Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
Írta 2005. június 20. - 13:17
Sziasztok ! a nickemet sztem nem kell ragozni Egy _Kona bringa tulaja vagyok immár 3. éve,azélõtt elfogyasztottm egy Mongoose-t,egy magellan-t és pár egyszer használatos,eldobható gépet
Varsányban,Nógrád megyében élek, 29 éves vagyok
szeretek olvasni(Stephen King) filmet nézni (kedvencek:Tarantino és Fincher alkotásai ) zenét hallgatni (KispálSaBorz,SOAD,Machine Head,Depeche Mode,A.S.S.)
legközelebb a _Kona talin fogok leledzeni és az S.tarjáni Ob -n
Varsányban,Nógrád megyében élek, 29 éves vagyok
szeretek olvasni(Stephen King) filmet nézni (kedvencek:Tarantino és Fincher alkotásai ) zenét hallgatni (KispálSaBorz,SOAD,Machine Head,Depeche Mode,A.S.S.)
legközelebb a _Kona talin fogok leledzeni és az S.tarjáni Ob -n
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. június 13. - 16:03
Szeva Narancs!
Ha írnék bemutatkozást, gyanúsan hasonlítana a tiédhez... (Eredetileg én is Arrabona szülötte volnék.) Ki volt az oföd és melyik suliba jártál?
isk: Gyõri Bencés - ofõ: Horváth Dori Tamás
Írta 2005. június 13. - 14:26
Írta 2005. június 13. - 14:25
Szerintem rendezzünk "Fórumbox-gálát" az ehhez hasonló vitás esetek eldöntésére! Kokót meghívnánk sztárriporternek, Lajcsi a hangulatról gondoskodna...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 13. - 13:20
Tudod ezért másik fórumon simán kitiltanának néhány napra. Privit nem illik nyilvánosságra hozni, fõleg ilyen formában nem.
Írta 2005. június 13. - 13:19
Azt hiszem ezzel magadat mutatod be, hogy nem viseled el ha valaki szókimondó.
Írta 2005. június 10. - 17:30
1. lecke: módosít gomb használata. Általában szokták szeretni és támogatni. A nemhasználatát viszont nem szokták szeretni, sõt ellentik. 15 percig mindig a rendelkezésre éll, aztán jöhet az új poszt! És üdv itt!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 10. - 16:42
Most tényleg be kellene mutatkoznom? Holnaptól úgyse' lesz netem.
Írta 2005. június 10. - 16:30
Szasz Höri!
Mondj már valami bövebbnet a JIB-röl és arról, hogy hol hozzáférhetö! Cserébe elárulom a jövö heti lottószámokat...
Mondj már valami bövebbnet a JIB-röl és arról, hogy hol hozzáférhetö! Cserébe elárulom a jövö heti lottószámokat...
Írta 2005. június 10. - 16:27
Szeva Narancs!
Ha írnék bemutatkozást, gyanúsan hasonlítana a tiédhez... (Eredetileg én is Arrabona szülötte volnék.) Ki volt az oföd és melyik suliba jártál?
Írta 2005. május 25. - 18:53
Nem 8500 sx?
Most néztem volna a katalógusban, hogy milyen bicód van, de nem láttam 5800ast...
pedig 5800sx, '03-as modell, de akkor sem volt fent a merida honlapján...de megtalálható más merida honlapon, pl. itt:
http://www.merida.ee...tech=1=
ma kapott új középcsapágyat is, mert az eredeti gagyi kis recsegés után elhalálozott.-)))
Írta 2005. május 25. - 15:39
Nem 8500 sx?
Most néztem volna a katalógusban, hogy milyen bicód van, de nem láttam 5800ast...
Írta 2005. május 23. - 11:40
Naszóval, gyõri, 29éves hímnemû nõs egyed.
A komolyabb tekerést 14évesen kezdtem, egy gyõr-siófok (~130km) túrával, eléggé elfáradtam:-))) de lentvoltam 7óra alatt a csepel apolló 10sebességes hiperszuper versenybringámmal.-)), aztán a középiskolai évek alatt sikerült többször bejárni a dunántúlt, és egyéb helyeket is, biciklis osztályfõnökömnek köszönhetõen.
A bringa egészen 20éves koromig szolgált, utána következett egy használt, egyedileg versenyvázra épített fitnessz-trekking, (shimano 400cx-el szerelve), ez nagyon komoly gép volt, rengeteget kirándultam vele, kapott csomagtartót is, bejártam vele az alacsony, és magas tátrát is, majd egy szlovákiai túra elején eltörött az alsóvilla, így eladósorba került (törött vázzal ugyanannyiért ment el, mint amennyiért kéz alatt vettem:-)), aztán jött 2 biciklinélküli év, majd beruháztam egy merida cross 5800SX-re, ami hûségesen kiszolgál, igaz, hogy már nincsen rajta sok gyári alkatrész (a vázon kívül), átépítettem komolyabbra.
Szóval tekerés : munkábajárás, és hétvége, bakony-balaton-hanság-fertõ-tó, ez kb. évi 3000km, a sík terepen való kerekezést nem tartom sokra, ha lehet a hegyekben tekerek.
A komolyabb tekerést 14évesen kezdtem, egy gyõr-siófok (~130km) túrával, eléggé elfáradtam:-))) de lentvoltam 7óra alatt a csepel apolló 10sebességes hiperszuper versenybringámmal.-)), aztán a középiskolai évek alatt sikerült többször bejárni a dunántúlt, és egyéb helyeket is, biciklis osztályfõnökömnek köszönhetõen.
A bringa egészen 20éves koromig szolgált, utána következett egy használt, egyedileg versenyvázra épített fitnessz-trekking, (shimano 400cx-el szerelve), ez nagyon komoly gép volt, rengeteget kirándultam vele, kapott csomagtartót is, bejártam vele az alacsony, és magas tátrát is, majd egy szlovákiai túra elején eltörött az alsóvilla, így eladósorba került (törött vázzal ugyanannyiért ment el, mint amennyiért kéz alatt vettem:-)), aztán jött 2 biciklinélküli év, majd beruháztam egy merida cross 5800SX-re, ami hûségesen kiszolgál, igaz, hogy már nincsen rajta sok gyári alkatrész (a vázon kívül), átépítettem komolyabbra.
Szóval tekerés : munkábajárás, és hétvége, bakony-balaton-hanság-fertõ-tó, ez kb. évi 3000km, a sík terepen való kerekezést nem tartom sokra, ha lehet a hegyekben tekerek.
Írta 2005. május 20. - 16:34
én meg egy 16éves srác vok!Pécsi!egy jo páran járkálunk a köeli hegybe(MecseK) de sajnos nem nagyon van lovém egy jobb fajta biciklire!most egy régebbivel nyomom de valahogy eléggé tré!:cry:ha valki neken akarja adni jobb fajta bicikliét csak szoljon!
Írta 2005. április 30. - 13:23
hy!
Én egy barcikai srác vagyok , és a kereskedelemben dolgozom!
jelenleg egy :merida matts special edition vázzal, +rst,sram,bikeposi+ive,kellys,deore,diatech,shimano, cuccokkal rendelkezõ, bicóval rohangálok!
van egy kis csapatunk is , bicózgatunk a városban meg a környezõ dombokon
"hegyeken" cspatunk a nyáron lessz 6 éves, én meg már a 10 edik évet tekerem le a nyáron:)
Én egy barcikai srác vagyok , és a kereskedelemben dolgozom!
jelenleg egy :merida matts special edition vázzal, +rst,sram,bikeposi+ive,kellys,deore,diatech,shimano, cuccokkal rendelkezõ, bicóval rohangálok!
van egy kis csapatunk is , bicózgatunk a városban meg a környezõ dombokon
"hegyeken" cspatunk a nyáron lessz 6 éves, én meg már a 10 edik évet tekerem le a nyáron:)
Írta 2005. április 30. - 00:09
Helló gyerekek, én is tök új vagyok errefelé:bananadan ... Szal Tamás vagyok újpestrõl, és majdnem egy éve kezdtem aktívan tekerni, de csak idén tettem szert egy drágább, jónak nevezhetõ bicóra... Tanulok az újpesti mûszakiban, de nem sok haverom van akit érdekel ez a gyönyörû sport... ha van kezdõ újpesti ember, az nyugodtan írhat, oszt lelépünk tanulni trükköket :beer: -=peace=-
Húzd, ki tuggya meddig húzhatod, mikor lessz a dirt pályából lakótelep.... :bananadan
Írta 2005. április 12. - 00:57
No, bemutatkozok én is!
Bp-en születtem, 4 évre rá leköltöztünk vidékre:cry: , a bátyám hatására kezdtem L bicózni kb. 3 éve, egyesületem:Tamási KE "Montis Szakosztály".
Aktívan CC-zek, de kacsingatok a Dirt felé is, ha megyek Bp.-re továbbtanulni akkor veszek 1 Dirtbicót is (Ha lesz lóvé).
Heti 5 napot bicózok, idén még csak kb. 1500km-t tekertem úgyhogy bele kell húznom. Idén megyek az összes MX-re v.színûleg hosszútávon. Most kerültem be az U19-be, szóval kemény év lesz, de jövõre már jobb lesz.
Hú, most néztem meg a JIB címû bringásfilmet és ittam meg kb. 2-3 dl kávét úgyhogy pörgök mit a Ringl-spír:scared: .
Remélem nem voltam túl hosszú és unalmas.
Ui.:Van valaki Somogyban aki edzene velem??
Bp-en születtem, 4 évre rá leköltöztünk vidékre:cry: , a bátyám hatására kezdtem L bicózni kb. 3 éve, egyesületem:Tamási KE "Montis Szakosztály".
Aktívan CC-zek, de kacsingatok a Dirt felé is, ha megyek Bp.-re továbbtanulni akkor veszek 1 Dirtbicót is (Ha lesz lóvé).
Heti 5 napot bicózok, idén még csak kb. 1500km-t tekertem úgyhogy bele kell húznom. Idén megyek az összes MX-re v.színûleg hosszútávon. Most kerültem be az U19-be, szóval kemény év lesz, de jövõre már jobb lesz.
Hú, most néztem meg a JIB címû bringásfilmet és ittam meg kb. 2-3 dl kávét úgyhogy pörgök mit a Ringl-spír:scared: .
Remélem nem voltam túl hosszú és unalmas.
Ui.:Van valaki Somogyban aki edzene velem??
Írta 2005. április 04. - 09:38
Hát, meg nem mondom fejbõl, de nem kizárt, hogy találkoztunk valahol anno, mondjuk Makkász, vagy Rocktáncház.
Írta 2005. április 03. - 23:01
Voltam én is Gyarmaton néha de más okból kifolyólag. Nem ismertetek ott egy párt akik nagy sepultura rajongók voltak, még a rendes sepus idõkben? A csaj egész jól szobrászkodott ilyen totemszerûséget is csinált, de már elfelejtettem a nevüket, a címük meg elveszett. Asszem valamelyiküknek nem sok szülõje maradt mert elhaláloztak...
HOpp a tengerimalacom csúnyán néz rám. Ja õ a családom.
HOpp a tengerimalacom csúnyán néz rám. Ja õ a családom.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. április 02. - 18:28
Na bakker Csabi bácsi! Teli találat! Rég buliztam már olyan jót mint Ágasváron a S. Tarjániakkal. Ezer éve másztam én is, és Tamás halála óta sajna a hegyi emberekkel sem tartom a kapcsolatot. Írj privát, hogy mizu veled.