Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
vendég_Freerider Bálesz_*
Írta 2005. november 03. - 19:25
Írta 2005. október 25. - 22:51
SZEVA MINDENKINEK!
Újúlt a http://disorderlyride.atw.hu !!!! Sok kép és videó, egy 10 perces "hómméd film", Internet rádióval (sok sok zene)! Nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Újúlt a http://disorderlyride.atw.hu !!!! Sok kép és videó, egy 10 perces "hómméd film", Internet rádióval (sok sok zene)! Nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2005. október 05. - 15:04
Csináltam magamnak egy saját oldalt.
Többnyire bringás dolgok vannak rajta.
Adnátok tippeket,hogy mivel lehetne fejleszteni?
Esetleg építõ jellegû kritikákat is küldhettek az ott szereplõ e-mail címre.
www.sitti.tar.hu
Többnyire bringás dolgok vannak rajta.
Adnátok tippeket,hogy mivel lehetne fejleszteni?
Esetleg építõ jellegû kritikákat is küldhettek az ott szereplõ e-mail címre.
www.sitti.tar.hu
Írta 2005. október 01. - 18:32
Szóval a phorumus maximus kitessékel.
DaveRider14-nek pedig: ismered az elcsépelt közhelyet?
Miszerint az újszülöttnek minden vicc új.
Bocs,ha rosszkor,rossz helyen voltam.
Sajnos már a topicok sem olyanok mint 2-3évvel ezelõtt.(szilaj,baliba,major...)
Szia Ralph!
Igen, sajnos igazad van, és teljesen megértem mi érzel most...
..ne törõdj velük! ;-)
BRUCE, akinek már a neve se a régi :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. október 01. - 16:22
Ralph: nincs olyan topic, amiben nincsenek nem odavaló dolgok, dehát ez vele jár.
énis szoktam offolni, nem tagadom.
de legalább törekedjünk rá, hogy....
régen meg kisebb és szûkebb fórum volt.
nem kivántalak megbántani, csak na.
és köze nincs a "phorumus maximus"-nak annak, hogy szóltam. /hacsak nem annyi, hogy eléggé sok idõt töltök itt és)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 01. - 16:21
Írta 2005. október 01. - 16:09
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2005. október 01. - 16:03
szerintem meg ez eléggé nem linkelõ/világökörségek/érdekes képek topic.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. október 01. - 16:01
Írta 2005. október 01. - 15:48
Ezúton szeretném köszönteni minden bringás sporttársamat!
http://img.tar.hu/ra...e2/16518210.jpg
Üdv:Ralph
http://img.tar.hu/ra...e2/16518210.jpg
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2005. szeptember 30. - 23:58
nem azért írtam,hanem h hátha vki yót virul rajta,mi anno szépeket kacarásztunk ezeken a leírásokon:)
inkább az,h sikeresen ripityára offoljuk az ezredik topikot is:D
VV: nyilván mindenhol voltak melegek,de ezeket a sztorikat nem Spárta kapcsán olvashatod,pont a számarányok miatt õk is a Biblia-féle "bûn a kárba ment mag" hozzáállást követték Lméletileg
más kérdés,h ettõl még...
akkor már a rómaikatól kezdve még trillió népet felhozhattam volna:)
inkább az,h sikeresen ripityára offoljuk az ezredik topikot is:D
VV: nyilván mindenhol voltak melegek,de ezeket a sztorikat nem Spárta kapcsán olvashatod,pont a számarányok miatt õk is a Biblia-féle "bûn a kárba ment mag" hozzáállást követték Lméletileg
más kérdés,h ettõl még...
akkor már a rómaikatól kezdve még trillió népet felhozhattam volna:)
Írta 2005. szeptember 30. - 23:57
Kala! Egy kicsit akkor javítani kellene a történelem tudásodon. Igen is elterjedt volt náluk. Egyébként meg okos görögjeink mire jutottak akkoriban a fene nagy eszükkel és a demokráciájukkal. Állandóan egymást gyepálták.
Írta 2005. szeptember 30. - 23:53
nalátod most írtad.
utánpotlás:D
ezért életképtelenség a homoszekszualitás, illetve életellenes dolog mer nem képes utánpótlást csinálni..
lányoknál még talán talán esztétikusabb picit, de hímnemû egyedeknél áááá.
szörnyû
lépjünk ezen túl, mert te õket is kedveled:D
mint mindekit vazz:p
utánpotlás:D
ezért életképtelenség a homoszekszualitás, illetve életellenes dolog mer nem képes utánpótlást csinálni..
lányoknál még talán talán esztétikusabb picit, de hímnemû egyedeknél áááá.
szörnyû
lépjünk ezen túl, mert te õket is kedveled:D
mint mindekit vazz:p
Írta 2005. szeptember 30. - 23:51
bezony nem,sõt:)
legalábbis velük kapcs. nem olvastunk soha ilyesmirõl
akkoriban a katonaságot nem úgy kellett érteni mint most,h laktanya és unalmukban buzlnak a srátzok mert unják a paplant b*szni
hanem tényleg forgatták a kardot,írd és mondd a brutális arányokat,1 ilyen pasira jutott 3 metoikosz,azaz nem teljes jogú szabad,és !!9!! helóta,azaz rabszolga.12 1 ellen,csoda,h ráálltak az állandó harckészültségre? Volt az évnek olyan napja,amikor szabadon gyilkolhattak közöttük,csak,h ne "szaporodjanak túl".nem értek rá azok melegedni,ha meg neadjisten hazamentek,gondoskodniuk kellett az utánpótlásról:)
legalábbis velük kapcs. nem olvastunk soha ilyesmirõl
akkoriban a katonaságot nem úgy kellett érteni mint most,h laktanya és unalmukban buzlnak a srátzok mert unják a paplant b*szni
hanem tényleg forgatták a kardot,írd és mondd a brutális arányokat,1 ilyen pasira jutott 3 metoikosz,azaz nem teljes jogú szabad,és !!9!! helóta,azaz rabszolga.12 1 ellen,csoda,h ráálltak az állandó harckészültségre? Volt az évnek olyan napja,amikor szabadon gyilkolhattak közöttük,csak,h ne "szaporodjanak túl".nem értek rá azok melegedni,ha meg neadjisten hazamentek,gondoskodniuk kellett az utánpótlásról:)
Írta 2005. szeptember 30. - 23:46
hát..
mondjuk nemvagyok már jó töribõl, érettségi tétel sem volt ilyen...
de nem a harcosabb városállam volt a buzi? (talán spárta) folyton elvoltak katonásdit játszani és közben..
BÕE.
mondjuk nemvagyok már jó töribõl, érettségi tétel sem volt ilyen...
de nem a harcosabb városállam volt a buzi? (talán spárta) folyton elvoltak katonásdit játszani és közben..
BÕE.
Írta 2005. szeptember 30. - 23:44
a probléma ott leledzett h a szerencsétlen görögök tisztában voltak vele,mennyivel értelmesebbek és fejlettebbek koruk többi népénél:)
és verték a mellüket h náluk bezony mekkora demokrácia van,és lenézték azt,aki nem vett részt a politikában (idióta = olyan Mber aki nem politizál)
csak szerencsétlen asszonykák ugyebár egész nap be voltak zárva a házba és butábbak voltak mint a rabszolgák akik legalább a kúthoz kimehettek néha diskurálni,infot cserélni a világról
nem csoda,h az agytornász görög pasikák nem bírtak ránézni sem a felettébb ostoba fehérnépre és vagy alsótunikát is lecsöngették magukról 1 okos/mûvelt hetéráért,vagy bizony maguk mellé vettek 1 fiatal fiút (ez volt bizony a szokás) és tanítgatták...sok mindenre,péel szerelemre is...
mai szemmel nézve durva,õk nem is láttak benne igazából Mlítésre méltót...
és verték a mellüket h náluk bezony mekkora demokrácia van,és lenézték azt,aki nem vett részt a politikában (idióta = olyan Mber aki nem politizál)
csak szerencsétlen asszonykák ugyebár egész nap be voltak zárva a házba és butábbak voltak mint a rabszolgák akik legalább a kúthoz kimehettek néha diskurálni,infot cserélni a világról
nem csoda,h az agytornász görög pasikák nem bírtak ránézni sem a felettébb ostoba fehérnépre és vagy alsótunikát is lecsöngették magukról 1 okos/mûvelt hetéráért,vagy bizony maguk mellé vettek 1 fiatal fiút (ez volt bizony a szokás) és tanítgatták...sok mindenre,péel szerelemre is...
mai szemmel nézve durva,õk nem is láttak benne igazából Mlítésre méltót...
Írta 2005. szeptember 30. - 23:37
jo, nem természetellenes
megnézem hány évig mûködne a világ buzikkal:D
meg hány gyerek születne
a görögöknél? ja, kialakult mert nem voltak nõk ezt ne felejtsd el
az meg rohadt egy csürhe volt, csak dugni akart, nõ nincs? nembaj jó lesz a férfi is.
böe.
de ahogy gondolod.
utálom a buzikat akik kimutatják:D
mert BÕE.
köcsögök.
de on:P
Hú, Dig milyen diplomatikus lett ma estére:P
de énis ezt gondolom. rohadt köcsög buzik, de nem mondok semmit mert az szabályellenes
néha amúgy röhögök...
séál egy párocska, és megkérdezem melyikük a lány, mert elsõ blikkre itt a haverommal nem tudtuk eldönteni...
akkor lapítanak:P
megnézem hány évig mûködne a világ buzikkal:D
meg hány gyerek születne
a görögöknél? ja, kialakult mert nem voltak nõk ezt ne felejtsd el
az meg rohadt egy csürhe volt, csak dugni akart, nõ nincs? nembaj jó lesz a férfi is.
böe.
de ahogy gondolod.
utálom a buzikat akik kimutatják:D
mert BÕE.
köcsögök.
de on:P
Hú, Dig milyen diplomatikus lett ma estére:P
de énis ezt gondolom. rohadt köcsög buzik, de nem mondok semmit mert az szabályellenes
néha amúgy röhögök...
séál egy párocska, és megkérdezem melyikük a lány, mert elsõ blikkre itt a haverommal nem tudtuk eldönteni...
akkor lapítanak:P
Írta 2005. szeptember 30. - 23:36
Én utálom a buzikat de nem rekesztem ki õket mert azt tiltja a fórumszabályzat:love:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. szeptember 30. - 23:33
kultúrafüggõ a hozzáállás a melegséghez
drága yó görögjeinknél teljesen természetes volt a bisexualitás.tekintve,h megkülönböztették a testi és lelki szerelmet a mai és akkori értelembe 1aránt "idiótának" nevez7õ asszonyaik miatt
testi ami kellett ahhoz,h még több kicsi görög legyen
lelki meg...
volt asszem 1 ilyen vitz is,h
"mi felfedeztük a szerelmet"
"mi megmutattuk az asszonyoknak is"
ellenben a Biblia nagyobb bûnnek tartja,mint az onanizációt:D
és milyen vitzes,h mégis 1házi sulikból indulnak ki ezek a dolgok...természetellenesség rulz
meg péel ha utálnám a buzikat akkor nem szeret7ném Oscar Wilde meséit pedig azok EZERszépek :-/
drága yó görögjeinknél teljesen természetes volt a bisexualitás.tekintve,h megkülönböztették a testi és lelki szerelmet a mai és akkori értelembe 1aránt "idiótának" nevez7õ asszonyaik miatt
testi ami kellett ahhoz,h még több kicsi görög legyen
lelki meg...
volt asszem 1 ilyen vitz is,h
"mi felfedeztük a szerelmet"
"mi megmutattuk az asszonyoknak is"
ellenben a Biblia nagyobb bûnnek tartja,mint az onanizációt:D
és milyen vitzes,h mégis 1házi sulikból indulnak ki ezek a dolgok...természetellenesség rulz
meg péel ha utálnám a buzikat akkor nem szeret7ném Oscar Wilde meséit pedig azok EZERszépek :-/
Írta 2005. szeptember 30. - 23:24
kivéve olyan életellenes dolgot, mint a homoszexualitás.
de:P
jaj vaz.
bicózni akarok:\