Naszóval, gyõri, 29éves hímnemû nõs egyed.
A komolyabb tekerést 14évesen kezdtem, egy gyõr-siófok (~130km) túrával, eléggé elfáradtam:-))) de lentvoltam 7óra alatt a csepel apolló 10sebességes hiperszuper versenybringámmal.-)), aztán a középiskolai évek alatt sikerült többször bejárni a dunántúlt, és egyéb helyeket is, biciklis osztályfõnökömnek köszönhetõen.
A bringa egészen 20éves koromig szolgált, utána következett egy használt, egyedileg versenyvázra épített fitnessz-trekking, (shimano 400cx-el szerelve), ez nagyon komoly gép volt, rengeteget kirándultam vele, kapott csomagtartót is, bejártam vele az alacsony, és magas tátrát is, majd egy szlovákiai túra elején eltörött az alsóvilla, így eladósorba került (törött vázzal ugyanannyiért ment el, mint amennyiért kéz alatt vettem:-)), aztán jött 2 biciklinélküli év, majd beruháztam egy merida cross 5800SX-re, ami hûségesen kiszolgál, igaz, hogy már nincsen rajta sok gyári alkatrész (a vázon kívül), átépítettem komolyabbra.
Szóval tekerés : munkábajárás, és hétvége, bakony-balaton-hanság-fertõ-tó, ez kb. évi 3000km, a sík terepen való kerekezést nem tartom sokra, ha lehet a hegyekben tekerek.