Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igaz..irottköre 38-32be mentem )
dehát ezér nem kell leszerelni a váltót :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
MAtt én odadom neked a bicom, tekerj fel vele uccu.. 42-16 asszem nem ez a kategoria ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pontosan. de miután eltüntek, akár ujra is indíthatják nekünk a fogast.
bár alig járok oda szerencsére.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

De amikor télleg ez lesz akkor mi a faxt fogunk csinálni? :'( :-X!?!?!

rohattul nemértem... fogas nélkül már nem is lehet bicózni? >:( ha megszüntetik ugyanaz lesz ami az ország nagy részén van. ha le akarsz jönni akkor fel is kell tekerni. és most lehetmondani hogy igy 20 kilo meg ugy husz kilo... milyen magas a janihegy? 400körül nem? csak mer már tekertem írott kõ fele ilyen nagy szörnnyel. télleg xarabb, de fel lehet vinni. és talán még a kondid is javul..
szóval sztem aki igazán szereti ezt a sportot az ugyanugy fel fog járni a sok divatbicós meg legalább eltünik mer "hé, ez így fárasztó?!"
...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mit rinyáltok!Még a barátnõm is feltekert a jelenlegi fogas végállomástól a rétesezõig egy Stinkyvel ;D
Akkó meg mit kell buszozni...lusta népség:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én ma jöttem rá hogy a fogaspótló buszra fel lehet bringával menni ;D ma is az elsõ körben feltoltam..
Na mindegy most már tudom.
Securry-sucks..nem szabad leállni velük, vagy engedsz vagy verd meg mindet ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
yepp,ki kell fogni...idáig 2 verseny után is Bpen már busszal mentem haza
pl. Szilvásv. után full háti meg ott lóg a kerón a sátor is,odaálltam szépen a buszvezetõ elé,h léci,vigyél már fel,mert kilóg a belem is
és láss csodát,idáig mindig belementek
de azért nem jó erre építeni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha mér biztiõr:
ilyen Drop In szerü csak deszkás srácok mentek, és a Gödörnél elkezdtek videózni, akmerázni.
kijön biztoõr:
TAKARODJATOK B+!
Ok, lecc gó kids!
"most!"
"sorry, i dont understand you"
"menj a g*cibe, ne magyarázz b+!"

végülis megvan a kultúráltsági szintjük.
mert ok h öket elküldték, de mi meg 3an ÜLTÜNK biciklivel ott, és nekünk is nekünkestek.
ezek normálisak?!
legalább 8 általánosuk lenne na sebaj. aki hülye...

szal engem meg beengednek mindig ahova csak menni akarok....
nem kötnek belém. lévén 2 méter meg ilyenek:D

én busszal is szoktam igy vinni a kerékpárt....

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De a szolgálati kocsit csak a soför meg Õ vezetheti (neki nincs jogsija :-X ) a soförr meg nem lehet vele mindenhol. Asszonynak is kell gyakorolnia az OffRoad versenyre.
Megha már válogathatok, hog ymit béreljek én is valami hasonlót választottam volna.

Az meg, hogy letiltanak bennünkat a fogasról még mindíg csak egy 1x nyilatkozott okosság, ha észrevettétek volna 2hete 1 szó sem esett róla sehol.
Csak a szülinapi partin mondta, mert ott volt a sok öreg, közelil lakó akiknek így belehet nyalni azt legközelebb megint Õt választják meg.
Mindég az öregek és a 64gyermekes munkakerülõk adják a szavazatok jelentõs részét.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Szvsz azért egy Audi Allroad nem egy gyenge felépítésû kocsi.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Ja és vágjátok mér kell terepjáró d*mszki (DIREKT ÍGY!!!!) papának? :D

Mer a szolgálati audi tengelye kitörne a kátyúktól a budapesti utakon.... :-X :-X
Hiába, német utakra tervezték, nem terepre :-X

;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lor,ez jól hangzik,de én anno az Örsön kb fél órát ordítoztam egy biztõrrel,aki nem akart felengedni a metrora egy vázzal és két kerékkel és pár alkatrésszel (nem volt se fékrendszer se meghajtás a kerón)
Összeraktam neki ahogy lehetett,h próbáljon már menni vele,ne a szája járjon
De nem segített,vannak akik tuskónak születnek
Csöngetéskor beugrottam a szerelvénybe,célállomáson meg lejött haver elém és külön vitte fel a két kereket,h ne kelljen esetleg újra fél órát baszakadni egy hasonló szekussal.

Viszont a MÁVon ugyanezt a kerót ingyen vihettük

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szepen felfogtok tekrni vagy feltoljatok
es kesz

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Asszem a kézi poggyász 40*50*80 cm lehet maximum!Tehát valami ilyesmi.Mondjuk izom dh gépeknél a 720 millis kormánynál marad még 8 centid...!

Mindenki mondja hogy kézipoggyász de sajna nagyobbak annál a bringák.Még akkor is ha mind2 kereket kiveszed.De majd lemérem.

Most komolyan ha azt mondják hogy akkor mostantól nincs bringaszállítás,akkor a sok jani hegyessel(többek közt velem) mi lesz?Vagy hogy fogjuk fölvinni a bikeokat?Mert mindenki mondja hogy majd igy leugatjuk meg szétverjük meg stb....!De amikor télleg ez lesz akkor mi a faxt fogunk csinálni? :'( :-X!?!?!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kerek kivesz
es poggyaszkent felviszed a bringat
jon a kaller, hogy kidobjon odanyujtod neki a vazat, hoyg akkor menjen mar egy karikat

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Jaja!

De mondom!Összeverbuváljuk a nagyközönséget aztán megyünk Demszky bácsi háza elé kerózni ;D!

Egyébként ez az egyirányú utca benne van kreszkönyvben!Tényleg nekem is van váltóm!
A dj3-at meg fölrakom fogasra aztán végállomáson kiveszem és visszateszem(elõzd meg a fogaskerekût ;D ;D)

Fáck,fáck nemtom mi lesz így...!

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Ezt én sem igazán értem ??? Ha piros, akkor hogy lenne szabad jobbra fordulni: Ésha jön egy kocsi balról? Na mind1.

Szerintem meg nem ezsik olyan forrón a kását. Minden csoda három napíg tart. Augusztusban bevezetik, szeptember végére, már a kutya nem fog törõdni vele, és minden visszatér a régi kerékvágásba! Jómúltkor egy futársrácot láttam a fogason, látszott rajta hogy címre megy a hegytetõre. Na az akkor mi a rákot fog csinálni, ha letíltják a kerósokat? Késik egy órát. Oszt kirúgják!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ott lehet pirosnál jobbra menni, ahol azt a kiegészítõ lámpa zölden jelzi, különben nem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
1:
piros az PIROS. régen valahogy így tanították:
piros = tilos

2:
azért is megbüntetnek ha járdán biciklizel. pedig a kreszt idézve 10 km/h-ig a gyalogosok zavarása nélkül lehet bla bla bla....

akkor? énnemtom.

egyirányu utca: ha van jelölve.

mindemellett: mindent lehet, csak figyelni kell h ne legyen rendõr a környéken.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Volna egy kérdésem.

A volt kollégamat megbüntette 5ezer forintra a rendõr, mert amikor piros volt a lámpa õ ennek ellenére biciklivel elfordult jobbra. Én viszont úgy emlékszem másfél két éve kitalálták, hogy piros ellenére is el lehet kanyarodni jobbra, plusz akkor találták ki hogy egyirányú utcában lehet bringával menni a forgalommal szembe, ha tábla v. útburkolati jel engedi.

Az érdekelne igaz-e ez, és hol van ez leírva, v. hol lehet utána nézni?