Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
....wázz milyen kicsio a világ...már azt hittem megúszom.....az egy bariton volt ugye???...szerzek egy tokt avagy adok mani.....
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kérem vissza a Sidlovicstól az ESP keménytokom amit tavaly odadtál neki kölcsön.
De egy éve nem látom;(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...hja el meg odáig....yooo bulik voltak....én minden koncertet végigbuliztam a szinmpadon a nyakamban a gitárral....persze néha melós volt de annyi belefért...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
miert anno tok jo volt.
tok jot lehetett mulatni az egeszen
de ti is el voltatok
(bar mar nem emlekszem pontosan a dolgokra)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...de arra nem vagyok olyanbüszke....bár nem volt rossz korszak az életemben....tényleg kihagytam a muzsikusságos korszakot....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
benne voltal egy videjo klippben is!
:-)

ezt kihagytad...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...köszi sráczok és nagyon örülök, hogy nem csak a fikázásomról esik végre szó és tényleg meg vagyok 6-va....kössszi...mindenkinek...lehet kezdek szenilios öregemberré válni...de tán yobb is így...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ejha. Ezt nevezem! Gratula az eredmenyekhez! Es udv ujra itt a forumon.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Errõl a boltról haver mesélt, de nem tudtam, hogy ilyen közel áll hozzánk a tulaj :D
kicsi a világ.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
tanusíthatom hogy a vintage 52 az egyik, ha nem a legjobb gitárbolt pesten, amit ismerek :)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Amit nem tudtok rólam:

....Bíró Ádám néven láttam meg a napvilágot 1972-ben budapesten.
....pont fél éves voltam amikor kikerültem szüleim révén Mongoliába, ahol az MGE (Magyar Geológiai Expedició) amely egy nemzetközi expedíció, s ennek táborában (télen Ulanbatorban, nyáron Öndörhantól 600 km-re a Herlen és a Mörön folyó partján a táborban) nöttem fel a csoport legfiatalabb tagjaként....majd tanulmányaimat is itt kezdtem egy követségi iskolában korengedménnyel (m.o.-on ugye 6-évesen kedjük a sulit ott meg 7)....1980-bann érkeztem Budapestre visza....ekkor itthon egy szintén követségi DE orosz iskolába jártam, majd mivel szüleim nem követségi emberek, kitették a szûröm....tehát át kellet nyergelnem uszkve 3 hét alatt a 2-es számrendszeres számolásból a 10-es számredszerbe és megtanulnom a ciril betûk rovása helyett az európai stílust....sajnos ép ekkor hunyt el Édesapám(32)....gondolhatjátok, tök megkattantam és azóta is hülye vagyok...az ált isk nehézkes nyelvi áturgásai után (még az érettségin is néha a nagy izgalomban a ciril és eu betûket kevertem)...a Vörös Csillag Érdemrenddel kitüntetett Petrik Lajos Vegyipari Technikumban folt.tov.....ez elsõ évben 13 tárgyból húztak meg, de nem vagyok egy feladós fajta, így elvégeztem a cuccost....miközben megismerkedtem a gitározás örömeivel....és bánataival...nna ekkor persze mint kis punk a Fekete Lyukban léptem fel korai bandáimmal....osztattlan sikert elkönyvelve( ez a P.U.F., Anti és Apu, DNS, ...stbstbstb)....én meg igazi tehetségtelen hangszerjátékos lévén biz' tovaléptem bár a '90-es években ujra felfedeztek, így sok-sok rettenetes albumon gitározom, akkor még naaagyon híres zenekaroknak...meg a rosszindulatú techno lemezeken is álltalában az én kezem munkályát halljátok.......persze ezzel párhuzamosan festettem, grfikákat készítettem, szobrészkodtam (elég yool ment, mert kétkezi vagyok egyszerre tudom használni a bal és a yobb kezemet, mivel balkezesnek születtem, de ugyi a komcsiknál nics balkéz, így átneveltek) ....így kerültem a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Fõiskola Hangszerész Iskolájába méghozzá az elsõ évfolyamba....ezt hegedûkészítõként elvégezve Bécsben kitanultam a Modern Gitárkészítést...majd itthon megnyitottam mûhelyemet ami késõbb egy eladó helységgel is bõvült....mára már büszkén mondhatom, az egyik legismertebb hely a zenészek körében....ezzel párhuzamosan elõadásokat tartok egykori Fõiskolámban (ma már egyetem) , tanítom a nebulókat és persze vérmes vizsgáztató is vagyok...

....mindezt leginkább két keréken....az elsõ idõkben bringával, majd kis robi, komolyabb moci...stb....azottó a szükséges rosz...mert muszály....
...persze a hétvégeken, ha már két keréken gurulok, monti versenyeken szpííííkeltem....nnna az évek során ez is kinõtte magát, így máras már komoly hang és fény birtokos vagyok és sikerül minden hétvégén ( fõleg szezonban) dolgoznom valamely extrémnek titulált versenyen, örültségen......

Amit többen tudnak:

1990-ben az elsõk között birtokoltam montenbájkot, majd csatlakoztam a néhai és eredményes Hero csapathoz késõbb átigazoltam a szintén néhai Slalom Club-ba a Haranghoz ahol a Molnár Dínó (trak Józsefhegy) volt az edzõnk.....hamar kiderült a versenyzésre teljesen alkalmattlan vagyok, így megalakult a Csillebérci túra szakosztály amit jómagam és még pár rettenetesen régi név fémjelzett (Yeti, VicaCica, stbstbstb ). Egyszer csak az egyik versenyen kiderült van némi szervezési hajlamom, és hamár lassú vagyok a bringán és félek lefelé gyorsan menni akkor legyek versenybíró....így is lett a akkori Fõtitkár Szõcsbácsi mellett.....rettenetesen klassz évek és versenyeket éltem meg az akkori rendezõi csapattal.....majd minden évben leraktram az épp aktuell versenybírói vizsgát....mígnem a Harang az elsõ Olimpusz kupán nem ért rá dumálni, mert ki kellett mennie a pályára, odanyomta a miksi az orrom elé....nesze kicsit dumálj most TE....és nem bírtam azóta sem abbahagyni...egy ideig ingyé csináltam..mmme mé ne...asztán ahogy egyre több verseny lett és elkezdett kialakulni h sok helyre hívna, belefeccoltam némi lóvét a hangosításba és ekkor találtam ki a tarifákat....amik a következõk 2005-ös év: egy nap duma-hang-cuccal-akár fénnyel 60e Ft....ha több nap akkor kevesebb....plusz szálás....szerintem, ez nem olyan frenetikus mani, fõleg hogy állatlában valóban reggel 8-tól este 7-ig nyomom a rizsát..néha jól, néha rosszul....

...bringázni természetesen bringázok épp Speckó FSR-ert nyúzok....voltam 11-szer (az elsõn is ott voltam) a Gardai feszt-en...jómagam és egy barátom állítottuk fel 2002-ben a magassági mászásrekordot a Monte Altissimón, fullhóban...aztán sokszor voltam Saalbach-ban is....próbálok tanulni a külhoni dumagépektõl is...több-kevesebb sikerrel....

Szab

Szab

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

jaja Üdv!

ennyit tesz, hogy valaki regisztrál, olvasgat 1évig, és aztán szólal meg.

Oks, akkor most még elvonulok 10 honapot olvasgatni, aztán jövök bemutatkozni. :)
(kb. 2 honap már megvolt, bár nem tul aktivan.)

Egyébként 19 éves vagyok, és mostanság egyre jobban megkedveltem a bicajt. Nyaralásnak is a bicajt választottam, azaz balcsi laza körbetekerését. (vadkemping rulz :) )
Már a városi tekerésbe is egyre jobban belejövök, mostanság azzal járok dolgozni, mivel ez a leggyorsabb ezen a távon, ráadásul bérletet sem kell így venni!
Ja egyébként a bicajt azért is kezdtem el szeretni, mert viszonylag olcson tudok vele megtenni elég nagy távot, ugy hogy még a környezetet sem szennyezem. :)
Olvasgattam a forumon, hogy fontos dolog a bukosisak, s magam is fontosnak tartom a biztonságot(pl kivilágitás az már megvan jol), ugyhogy gondolkodom egy ilyen beszerzésén. Fõleg, hogy elég forgalmas utakon megyek nap mint nap a kocsik között. Csak még nem találom a megfelelõ forumot a témárol, hogy milyet érdemes venni. De ez már ugyis OFF.

Távlati terveimben meg szerepelnek még bicajturák, szivesen végigcsöveznék egy sátorral europa más országaiban vagy hazánkban, csak egyedül nem akarok menni. Ugyhogy ezért is kezdtem böngészni a netet bicajos témában, hátha találok valami jo kis csapatot akikkel lehetne esetleg vadkempinggel nyomni kisebb-nagyobb kirándulásokat.

Najo, mentem aludni...
Egyébként mit kéne irni bemutatkozásnak? :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem naon. sajnos sose jött össze, pedig tudom van ott is verseny. idén orvosi okok miatt nem versenyezhettem.:(

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nem szoktál zalaegersegre járni triatlonversenyekre? Mert ha jössz akkor talûlkozhatnánk :D Apám a helyi triatlonklubb elnöke.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
röviden: 17 éves vagyok, kezdö dh/dirt kedvelö, érdeklödés autó, bicó és egyéb sportok. ja és edzés szerüen triatlonozok.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

mindenkinek be kell mutatkozni aki mégnemtette volna meg?

Aha ez kötelezõ:D
Nem kell csak ha akarod akkor.
Van akit érdekel van akit nem.
Dönst el te , hogy be akarsz e mutatkozni.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mindenkinek be kell mutatkozni aki mégnemtette volna meg?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen a kerülete.;)
Mutatkozz be, majd LL leolt;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

És akkor mi van?;)
Az én farkam meg 30 centi.
Na puff.
ééérted?;)

És az még csak a kerülete, igaz? :D

Azért sem mutatkozom be. :P

Lord_Leslie