Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Sajnos októbertõl már nem kaphatok ( ???) matricát, mert elvileg kiesek a középiskolai korból (elvileg max. 23 életévig lehet kapni).De majd meggyõzöm az igazgatót ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
jó dolog diákbérlettel munkába járni!!!
:D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
meg illegális diákigazolvánnyal ;D
na, jó dolog iskolában dolgozni?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hát ugye aki legális matricával utazik ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Még a végén kiderül, hogy egyes BKV ellenõrök is emberbõl vannak ;D
Bár egyszer nagyon csúnyán átvágtam egyet:
Olaszokat akart megbüntetni, de nem tudott idegenül azok meg értették mit akar az 1000 Ft-val mondani.
Mondtam az olaszoknak, hogy meg akarja õket büntetni (nem ismerték a lyukasztót, csak a jegykezelõt(na ja nálunk még kell lyukasztani)), de inkább a címüket adják meg, ugyse mennek utánuk.
Miután leszállt az ellenõr nagyon ideges lett ;D ;D ;D.
Ennyit a magyar ellenõrökrõl

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Na igen Phil! Ez sokkal általánosabb (sajna), ezért is lepõdtem meg annyira ezen a reggeli eseten

halacska!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Tegnap felszállok a 198-asra hazafelé, ellenõr írja már két lánynak a csekket, busz még áll a pirosnál, épp zenét hallgatok, gondolom rendes leszek, s felszólítás nélkül megmutatom a bérletem, erre õ (éljen a szájról olvasás):
-megmutatná a matricát?
-anyád....csúszott ki majdnem a számon
Legalább levezette minden vélt és valós sérelmét, vagy csak a frizum nem tettszett neki ???

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Ami ma reggel történt...Két csapat ellenõrrel is találkoztam, és... azt hittem a táskámban csücsül a bérletem, csahogy, nem volt ott. Mikor a mozgólépcsõ tetejéhez érve megláttam hogy 3 ellenõr van, már kezdtem gondolkozni, hogy mi is a nevem ::), de látva buzgó keresgélésemet, vagy csuda tudja miért csak ennyit mondott: köszönöm viszlát! És mindez egy olyan nõtõl akibõl nem túl sok kedvességet néznétek ki! Gyorsan távoztam a helyszínrõl. De ezzel még nincs vége, mert a Ferencieken 7-es buszra kellett szállnom, persze ott is ellenõrök... Kérik is, keresgélek újra, majd ránézek a srácra, bocs asszem otthon hagytam, erre õ na jó egyszer még belefér. :o : Ilyen is van? Mellesleg mit csinál egy ilyen srác ilyen munkahelyen? Én asszem elõbb mennék el utcát söpörni, mint ellenõrnek. ;D Egy reggel két ellenõrzést megúszni bérlet és büntetés nélkül. És még a nap is süt. :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Folyamatban... Csak tod az a helyzet hogyha megalakulna ez a szervezet akkor eléggé monopóliumhelyzet lenne, mert a MÁV és a GySev nem lenne versenyképes Velünk szemben... ;D

kerub

kerub

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
::) Saját biciklis vasúttársaságot!!! SaBiVa!!! ;D

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
;D
V63-at meg V43-at vezettem. Nyáron pedig megy a Siemens :D
A 43-as ráz, mint az állat, a beled is kifordulnak a régebbieken. A 63-ról aszonták luxus, csak "kiválasztottak" hajthatják :) Aum csak régen volt vezetõ.
A legújabb kocsikban még nem utazam, de tervezem. Állítólag kényelmesek.
Az oldalt pedig nem ismertem, de nagyon klassz, kösze!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://vonatka.hu/

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nekem csak egyszer volt alkalmam utazni vele Pest-Sopron között. Szépen ment, meg jó kényelmes is volt a kocsi (elsõosztály ingyen ugye... ;D).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a siemens a sipolos.
mintha operaenekes lenne ;)
skálázik induláskor,erre utalt mittu ;D
en naponta utazok ilyennel, lealabbis amikor elerem azt a szabolcsi vonatot...
egy mindenhol megallo vonatra ilyet raknak ::) ;)
http://vasut.freeweb.../1047_008_6.jpg
ö az

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nekem már le lett cserélve a kép egy 8.-asra. ;D
Milyen mozdony az? Ennyire nem ismerem õket azért. A kedvenceim a régebbi dízelek. M43 asszem az a... na kicsit körülnézek hogy is vannak ezek. :)
...
Hopsz tévedtem. :) M41 Ja egyébként nemtom ismered-e az oldalt: http://vasut.fw.hu Ja a Mohabról megfeledkeztem... :)
Az új Siemens-ben ültél már? Egyszer szívesen megnézném. :) Kár hogy nincs kis országunkban elég fejlett hálózat hogy mindenfelé ilyet láthassunk. :-\

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Húúú forgókorong... ;D Nekem még hiányzik.
Viszont beígértek nekem egy újmozdonyos kört vmi kevésbé forgalmas részen. Ez az, amelyik indulásnál emelkedve fütyül. Baromi jól hangja van!
Szal nyáron megyek döngetni mozdonnyal ;D

Egyébként énis Apám által vonatozok. Szal lehet (szinte 100), h õseink ismerik egymást :D

Az én képem is fantasztikus...
http://www.bikemag.h...mittu&id=mavkep
;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Végre egy sorstárs... ;D Nekem MÁV-ra fasza fényképes igazolványom van (amin úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis ;D) amivel ingyen utazhatok (á la fater) egész évben. A mozdony nekem is megvolt már, meg a forgókorong is a garázsoknál. :)

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
A Deákos esetnél mondtam pedig, h szívesen elõveszem, mivel ilyet még sose tapasztaltam...
Mellesleg mindig van bérletem, mivel nem én veszem. Most lenéztek mi? 8)

MÁV-ra pedig éves bérletem van. Mozdonyon is utaztam már, sõt, vezettem is. Nomeg átjáróba lassan gurulva dudáltam egy k.rva nagyot... ;D
MÁV rlz

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
akkor neked nem cucc a lógás!! ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
bazz , má' annyi kedvezményes utazásra feljogosító cuccom van, hogy csak na: polg. szolg. SK. meghosszabbítva diákigazolvány felsõoktatásos, közalkalmazotti vasutascuccos ehhh.. 8)