. February 18. - 20:59
Posted 2005. February 17. - 12:30
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 17. - 08:21
Posted 2005. February 17. - 01:40
Az aláírásom WaNNaRidE, a nevem Péter. Gimis koromban sokat bringáztam, majd kimaradt egy (jó) pár év, de tavaly ismét kedvet kaptam ezen remek hobbihoz. Vettem egy bringát, tekertem sokat, de hasonló érdeklõdésû társaság hiányában nem volt az igazi. Hogy mit keresek itt? Egy olyan társaságot, akikkel el tudnék menni tekerni egy jót, akik motivációt jelentenének, hogy jobb legyek, akiktõl tanulni lehet. Egy csapatot, akikkel lehetne menni mindenféle rendezvényre, illetve a hazai (és külföldi) maratonok nagy részére.
Remélem a Livestrong topik jó "entrée" volt a bemutatkozásom elõtt, de most végre erre is sor került.
Posted 2005. February 02. - 17:06
na azért nem kell félteni a Kirit, nagy májer õ fizikából...
vendéglátóipari egység meg szigorúan suli után:)
Posted 2005. February 02. - 00:20
a kisgyerek meg a részeg a hajléktalan mindig igazat mond!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 01. - 20:35
ajjaj...alapot aznap reggel a közeli IV. kategóriájú önkiszolgáló egységben lehet szerezni jól;)
de mindezek elõtt az érdemi tudási alapot
Posted 2005. February 01. - 20:31
Posted 2005. February 01. - 20:27
Posted 2005. February 01. - 20:14
kiri vagyok, 17 éves, Csepelen lakom (azámajóhely:D). Általában nem sokat vagyok itthon de ha mégis, akkor nagyrészt olvasok, zenét hallgatok gépen ilyesmi. Nyáron ehhez jön még ugye a bicaj (milyen meglepõ)
Bár amint az a hozzászólásaim számán is látszik (8 v mennyi?) õsrégi fórumozó vagyok, u h nemis nagyon kell bemutatkoznom:D
Hobbim jelenleg az hogy el kéne döntenem h menjek-e elõrehozott érettségire:)