Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Please log in to reply
1660 replies to this topic

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Ha már felengedtek 9. biciklistaként (bringával együtt), akkor már nehogy félúton b*sszon ki mikor már fizettél a szolg.ért. Számolja valaki a bringákat a beszállásnál >:(

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor az a csóka nem volt túl határozott... :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha jobban meggondolom, teljesen igazad van.... ::)
de akkor nem kellett volna elfogadnia jegyeket, söt még egy csekket is írnia.
leküldtük a visszafelé menõ fogassal a biztiõrhöz, vele tárgyalja meg a kerékpárok számát.....

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Különben meg hiába van jegyed, ha Te vagy a 9. biciklista. Megszegted az utazási feltételeket, ezáltal kizárhatnak a közlekedésbõl. (1 körbõ kimaradsz)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
na, bkv ma is alakított
elsö megálló, jánoskorház. csukná be az ajtót a sofõr a fogason, megjelenik jellemzõen 3 egyed, elkezdenek rikácsolni, állj, vájáá!
"most rögtön tegyék ki az összes kerékpárt, csak 8 maradhat!"
"a fenét, nem, bla bla bla"
"jó, akkor jegyeket bérleteket"
mindeki megmutatja, tök jó, következõ megálló.
"na akkor most tegyék ki az összeset, csak 8 maradhat"
"gondolkodjon már, hisz az összesnek van jegye...."
"jó, akkor rendõrt hívok, majd ök megoldják"
"hívja csak, mi törvényesen vagyunk itt....."
ezzel a lendülettel szálltak ki, és sunnyogtak el..
az egészben a komikus az volt, hogy mikor egy jegyet nézett meg, az amugyis a 60at közelítõ sörhassal rendelkezõ, és valami nagyon gagyított dzsoni nákszvill szemcsit hordó ellenör ez elé felvett egy olvasószemüveget ;D
ezt meglátta valamiféle külföldi túrista, és bõsz fényképezgetésbe kezdett.
mi meg jellemzõen döltünk a röhögéstõl, a kaller meg nem értette mi a kotta... de iszonyúan röhejesen nézett ki ;D
de ennyi ész
elöbb megnézi az összes jegyet, utána akar kidobni. még szép h ellenállásba ütközik.... ;) :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
itten van

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
így van.

meg még régebben lor vhova beszúrt pár linket, ahonnan ghostrider és a gis nemtom melyik rész volt letölthetõ jó gyorsan.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en suolseek -ezek
mas dc -zik

akz

akz

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Ghostrider2?
Honnan lehet ezeket letölteni?
Én csak a www.exvitermini.com -ról töltögettem le dolgokat,de azok 4 kerekûek 300 felett,alagútban,pályán..:)
Adjon vki linket lécci!

Köszi: AKZ

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

ebben is fakk polis

subi hang kell?
szolja!

az elejen nemtom melyik resznel hallhato ahoyg huzza neki esz nelkul.
es az elektronika alan dölón leszabalyoz.
:-/
ezt furcsaltam benne...

azert nem csinalnam utana semmi kepp

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a 3 betû 3 szám tuti (ELJ 037), de egyéb jelét nem látom, hogy magyar lenne....

a subibõl pedig nem csak kameráznak, késõbb az is benne van... sajnálom, hogy a hangjuk elég halk, illetve a zene bezavar kicsit, no meg a km órát és fordulatszámmérõt sem lássuk....

és az kicsit égõ, amikor szegény ghostrider alatt lefullad a motor :-) az az érzésem, hogy ez az ember nem igazán tud motorozni, inkább csak húzni a gázt oszt csá. kíváncsi vagyok, hogy mit tudna mutatni egy versenypályán!

mindezentúl nekem összességében tetszett, értékelem az olyan poénokat, mint a motorosszán meg a biciklizõs:-)

ezt jól kielemeztem, de talán nem ide kéne... de akkor meg hova?! :-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bruce:
gs4-ben ugyanaz a kor van tobb kamera allasbol leadva.
ezert uncsi!

most jon lefele a ghost 2
11.30-nal a zold prosche magyar rendszamos?
szegeny volvo rendor auto, hoyg megcsapjak a farat
szep a subi. de abbol csak kameraznak.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem kell félni a nagy ellenõrtõl, csak vinni kell jegyet bérletet ha meg nincs, fizetni kell:)
Én tegnap azon derültem hogy egy csoport fiatal srácra rákiabált egy idõs úr hogy ne idétlenkedjenek meg hogy megüti ha nem hagyja abba..rögtön kuss lett ;D

kirixai

kirixai

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Nem tudom régóta van-e így de a fogason ellenõrnek kinevezett 150 kilós kopasz állatokat láttam...hirtelen mindenki szelíd és barátságos lett, bár a jegykezelõt valaki már eltömítette...az sok vandál ;)
de ennek ellenére buktam a 240-et vagy mennyi 2 jegy, mer kettétépte...viszont már pénztárcával járnak lyukasztót javítani, így legalább 5-6 forintot nyernek... :)
Ja, és a peronõr továbbra is tahó. Normálisan megkérdeztem, hogy mér nem rakhatjuk be a bicikliskocsi másik ajtaján is a bringákat, erre elkezd felém jönni és 5 centirõl mondja az arcomba hogy én mit képzelek magamról, blablabla. Ha normálisan kérdezek, miért nem lehet úgy is válaszolni?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Húha, látom én nagyon rossz vagyok - pontosabban olyan segg hülye, mint a többiek, éss hát most jól le lettem nézve, mind1, ez misterprofesszoréktól nem olyan meglepõ (márminthogy aki nem ért velük egyet...) ::)

Igazából most keltem fel, aztán kicsit nincs kedvem ilyen vitákhoz, de annyit hozzáfûznék, hogy ennyi erõvel legyen mindenhol a sebességkorlát 30 vagy 20, akkor még kevesebb baleset lesz. Meg hogy tényleg a németeknél nemtom miért nem szúrt még szemet annyira nagyon az a fránya autópálya, meg hogy ott hogy-hogy nem olyan probléma, amikor az autók bõven több mint 50%-a 160 felett megy, úgy 20-30% pedig szerintem 200 környékén.

De itt egyáltalán nem a konkrét számokról van szó, és nem az autópályás sebességkorlátozásról - ne vesszünk el a részletekben, nem ez a lényeg. A vita elõzményére meg már nem emlékszem, szóval megyek aludni, jóét.

B.

(lor: a ghostrider2-ben ghostrider egy subival is megy:-)
eric: segítség: lor régebben berakott pár linket, ahonnan a ghostrider és a g.i.s. is jól letölthetõ..nem emlészem a linkre, keress vissza!)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az a gond a sebesség korlátokkal, hogy mindenki úgy ál hozzá mint Brúsz:
" Annyival megyek amennyivel birok, a kormányt meg eltudom tekerni/ nem sebesség függõ..."

Volt rá példa, hogy majdnem baleset lett a vége egy kisebb kátyunak (pedig bõven betartottam a sebességet), úgy megdobott, hogy majdnem átszáltunk a szembejövõ sávba. Ha gyorsabban megyek lehet, hogy nem sikerül visszahúzni (bár lehet akkor meg se dobja)

Mindenki tartsa be a szabályokat, fõleg ott ahol mások testi éppségét is veszélyeztetheti!
Ha senki sincs az autópályán akkor száguldozzon, max egyedül hal meg...

Az Erzsébet téri deszkázáshoz annyit fûznék hozzá, hogy azok a padkák arra lettek tervezve, az egy dolog, hogy a tulaj megtiltotta az ilyesfajta tevékenységet rajtuk.
Persze amikor egy amcsi deszkás csapat ide jött "bemutatózni" és kiment a helyszinre a Kókusz forgatócsoportja is, akkor rögtön lehetett használni (a "vezetõ" televíziós csatorna ereje).

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Mi az,hogy nem fogadtál el a gyüjtõ jegyemet??? >:( >:( >:(
Megkérdezem az ellenörtõl,hogy hol lehet panaszt tenni ez ügyben,és azt válaszolta rá:ne szórakozzá.

legyen boldog,vettem tõle 160-ért jegyet.
ennyi
>:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jajj... bkv-ék beújítottak.
már nem vén szipirtyókat -akik össze vissza kajabálnak- alkalmaznak a fogason ellenõrnek, hanem kigyúrt, 2 ajtós szekrény méretû aranyláncos lazacsávó verõlegényeket. és egész nap ott dekkoltak, meg fenyegetõztek, keménykedtek...
hát.. :-X ::)

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Nem gond, legalább terjed az ige! 8)
A lábam azért nem rakom fel, mert a stopli megkarcolhatja a motorházat, és az nekem se jó.

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
kiscsango: bocs a másodszori belinkelésért, az elõzõ tíz oldalon biztos nem volt belinkelve, ezért bátorkodtam itt újra elõszedni
ezek szerint közlekedésmérnökök tekintetében elég szomorú a helyzet; és ez nem fog egyhamar megváltozni, legfeljebb valami Eu szabály hatására

nemrég M5-ön mentünk 140-el, esõben, közben mercik meg hasonlók úgy húztak el mellettünk, hogy biztos jóval 200 fölött mentek..

szélvédõre köpés az jó ötlet; vagy inkább ne a tenyered, hanem a lábad tedd a motorháztetõre
:D