Sajnos októbertõl már nem kaphatok ( ???) matricát, mert elvileg kiesek a középiskolai korból (elvileg max. 23 életévig lehet kapni).De majd meggyõzöm az igazgatót
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. március 31. - 13:04
Írta 2004. március 31. - 12:56
Írta 2004. március 31. - 12:51
Írta 2004. március 31. - 12:39
Írta 2004. március 31. - 12:19
Még a végén kiderül, hogy egyes BKV ellenõrök is emberbõl vannak ;D
Bár egyszer nagyon csúnyán átvágtam egyet:
Olaszokat akart megbüntetni, de nem tudott idegenül azok meg értették mit akar az 1000 Ft-val mondani.
Mondtam az olaszoknak, hogy meg akarja õket büntetni (nem ismerték a lyukasztót, csak a jegykezelõt(na ja nálunk még kell lyukasztani)), de inkább a címüket adják meg, ugyse mennek utánuk.
Miután leszállt az ellenõr nagyon ideges lett ;D ;D ;D.
Ennyit a magyar ellenõrökrõl
Bár egyszer nagyon csúnyán átvágtam egyet:
Olaszokat akart megbüntetni, de nem tudott idegenül azok meg értették mit akar az 1000 Ft-val mondani.
Mondtam az olaszoknak, hogy meg akarja õket büntetni (nem ismerték a lyukasztót, csak a jegykezelõt(na ja nálunk még kell lyukasztani)), de inkább a címüket adják meg, ugyse mennek utánuk.
Miután leszállt az ellenõr nagyon ideges lett ;D ;D ;D.
Ennyit a magyar ellenõrökrõl
Írta 2004. március 31. - 11:26
Na igen Phil! Ez sokkal általánosabb (sajna), ezért is lepõdtem meg annyira ezen a reggeli eseten
halacska!
halacska!
Írta 2004. március 31. - 10:39
Tegnap felszállok a 198-asra hazafelé, ellenõr írja már két lánynak a csekket, busz még áll a pirosnál, épp zenét hallgatok, gondolom rendes leszek, s felszólítás nélkül megmutatom a bérletem, erre õ (éljen a szájról olvasás):
-megmutatná a matricát?
-anyád....csúszott ki majdnem a számon
Legalább levezette minden vélt és valós sérelmét, vagy csak a frizum nem tettszett neki ???
-megmutatná a matricát?
-anyád....csúszott ki majdnem a számon
Legalább levezette minden vélt és valós sérelmét, vagy csak a frizum nem tettszett neki ???
Írta 2004. március 31. - 09:38
Ami ma reggel történt...Két csapat ellenõrrel is találkoztam, és... azt hittem a táskámban csücsül a bérletem, csahogy, nem volt ott. Mikor a mozgólépcsõ tetejéhez érve megláttam hogy 3 ellenõr van, már kezdtem gondolkozni, hogy mi is a nevem :, de látva buzgó keresgélésemet, vagy csuda tudja miért csak ennyit mondott: köszönöm viszlát! És mindez egy olyan nõtõl akibõl nem túl sok kedvességet néznétek ki! Gyorsan távoztam a helyszínrõl. De ezzel még nincs vége, mert a Ferencieken 7-es buszra kellett szállnom, persze ott is ellenõrök... Kérik is, keresgélek újra, majd ránézek a srácra, bocs asszem otthon hagytam, erre õ na jó egyszer még belefér. : Ilyen is van? Mellesleg mit csinál egy ilyen srác ilyen munkahelyen? Én asszem elõbb mennék el utcát söpörni, mint ellenõrnek. ;D Egy reggel két ellenõrzést megúszni bérlet és büntetés nélkül. És még a nap is süt.
Írta 2004. március 21. - 09:42
Folyamatban... Csak tod az a helyzet hogyha megalakulna ez a szervezet akkor eléggé monopóliumhelyzet lenne, mert a MÁV és a GySev nem lenne versenyképes Velünk szemben... ;D
Írta 2004. március 21. - 09:03
Írta 2004. március 20. - 22:24
;D
V63-at meg V43-at vezettem. Nyáron pedig megy a Siemens
A 43-as ráz, mint az állat, a beled is kifordulnak a régebbieken. A 63-ról aszonták luxus, csak "kiválasztottak" hajthatják Aum csak régen volt vezetõ.
A legújabb kocsikban még nem utazam, de tervezem. Állítólag kényelmesek.
Az oldalt pedig nem ismertem, de nagyon klassz, kösze!
V63-at meg V43-at vezettem. Nyáron pedig megy a Siemens
A 43-as ráz, mint az állat, a beled is kifordulnak a régebbieken. A 63-ról aszonták luxus, csak "kiválasztottak" hajthatják Aum csak régen volt vezetõ.
A legújabb kocsikban még nem utazam, de tervezem. Állítólag kényelmesek.
Az oldalt pedig nem ismertem, de nagyon klassz, kösze!
Írta 2004. március 20. - 22:15
Írta 2004. március 20. - 21:36
Nekem csak egyszer volt alkalmam utazni vele Pest-Sopron között. Szépen ment, meg jó kényelmes is volt a kocsi (elsõosztály ingyen ugye... ;D).
Írta 2004. március 20. - 21:28
a siemens a sipolos.
mintha operaenekes lenne
skálázik induláskor,erre utalt mittu ;D
en naponta utazok ilyennel, lealabbis amikor elerem azt a szabolcsi vonatot...
egy mindenhol megallo vonatra ilyet raknak :
http://vasut.freeweb.../1047_008_6.jpg
ö az
mintha operaenekes lenne
skálázik induláskor,erre utalt mittu ;D
en naponta utazok ilyennel, lealabbis amikor elerem azt a szabolcsi vonatot...
egy mindenhol megallo vonatra ilyet raknak :
http://vasut.freeweb.../1047_008_6.jpg
ö az
Írta 2004. március 20. - 21:25
Nekem már le lett cserélve a kép egy 8.-asra. ;D
Milyen mozdony az? Ennyire nem ismerem õket azért. A kedvenceim a régebbi dízelek. M43 asszem az a... na kicsit körülnézek hogy is vannak ezek.
...
Hopsz tévedtem. M41 Ja egyébként nemtom ismered-e az oldalt: http://vasut.fw.hu Ja a Mohabról megfeledkeztem...
Az új Siemens-ben ültél már? Egyszer szívesen megnézném. Kár hogy nincs kis országunkban elég fejlett hálózat hogy mindenfelé ilyet láthassunk. :-\
Milyen mozdony az? Ennyire nem ismerem õket azért. A kedvenceim a régebbi dízelek. M43 asszem az a... na kicsit körülnézek hogy is vannak ezek.
...
Hopsz tévedtem. M41 Ja egyébként nemtom ismered-e az oldalt: http://vasut.fw.hu Ja a Mohabról megfeledkeztem...
Az új Siemens-ben ültél már? Egyszer szívesen megnézném. Kár hogy nincs kis országunkban elég fejlett hálózat hogy mindenfelé ilyet láthassunk. :-\
Írta 2004. március 20. - 20:22
Húúú forgókorong... ;D Nekem még hiányzik.
Viszont beígértek nekem egy újmozdonyos kört vmi kevésbé forgalmas részen. Ez az, amelyik indulásnál emelkedve fütyül. Baromi jól hangja van!
Szal nyáron megyek döngetni mozdonnyal ;D
Egyébként énis Apám által vonatozok. Szal lehet (szinte 100), h õseink ismerik egymást
Az én képem is fantasztikus...
http://www.bikemag.h...mittu&id=mavkep
;D
Viszont beígértek nekem egy újmozdonyos kört vmi kevésbé forgalmas részen. Ez az, amelyik indulásnál emelkedve fütyül. Baromi jól hangja van!
Szal nyáron megyek döngetni mozdonnyal ;D
Egyébként énis Apám által vonatozok. Szal lehet (szinte 100), h õseink ismerik egymást
Az én képem is fantasztikus...
http://www.bikemag.h...mittu&id=mavkep
;D
Írta 2004. március 20. - 17:29
Végre egy sorstárs... ;D Nekem MÁV-ra fasza fényképes igazolványom van (amin úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis ;D) amivel ingyen utazhatok (á la fater) egész évben. A mozdony nekem is megvolt már, meg a forgókorong is a garázsoknál.
Írta 2004. március 20. - 16:18
A Deákos esetnél mondtam pedig, h szívesen elõveszem, mivel ilyet még sose tapasztaltam...
Mellesleg mindig van bérletem, mivel nem én veszem. Most lenéztek mi? 8)
MÁV-ra pedig éves bérletem van. Mozdonyon is utaztam már, sõt, vezettem is. Nomeg átjáróba lassan gurulva dudáltam egy k.rva nagyot... ;D
MÁV rlz
Mellesleg mindig van bérletem, mivel nem én veszem. Most lenéztek mi? 8)
MÁV-ra pedig éves bérletem van. Mozdonyon is utaztam már, sõt, vezettem is. Nomeg átjáróba lassan gurulva dudáltam egy k.rva nagyot... ;D
MÁV rlz
Írta 2004. március 19. - 23:40
Írta 2004. március 19. - 22:24
bazz , má' annyi kedvezményes utazásra feljogosító cuccom van, hogy csak na: polg. szolg. SK. meghosszabbítva diákigazolvány felsõoktatásos, közalkalmazotti vasutascuccos ehhh.. 8)